FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 12
iuca spune:
Dragele mele va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT si sa va aduca mosul ce va doriti voi cel mai mult.
alexia_ada spune:
Un Craciun fericit sa aveti si fie ca mosul sa ne aduca in dar multa putere, optimism si cadoul mult asteptat!
ps: eu plec la soacra pana duminica sa il caut pe Mosu 
sorinake spune:
buna dimineata! imi cer scuze ca ma bag si eu la subiectul vostru! stiu ca, din pacate, multe dintre voi aveti experienta in aceasta odisee spre un bb!
sper ca ma puteti ajuta cu o informatie. ieri dimineata am facut pregnylulm iar dupa aproximativ 12 ore a inceput sa ma doara crunt ovarul cu foliculi, iar astazi nimic. azi noapte de teama sa nu pierdem ovulatia, am prestat. dimineata, am facut un test de ovulatie si a iesit super pozitiv, dar ma gandesc sa nu fie ceva legat de pregnyl. e posibil ca testul de ovulatie sa fie influentat de pregnyl? stiam de testul de sarcina, dar nu stiu nimic de cel de ovulatie! asta seara la 6.30 avem inseminarea, si ma rog sa iasa ceva la spermograma. sotul nu are probleme, iar spermogramele lui au iesit foarte bine pana acum. Multumesc!
Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri si mai bun decat cel care se incheie! 
sorinake spune:
aa, sa nu uit. aseara am sunat dr care mi-a spus ca e normal sa ma doara dupa pregnyl (de parca nu stiam) si sa iau un no-spa, si chiar daca ovulez, inseminarea se poate face intr-un interval de pana la 24 de ore dpo. parca nu prea imi vine sa cred!
iuca spune:
sorinake eu stiu ca testul de ovulatie se pozitiveaza inaintea ovulatiei. El anunta ca in urmatoarele 12-24 ore va avea loc ovulatia. Deci nu cred ca s-a pozitivat de la pregnyl.
Mie mi-a spus sa fac pregnylul cu 24 ore inaintea inseminarii. Si la inseminare foliculii nu erau sparti. La Sibiu se face eco in timpul inseminarii si se vizualizeaza toata operatiunea.
Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori 
raluca30 spune:
eu sunt foarte debusolata azi ..sunt in a 31 zi de la ultimul ciclu...am simptome ca imi vine ciclul in orice moment...am facut un test barza si a iesit fff slab pozitiv,adica a 2a linie se vede roz f pal...nu stiu daca sa mai sper ,din pacate cred au inchis farmaciile in zona mea si nu mai am de unde cumpara alte teste acum...nu-mi ramane decat sa ma torturez singura asteptand zilele urmatoare..off...va pup si va urez un Craciun Fericit!
iuca spune:
Raluca
in a cata zi de la inseminare esti? Mai cauta un test si fa-l dimineata, eu cred ca esti gravi
. Si la mine erau tot pale liniutele. Si la o saptamana dupa primul test, tot nu erau liniutele de aceeasi intensitate.
Vezi ca mosul o sa vina maine dimineata.![]()
raluca30 spune:
Iuca sunt in a 16 sau 17 a zi de la inseminare...nu stiu ce sa cred..am simptome de ciclu,o sa-mi permit sa visez azi si maine si daca nu-mi vine repet testul pe 26decembrie...e greu de crezut ca am ramas, nu ma dor nici sanii si nici nu imi e greata,doar o jena in zona genitala...sotul meu crede ca e testul gresit,probabil are dreptate,dar cine stie mai sper si eu pana imi vine cm sau pana vad un test clar pozitiv![]()
va pup fetelor
iuca spune:
Raluca greata si celelalte simptome la mine au inceput dupa sapt 7. Pana atunci doar simptome de CM si o stare de somnolenta.
Doamne Ajuta sa fii gravi 
diana23ct spune:
raluca nu iti pierde speranta, daca a aparut o liniuta usor colorata poate e bebe, poate valoarea BGCG-ului inca nu e foarte crescuta si de asta nu se intensifica culoarea. Te asteptam cu o veste buna peste 2 zile. Sa repeti testul, trebuie sa fie ceva frumos de sarbatori.