FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 13
diana23ct spune:
fetelor vreau sa va urez un Craciun fericit, alauti de cei dragi si sa va aduca anul care vine cadoul mult visat fiecareia dintre noi.
eu sunt cazuta in galeata de vreo 2 zile![]()
![]()
, ma trezesc plangand din orice, simt ca ma agit de pomana pt sarbatori cand vad casa goala si noapte de noapte adorm cu papusica in brate in speranta ca intr-o zi va prinde viata....va pup pe toate si sarbatori fericite

simonete spune:
Raluca lasa simptomele de cm. ,am vazut ca asa mai ziceau niste fete si cand colo erau gravide.
Liniuta aia ,cat e ea de pala , arata ceva.
Cred ca e de bine
.
Iti tin pumnii.
Sorinake testele de ovulatie nu au legatura cu pregnylul ...... din pacate , nu vreau sa te mai supar si eu , dar din propria mea experienta stiu ca ovocitul nu traieste decat 6-12 ore ,asta daca s-o fi spart foliculul atunci cand te-a durut pe tine.
Dar daca zici ca sotul nu are probleme si ati prestat , atunci aveti sanse mari .
Si testul se pozitiveaza , cum a zis si Iuca cu cateva ore inainte de ovulatie , deci e posibil sa nu se fi spart cand ai simtit tu durerea.
Iti doresc succes !
simonete spune:
Dragele mele , va urez un Craciun fericit si sa ne aduca Mos Craciun ce ne dorim noi cel mai mult . 
sorinake spune:
Multumesc mult Simonete! Vom vedea peste 2 ore ce si cum stam! Doamne ajuta! M-am speriat cand cineva mi-a spus ca testul de ovulatie se pozitiveaza de la pregnyl. Stiam de testul de sarcina, dar nu de cel de ovulatie.
Vreau sa va urez si eu:
Se ia binecuvāntare
Se adauga un strop de soare
Si o pulbere de stele
Se amesteca-ntre ele
Se mai pune bunatate
Si iertare de pacate
Iar IUBIRE?
Cāt cuprinde.
Si de la Isus Hristos
S-aveti un Craciun frumos!
bytzi spune:
sorinake,cam tirziu
scriu si io ,dar cum ti-a zis si fetele testul de ovulatie nu se pozitiveaza de la pregnil
testul de ovulatie contine hormonul LH si nu are nici o legatura cu pregnylul care contine hormonul hcg
bafta multa la inseminare si peste putin timp sa ne anunti vestea cea mare
raluca,doamne ajuta sa ne dai o veste buna,tinem pumnii
pt toate fetele mele dragi,fulgi de zapada

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cora79 spune:
CRACIUN FERICIT! fete dragi

,va doresc multa sanatate,pace,intelegere,realizari profesionale si indeplinirea celei mai arzatoare dorinte,aceea de a deveni mamici,fie ca aceasta sfanta sarbatoare si anul care urmeaza sa ne aduca cat mai multe

si 

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
raluca30 spune:
La Multi Ani fetele mele dragi!Va doresc sa fie ultimul Craciun fara un bebe
...eu aseara am fost in oras si am intrat intr-o farmacie nonstop si mi-am luat un test sure check...l-am facut de dimineata si din pacate tot asa a 2a linie e f pala fata de linia rosie de control...nu stiu ce sa zic,mai astept,daca nu vine mai fac maine un test si tot asa![]()
va pup
denisa220972 spune:
Dragutele anul care vine sa va aduca numai reusite si indeplinirea tuturor dorintelor .

gabri-ela spune:
Fetelor mele dragi si scumpe!
Va doresc ca acele dorinte ce vi le-ati rostit in seara de Craciun sa vi se indeplineasca si sa dea Dumnezeu ca anul ce sta sa apara , sa ne gaseasca cu visul cel mult dorit implinit.
Sa fie un 2010 un an cu multe reusite la acest capitol. Meritam toate acest lucru!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!

raluca eu am convingerea ca tu esti deschizatoarea drumurilor cu reusite. Sunt convinsa ca acest sfarsit de an va fi cel mai frumos pentru voi.
Te asteptam cu vesti bune
raluca30 spune:
gabri-ela-mersi de incredere dar eu una nu sunt usor de convins cu ce mi se intampla...nu stiu ce sa cred,am facut patru teste sure check si doua barza si toate sase imi indica a doua linie roz palid,niciun test nu-mi arata doua linii rosii clare ,plus ca nu-mi dispar simptomele de ciclu...mi-a intarziat 6zile,dar nu sunt sigura de motiv,evident sper,dar am o mare indoiala
.off de ce trebuie sa fie totul asa de neclar?ori sunt, ori nu?
va pup pe toate fetelor