FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

catank in general analizele sunt cam acealeasi indiferent de clinica unde mergi. eu nu am fost la gynera dar am fost pacienta dr Dracea in spitalyl Giulesti. Analizele care trebuie facute in mod normal pt o IAD sunt afisate pe prima pagina. Eu am fost la mai multi medici si 95% din ei mi-au cerut analizele hormonale doar din ziua 2-3 asa ca nu iti recomand sa mai dai banutii sa le faci pe toate. In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc mult succes si te asteptam cat mai repede cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

La multi ani si sa curga paginile cu povestile de reusita si poze cu multi bebei!!!Bytzi,Diana, Alexia, Rodicutz, Simonete,Cip,Inna, Gabriela
Alexia, ati facut biopsia?
Eu am ramas cam in urma cu cititul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

La multi ani!!!

Va doresc un 2010 cu sanatate, fericire,bucurii,impliniri si multi bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

catank,bine ai venit printr-e noi si imi pare nespus de rau ca si tu te confrunti cu aceeasi problema

analizele minimale care ar trebui sa le faci sint:
*analizele hormonale din z3(fsh,lh,estradiol,prolactina,tsh)
*hsg
*analize din secretie pt :micoplasme,ureaplasme,clamydia+culturi de col uterin si un PAP

in rest la alegera ta daca mai faci si :Toxoplasma IgM IgG,Citomegalovirus IgG,Listenia IgM IgG,Herpes virus IgG,Rubeola ,sint f importante si astea dar nu obligatorii(eu am facut doar toxoplasma dintr-e ele)
cam atit...
multa bafta iti doresc,daca vrei sa te trec in listutza noastra sa imi zici

fetelor ,la multi ani si va doresc un an nou mult mai bun si cu impliniri

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

LA MULTI ANI!
Hai,ca mi-a fost dor de voi,ca n-am mai scris nimic de-un an
Va doresc un An Nou cu sanatate,dragoste si sa ni se implineasca tuturor ceea ce ne dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Bytzi si Diana23ct va multumesc din suflet!
Am luat actiune deja, ... sa speram ca auzim in acest an numai de vesti minunate...

Numai bine tuturor, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

La multi ani iubitele mele!Sper ca noul an sa ne aduca la toate bebele mult dorit. Eu una sunt foarte increzatoare anul acesta.
Ce mai faceti voi? Cum mai sunteti? Nu am mai apucat sa intru sa mai citesc ce ati mai facut...la servici a fost groaznic in ultima luna...cand ajungeam acasa abia reuseam sa fac un pic de ordine si papa si somn. Ceva vesti bune?
Bytzilica mea ce face? Ne intalnim sau nu la Sibiu acus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Felicitari Raluca!!!!! Asta da veste!!!! Si ai reusit cu sotul tau??!! Cum? Vinde-ne si noua pontul. Felicitari inca o data si sa fiti amandoi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna

yarrina,nu ne intilnim,eu mai am de facut inca 2 luni de trat ,pregatire inainte de fiv(DHEA) si pe la inceputul lui martie fac urmatosrea incercare
iti tin pumnii tie sa reusesti cu inseminare de data asta

cip,tu ce mai faci?
iuca,noaptea trecuta ti-am visat ingerasii ,erau mariiii si frumosi

toate fetele mele dragi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut fetelor!
yarrina-pontul e "relaxarea"..sotului meu ii disparuse de tot sperma si cheful in urma stresului de a face bebe,avand 49 ani s-a resemnat repede si am trecut la donatori(3 esecuri),apoi ne-am zis ca asta e nu se lipeste bebele oricum si am inceput sa ne relaxam si sa facem mai des lovesi a reaparut ceva sperma,f putin ce-i drept 1ml,cu putini gigei sub 500mii,au urmat 2 IAS,a 2a cea norocoasa...cred ca a fost si noroc,dar si relaxare in cazul lui,era impacat cu ideea de donator sau chiar adoptie,dar vrea bebe oricum,sanatos sa fie...
Ieri am fost la un eco la spital pt ca nu prea am simptome de gravideala si am vrut sa vad cum stau treburile...s-a vazut un punctulet micut ,dr a apreciat 4 saptamani de la conceptie(am facut-o pe 9 dec),acum am programare pe 21ianuarie sa vad cum se prezinta evolutia sarcinii,sunt usor stresata pt ca stiu ce lunga e calea asta si cate se pot intampla,am citit prea multe esecuri si ma tem un pic,dar ce-o vrea Dzeu
va pup pe toate fetelor

Mergi la inceput