FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Missed you a lot!!!!!!
N-am apucat sa mai intru pe la voi din cauza serviciului si sarbatorilor si nici mare lucru nu am de povestit. Sunt inca in asteptare.
Va doresc ca acest an sa va aduca bebele mult dorit si anul viitor sa fim mamici toate!!!
Ma duc sa mai citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

azi am facut un test Minut,tip caseta, si asta mi-a iesit mai clar 2 linii...maine merg sa-mi fac un betahcg sa vad care e treaba...abia astept...nu-mi vine sa cred,nu am niciun simptom,decat ceva gen menstruatie si urinez f des...sotul meu a zis ca am innebunit de tot cu atatea teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Bytzi pana in martie isi face efectul DHEA si o sa fie bine. Ai rabdarica draguta mea
Raluca sigur esti . La inceput sunt simptome de CM, cele de gravideala apar mai tarziu. Ia no-spa cu incredere daca te doare burtica dar nu mai mult de 3/zi.
Hundak-ali FELICITARI sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Cel mai frumos cadou de la mos a fost faptul ca in seara de ajun , baiatul meu mi-a spus "mama".
Va doresc la toate sa vi se indeplineasca visul cel mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Hundak-ali felicitari din suflet pt puiutul tau drag si scump. Sa se faca mare, sa fie sanatos si sa va aduca in viata numai bucurii.
raluca stai linistita ca esti insarcinata. Ce bine venita este aceasta veste si pt noi la sfarsit de an. Acest sfarsit de an mai putin bun pt noi sa fie un bun inceput de an 2010. Eu am convingerea ca in anul urmator vom auzi numai de reusite la acest capitol. Putem sa incepem distractia inca de pe acum. Cred ca o sa ma de bucurie pt tine Raluca. Asteptam rezultatul la bhcg.
Pupici multi pt toate fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

da???iuca,Bogdanel a zis mama???doamne scumpicul de el,e un indraznet,pup si pe Biencutza

raluca,hmmm presimt io ca vom avea petrecere
tin pumnii pt tine ,sa dea domnul sa fie bine

bubu,cum sint gemenasii??e totul ok??

nici io nu am avut niste sarbatori prea frumoase ,avind in familie niste probleme de sanatate ,dar acum ma bucur ca e mult mai bine
trebuie sa fim multumiti ca avem sanatate

va pup pe toate:cip,iuca,dodo,simonete,denisa,gabriela,montytaiana,andrabirni
yarrina,raluca,rodicutza,diana,alexia,inna,bubu,copilutzu
daria,hundak-ali,evanescente,cora,dma,mayara
(sper sa nu fi uitat pe nimeni),sa aveti un an mult mai bun cu sanatate si multe bucurii

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Hudak_ali, sa va traiasca baietelul si sa fie cuminte , cum sa nu ne amintim de tine........

Raluca stiam eu !!!

Iuca , esti fericita !
Sper sa ajungem toate sa traim momentele astea. x 3

Bytzi, n-am noutati , speram sa ne testam si noi doua prin ianuarie , dar vad ca ma parasisi.......prea multe sanse cred ca n-am fara stimulare , dar ce sa fac , incerc si eu , doar speranta mi-a mai ramas.
Daca nu oi avea folicul , cred ca in februarie mai fac o stimulare , ultima ,si chiar ca inchei.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta , Cip , voi nu mai ziceti nimic ?
Ne faceti o surpriza si apareti direct cu 2 liniutze rosii ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Raluccaaaaasuper veste

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Raluca
Fetelor va doresc si eu An Nou fericit si fie ca dorinta cea mai mare a noastra sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

raluca30 Mai draguta si DD a facut lumea in 7 zile,
ai putina rabdare ca apare si cea doua liniuta clara. Sa spunem ca testul Barza este mai "zapacit" mai da false rezultate, dar Surecheck este mai sigur. Eu spun ca este ,(daca nu ai facut in ultimele 10 zile pregnyl). In legatura cu no spa sa sti ca nu are nici o contraindicatie in sarcina, este foarte bun fiindca relaxeaza uterul si nu il mai face sa se contracte.

Hudak_ali Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea cea mica.
Doamne ce repede a trecut timpul , parca mai ieri i-mi spuneai de Zadori.
ptr.nazdravanul cel mic

PTR. TOATE FETELE-CUCUIETELE.

Mergi la inceput