FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
raluca,mi-au dat lacrimile,nu pt ca ai reusit ci pt faptul ca dumnezeu a facut o minune,nu ai reusit cu IAD ca sa reusesti acum cu proba de la sotul tau,minune ce sa mai zic...dumnezeu va binecuvintat cu bebelusul vostru
te felicit din tot sufletul ,reusita ta ne aduce si noua de aici speranta ca vom reusi si noi...
bravo fata draga ,sarcina usoara si fara probleme
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
rodicuta32 spune:
Raluca-felicitari fata draga
!Cum sa ne superi,dimpotriva,chiar ne bucuram de parca ar fi si reusita noastra asa un pic! Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capatul celor 9 luni!
Hudak_ali-felicitari si tie draga mea! Sper ca petreceti acasa Revelionul ( in trei )si ca sunteti bine!![]()
Despre mine,nimic nou,sunt in prima zi de ciclu,mi s-a lungit un pic(mi-a venit la 30 zile).
rodicuta32 spune:
Cum maine n-o sa am vreme sa intru,va urez tuturor de pe acum :La multi ani! cu sanatate in primul rand ,putere si rabdare,dragoste si impliniri!
Sa ne dea Dumnezeu Un An Nou 2010 mai bun pentru noi toate!
raluca30 spune:
Multumesc Bytzi
,rodicutza
..e un miracol bebele asta pentru noi,sper sa fie ok pana la capat.
eu de aseara m-am lovit de primele simptome,de fapt inca simt si sunt destul de speriata,am un puls mare de 90-95 batai /min,simt ca am ceva tensiune,am luat magne B6 acum poate ajuta la ceva,nu am dormit deloc,saptamana viitoare cred ca trebuie sa merg la un cardiolog sa fac un EKG sa nu am vreo surpriza,apoi un eco sa vad ca totul e ok...e un drum lung si greu aceste noua luni...va doresc multi bebei la anul si multa sanatate fetelor.
La multi ani!
pupici pentru toate fetele
gabri-ela spune:
Pentru fetele mele dragi cate un pupic din 2009 si si abia astept sa ne auzim in 2010. Sunt convinsa ca acest an va fi mult mai roditor la acest capitol. Exemplul il da Raluca cu a ei reusita. Daca am sfarsit anul cu o reusita, sunt convinsa ca 2010 va veni numai si numai cu bebei.
Sa dea DD ca acea dorinta rostita la cumpana dintre ani sa vi se realizeze. LA MULTI ANI!!!!
raruca sa stai te rog cat mai linistita ca totul se va sfarsi dupa 9 luni. Ai sa vezi ca la anul ve-ti petrece primul Revelion impreuna. Sa fi-ti sanatosi!
Ne vom auzi la aaaannnnuuuuullllllll
diana23ct spune:
Dragele mele la cumpana dintre ani va doresc sanatate, forta de a lupta pt a va indeplini dorintele si noul an sa aduca fiecareia dintre voi implinirea sufleteasca si bebelusul mult visat. La multi ani![s]
inna30 spune:
La multi ani dragele mele, noul an sa va aduca mute multe bucurii si impliniri, sa va ajute d-zeu sa deveniti mamici si sa aveti parte de tot ce e mai frumos .
raluca 30 felicitari! o sarcina usoara si la termen cu un bebe cumintel si papacios.
inna30 spune:
raluca30 nu mai lua nimic ma refer la pastilute ca nu ai voie, pana la 5 luni nu se ia decat acif folic ca faci rau la bebe, pulsul nu e de speriat si nu cred ca tre sa te duci la cardiolog, este normal, eu avem pulsul in primele 4 luni 130 si ma simtem tare rau, imi pocnea capul si imi auzeam pulsatiile in ceafa si nu am murit pt ca oricum nu puteam lua nimic desi eram tahicardica, asa sunt unele gravidute, daca este tensiune mare adika peste 12 ( 120 / 80) atunci da chiar treb sa te duci la cardiolog, nu mai papa sare si iti va fi mai bine,,..te pupic si ai grija de tine
hudak_ali spune:
raluca de abia azi am reusit sa intru pe net(nu din cauza ca puiul meu mic nu ar fi cuminte,ci din cauza ca sotul meu aresteaza netul cand e acasa)si am vazut rezultatul tau pozitiv...mi s-a facut pielea gaina,amintindu-mi cum a fost si la mine...felicitari,si sa stea cat mai mult in burtica...
fetelor,va multumesc din toata inima pentru urari si va doresc din tot sufletul un an nou plin de rezultate pozitiva...
catank spune:
Dragele mele, ...
La multi ani tuturor!!! si multe vise implinite va doresc in anul 2010
Apelez la voi cu ragamintea, ..sa-mi trmiteti o lista cu analizele neceare pentru IAD de al Gynera, intentionez sa incerc acolo...
Nu mai am rabdare pina la consult cind le-as fi primit...
Va rog din suflet, astept un semn de al fetele care au facut acolo IAD
Multumesc anticipat, ..si sa auzim de cit mai multe reusite
..........
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"