FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 16
iuca spune:
Va multumesc mult fetelor
va doresc si voua sa vi se intample acest lucru cat de curand.
Raluca cand iti da rezultatul la bhcg?
Bytzi plangand a spus "ma-ma", a fost tare dulce.
simonete te
si noi si sper ca anul 2010 sa fie unul norocos ptr toate fetele de aici.
bubu30 spune:
[quote]citat din mesajul lui bytzi
bubu,cum sint gemenasii??e totul ok??
Multumim de intrebare, ei sunt bine, si eu, dar deja nu mai pot sa fac mare lucru in casa, burta e mare si obosesc f. repede si doctorul mi-a zis ca in ultimele luni va trebui sa stau cat mai mult in pat, fiind si placenta prea joasa.
Sper sa pot duce cat mai mult.
la toata lumea si anul care vine sa va aduca cel putin cat mi-a adus mie 2009 
19+ 

raluca30 spune:
Buna fetelor!
Sunt f emotionata am luat rezultatul este 938.9....sunt in saptamana 5....nu pot sa cred,parca visez...nu am simptome inca,sper sa apara...in ianuarie abia astept sa merg la un eco...off sper ca nu intristez pe nimeni cu bucuria mea,va doresc tuturor sa simtiti la fel si totul sa decurga bine pana ne vom tine in brate bebelusii mult visati...dintr-un Craciun atat de trist s-a transformat de fapt intr-o mica minune pentru mine...radiez de fericire dar ma si tem sa fie totul bine pana la capat...
Imi doresc sa ma urmati toate repejor in 2010...va pup si va sunt alaturi
alexia_ada spune:
Raluca, 

Felicitari !!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fie pana la termen! Sa ai grija de tine si de bebe si intradevar sunt o bicuvantare pentru voi cele 2 liniute venite de sarbatori !
pe mine una nu m-ai intristat ci, mi-ai demonstrat ca rabdarea este un factor foarte important ! te pup 
Fetelor , noi maine plecam in mini vacanta de revelion
Va doresc sa aveti parte de un an ce urmeaza cu multe realizari, putere , rabdare , si sa avem cu toate cat mai curand visul implinit ! 

La multi ani !
diana23ct spune:
raluca felicitari, ma bucur nespus ca ai reusit, e un cadou minunat care ti l-ai facut de sarbatori. Sarcina usoara si sa stai cumintica sa se prinda bine bebe. 

simonete spune:
Raluca sa ai o sarcina usoara 
Fetelor , va doresc un an mai bun ca cel care se va incheia , le doresc viitoarelor mamici sa aiba copii frumosi si sanatosi iar celor ce viseaza la un bebe , le doresc sa li se implineasca visul si in 2010 sa avem si noi bucuria asta mare 
LA MULTI ANI !!!!!
cipcirip spune:
Hop shi eu
. Nu am avut calculator
iar de la servici nu mai pot intra
.
Raluca
felicitari!! Sarcina ushoara !! Cu reushita ta se incheie anul asta frumos, aveam mare nevoie de ea
.
Bytzi
shi da-i bataie cu DHEA-ul ala, poate la anul vom fi si noi 2 burticoase
.
Simonete
tot cu stimulare vreau sa fac shi eu urmat incercare, am 4 IA pana acum din care 2 cu stimulare reushite shi 2 fara stimulare nereushite. La cele fara stimulare face poc foliculul cand vrea el
. Mai bine fac stimulare ca sa fiu sigura ca ajung cu el intreg la clinica.
Iuca
mi-au dat lacrimile la cuv lui Bogdanel
, cred ca a fost cel mai frum mom din viatza ta. Urmeaza shi Biencutza
. Sa-tzi traiasca shi sa ai parte de asemenea mom mereu.
Cirip
denisa220972 spune:
raluca30 Eu personal ma bucur ptr. fiecare reusita a voastra si cred ca si fetele sunt la fel.
Sa dea DD sa fie o sarcina usoara si la termen.

iuca spune:
Raluca FELICITARI ma bucur mult pt tine, iti doresc o sarcina usoara si la termen.
Cip asa e, a fost cel mai frumos moment din viata mea. Iti doresc si tie ca in anul 2010 sa fii gravidoasa si sa ajungi cu bine la termen.
raluca30 spune:
Va multumesc mult fetelor!Va doresc ca noul an sa va aduca cate un bebe mic ,iar celor care deja au bebei sa fie sanatosi si sa creasca mari si voinici
Multe bucurii si sanatate!
La multi ani!
pe toate fetele