FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 14
simonete spune:
Esti !! 
Daca ti-a intarziat 6 zile si ai la teste a 2-a liniuta , chiar si palida , eu zic ca esti
!!
Pt. tine 
alexia_ada spune:
Raluca 

sigur este 

Hai cu testul, ai mai facut ??? Baza caseta ai incercat ? Mergi la BHCG maine? 
bytzi spune:
raluca,doamne ajuta
miine fa un bhcg este cel mai sigur ,nu te mai chinui cu teste de pp
astept o minune![]()
fetelor,eu am vorbit cu dr I si mi-a zis ca este intru totul deacord cu mine sa facem 3-4 luni de pregatire inainte de fiv cu DHEA considerind ca nu am nimik de pierdut![]()
mi-a zis ca rezultatele trat sint contradictorii desi initial se considera o mare descoperire,mi-a mai micsorat doza care o luasem io pina acum ,asa ca voi amina fiv-ul prin martie -april,sper din suflet sa merite![]()
cum ati petrecut de craciun???
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
hudak_ali spune:
raluca,daca ti-a iesit si a doua liniuta pal...eu cred ca esti...ca asa a fost si la mine...
nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine,chiar daca nu am scris eu v-am citit in fiecare zi...
eu am nascut in 22 decembrie prin cezariana un baietel mic si scumpic de 2850 kg...la 37s3z...
va doresc si voua din suflet sa treceti prin acelasi lucru(nu prin operatia de cezariana,ca e groaznic dupa...cine isi face ceza de fite,eu personal cred ca e nebun)...
inca o data raluca,iti tin pumnii
sa dea d-zeu sa fie un nou an plin de reusite pe acest subiect...
cora79 spune:
Buna fete dragi,sper ca ati petrecu frumos Craciunul

Bytzi,ma rog sa fie bine si sa reusesti sa ai 

Raluca-cred ca ai reusit

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
bytzi spune:
hundak-ali,pai cum mamica sa nu ne aducem aminte de tine???
deja ai nascut???doamne ce trece timpul....
felicitari mamicooooo,sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el
pai atunci inseamna ca si dma a nascut sau trebuie sa nasca,nu mai stie nimeni nimik de ea????sper sa fie bine si sa aduci pe lume un pui sanatos![]()
cora,la fel si tie iti doresc ,acus vine si rindul tau![]()
cip,cica la Polisno au avut serverul stricat,de aia a intirziat cu raspunsul![]()
simonete,ce mai zici fatoooo??pup
fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cora79 spune:
Bytzi anul 2010 trebuie sa fie anul nostru de maternitate ,sper![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
raluca30 spune:
hudak_ali Felicitari pentru bebe!

as vrea sa-mi fac un betahcg dar maine nu voi avea cum sa ajung au program doar 7-10 dimineata...nu sunt prea pozitiva acum,simptomele de ciclu sunt si mai intense,ma tem ca-mi vine maine...mai sper,dar parca simt ca nu-i a buna cu simptomele...eh asta e,ce o vrea Dzeu![]()
mersi pentru suport fetelor...va pup
bubu30 spune:
Raluca30,
si la mine au fost 2 teste sure check la care a 2-a liniuta era f. slaba
mai bine se vedea la barza decat la sure check, dar si acolo mai slab ca linia de control, si hcg era 147 cand linia a 2-a era f. slaba.
in ziua in care mi-a iesit testul de urina slab pozitiv a inceput sa ma doara burta exact ca la ciclu, fara nici un alt simptom asa devreme
daca ai prin casa no-spa iti recomand sa iei, nu sta asa cu durerea , nu e bine sa stai cu durerea desi ea e normala, fiind de la fixarea sarcinii
Bafta la hcg !
diana23ct spune:
hudak_ali felicitari, sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
raluca nu iti pierde optimismul, trebuie sa fie un bebe mic acolo inauntru, mai ai putina rabdare.
bytzi, lasa ca asteptarea asta trebuie sa fie cu folos, o sa vezi ca vine bebe in primavara.
cum ati petrecut sarbatorile? eu nu am avut un craciun prea fericit, sper ca anul care vine sa imi aduca mai multa pofta de viata si mai multe motive sa merg mai departe....va pupic pe toate si va doresc un an nou plin de realizari