FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzisor te pupam dulce si cu d-zeu inainte, poate anul care vine va aduce macar un foliculas peste 20, pupam fata si nu mai plange.
simionete
monty
pup toate fetele, va citesc zilnic si sunt alaturi de vi, va urez succes si trebuie sa fie bine intr-o zi, trebuie.
Noi suntem bine, obraznici cat cuprinde, mergem toata casa de pereti si am inceput sa vorbim.pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Hai Bytzule , nu plange inainte , stai sa vedem cum raspunzi la stimulare , stii si tu ca mai conteaza si varsta , chiar la FSH mare , una e sa ai 33 de ani si alta e sa ai 40.

Eu nici nu mi-am mai facut FSH-ul, cine stie cat o fi crescut si la mine.
Ai zis ca e ultima stimulare , deci mergi cu Dumnezeu inainte si ce-o fi o fi.

Nu stii de unde sare iepurele , au mai fost fete cu FSH mare si au reusit , nu zic sa speri f. mult , dar lasa lucrurile sa mearga in voia lor , tu fa stimularea si macar stii ca ai incercat tot ce depindea de tine.

Te pup ca sa iti mai treca supararea. si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Inna sa-l pupi pe George si din partea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi, draga mea, simonete are dreptate, nu te mai intrista, relaxeaza-te putin, lasa lucrurile sa mearga de la sine.am inteles ca medicamentul cel nou il iei de putin timp, poate nici nu a avut timp sa isi faca efectul. trebuie sa reusesti in ianuarie, esti o invingatoare. te pupic si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut
Draga Bytzi ,dar si celelalte viitoare mamici nu va dati batute,nu inca...eu sunt convinsa ca vom avea copilasul mult visat intr-o zi..cel mai rau cred ca ne este acum de Craciun,eu una sunt varza momentan,dar stiu ca nu ma dau batuta,un esec e doar in alt inceput...eu nu am niciun simptom,sigur nu s-a prins,dr mi a dat tratament pt viroza si mi-a zis sa renunt cateva luni la inseminari(sa fac ceva pt imunizare pt urmatoarele luni)am obs.ca de fiecare data dupa inseminare raceam,cred ca e mai mult o reactie de respingere a corpului meu,eu inainte de inseminari raceam f putin sau deloc,acum racelile sunt f violente ,ma epuizeaza fizic si psihic(ce aiurea suna)...ma gandesc sa merg pe FIV la anul,la noi in Cta nu s-a aprobat inca deschiderea sectiei mai dureaza,dar imi spun ca am timp,nu am decat 31ani,o sa las sa treaca iarna asta si sa vad ce fac la primavara ,dar pana atunci mai sper sa vad macar cateva gravidute aici ,in special pe tine Bytzi
va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

bytzi mama lui de FSH mai facem schimb si de el, eu stau bine la capitolul asta , la tineretea mea.
in ziua doua de CM - FSH. 10 - val .ref.- 2.8 - 14.4 si mai stau bine si la cap. TSH,0.96, val. ref. 0.49-4.67, fiindca si asta mai are o legatura cu nustiu ce chestie daca este sub doi, are legatura cu luna plina,luna noua si tot asa, in fazele in care se afla luna(de pe cer).
Hai fata ridicate,dar-no sa faci acum o depresie in prag de sarbatori, ce crezi ca suntem primele sau ultimele de pe fata pamantului care nu avem copii, sa ne rugam la sanatate si restul le rezolvam.
Uite fetele au nevoie de tine si te sustin, sper sa apari la raport, daca nu vin cu ,sa stii ca sunt o tipa cam micuta, nu masaor decat 1.80m(cu toace).
Uite daca vrei sa te simti putin impacata sufleteste, mergi la o biserica si doneaza acum in prag de craciun, 1.kg.ulei, faina sau ceva ce ai tu posibilitatea sa daruiesti ptr. nevoiasi.
Nu sunt o bisericoasa sa rup pragurile la biserica dar, de craciun si de pasti intotdeauna preotul de la noi din parohie primeste donatii, fiecare ce poate si le daruieste la persoane nevoiase, nu-ti imagina ca nu plang dar, plang de fericire ca sunt sanatoasa, am mai ajutat un om si ma rog sa ma mai tina Maica Domnului si la anul sa mai ajut unul.

Pupici la toate fetele cucuiete

dintre troiane de zapada.

Mergi la inceput

buna fetelor. azi am trait o experienta noua, o ora si jumatate in jurul a 45 de copilasi abandonati intr-un centru de plasament. Sotul meu a fost Mos Craciun, le-am oferit impreuna cu fan clubul jucarele, dulciuri, fructe, sucuri, hainute iar ei ne-au dat dragostea lor si dorinta de viata. Erau asa dragalasi, ne-au uns la suflet iar un baietel pe care l-am tinut in brate imi spune ("Vreau si eu la Mos Crciun!"). L-am dus la sotul meu in brate si a stat nedezlipit de el. Am vrut sa il luam im plasament acasa pt cateva zle, de sarbatori, dar din pacate nu ni-l putea da pt ca avea mama care l-a abandonat acolo (si a plecat din tara) si nu ni-l putea da fara acordul ei. Sunt adorabili copilasii astia, nu merita sa fie lasati pe acolo. Unul dintre baietei a fost asa de dulce. Imi spune la un moment dat: "Asta nu este Mos Craciun, este fratele lui Michael Jackson!" Ce sa va zic, ma uitam la ei si nu ezitam sa ma intreb dc este posibil sa fie astfel de oameni care isi lasa puisorii acolo. Erau tare multi care erau frati intre ei...pacat ca exsta oameni capabili sa isi lase copilasii singuri pe lume si din pacate sunt mult prea multi.
Va pupic pe toate si sa de-a Dumnezeu ca anul care vine sa ne aduca si noua un puiut mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

diana23ct mai bine ca nu-ti la dat fiindca avea sa te urmareasca toata viata privirea lui cand il duceai inapoi si mereu aveai sa te intrebi ce sa intamplat cu el.
Si vezi ca exista un proiect de lege nou in privinta adoptiei, unde apar si cateva articole cu privire la abandon si decaderea din drepturi a parintilor. Acum sa vedem cand o fi,aprobata.

Mergi la inceput

fetelor ce-i cu linistea asta? unde ati disparut toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

scumpele mele prietene,va doresc un craciun fericit cu sanatate si bucurii

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput