FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 19
gabri-ela spune:
La multi ani, fetelor!
Anul 2010 sa fie un an roditor la acest capitol si sa vedem numai reusite cu bebei.
Eu am convingerea ca acest an, va fi unul numai cu bucurii.
Fetelor puteti sa-mi spuneti cate zile trebuie sa stau in Sibiu pt FIV? Gata, incep sa strang cat mai multe informatii despre aceasta procedura. Nu mai vreau sa pierd timpul cu inseminari. La cat se pot ridica costurile la Sibiu pt un FIV cu donator? Vreau sa vad cam de cati bani am nevoie sa fac imprumut in banca. Si vreau sa reusesc din prima, pt ca de alta incercare nu cred ca mai pot face fata.
bytzi daca nu te superi, poti sa=mi dai mai multe informatii? Trebuie sa mai merg acolo pt o consultatie inainte, sau fiind in baza lor de date, nu mai trebuie. Ce analize trebuie sa mai repet?
Vreau sa va spun ca acum strang informatii, iar daca da DD sa ajung prim mai sa fac. Nu pot mai devreme sa ajung acolo. Trebuie sa stau acolo pe toata perioada. Distanta este mare ca sa fac naveta. Multumesc fetelor!
andrabirni 
Pupici pt toate fetele mele dragi

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
rodicuta32 spune:
Gabri-ela-si eu cred ca tot in mai voi merge,dar pt. inseminare,poate ne intalnim acolo.Cel mai bine cred ca ar fi sa suni la clinica si iti vor spune ei exact daca trebuie sa mai mergi inainte etc.Eu cred ca si pt. inseminare voi sta acolo pt ca drumurile astea mi se par extrem de obositoare si in plus poti fi monitorizata mai bine.
Mi-a placut mult semnatura ta
raluca-normal ca e un drum lung si noi care stim atatea ne punem poate si mai multe probleme,dar cu Dumnezeu inainte!
Bytzi-cum mai merge tratamentul cu DHEA? Cred ca poti s-o "muti" pe [b]hudak-ali de la "gravidute" la "cele mai fericite".
Va pup fetelor! Noapte buna!
bytzi spune:
buna
,
gabi,fiind in baza lor de date si avind in urma o stimulare facuta nu cred ca trebuie sa mai mergi la Sibiu,poti vorbi cu dr prin telefon
*un fiv simplu cu ET de z1-3 costa 6.798 ron
*si cu ET la blastocist costa 7.662ron(tu trebuie sa fii pregatita pt blastocisti ,fiindca tu ai raspuns bine la stimulare ,embrionii se lasa la blasto doar daca ai in jur de 10 ovocite si daca sint de calitate,asta decide embriologul impreuna cu voi)
*proba care costa 1.930ron(deci in jur de 100mil fiv + proba)
*pt stimulare nu poti sti exact,in functie de raspunsul la stimulare ,cu aproximatie pt cineva cu raspuns bun se face 150ui-225ui/zi ,presupun ca tot gonal ca ai avut rezultate bune +inhibarea care se face ori cu analogi(dipherelin ,suprefact) din z21 de CM si pe perioada stimularii cite o fiola/zi(o fiola e in jur de 20 ron)ori cu antagonisti(orgalutran,cetrodine) care se baga spre finalul stimularii cind fol ajung la dim de 13-14 mm ,aici ai nevoie doar de 3-4 zile cite o fiola/zi ( o fiola e in jur de 80-100ron),deci poti face o socoata asa in mare...
*analizele care mi lea dat sa le fac :
- hormonale de z3 (stii care sint ca ai mai facut)
- analize uzuale necesare anesteziei
- analize vaginale:culturi de col
PAP
culturi cervicale pt clamydia,mycoplasma,ureplsma
- VDRL
- HIV
- Atg HBs
- Atc anti-VHC
in medie cam 6 mil cu aproximatie
pt FIV cum fac si fetele care pleaca in afara ,poti merge sa stai la Sibiu din z5 de stimulare (8 de CM ) pina dupa ET (e bine sa stai noaptea de dupa ET acolo),aprox 2 saptamini ,depinde cind se face ET
asta necesita sa faci eco de z2 pt chist (asta daca se face protocolul cu antagonisti)in oras la tine + o dozare de progesteron care se face in z2 (cu rezultatul in aceeasi zi)
eu am scris ca sa faci un calcul ,dar poti sa-l suni oricind pe dr , poti sa-i spui ce intentionezi sa faci ,sa-ti zica exact ce analize trebuie facute,cit te costa un fiv ,stimularea ...ca vrei sa stii cam de citi bani ai nevoie,el te va intelege cum o face de fiecare data ..na..acum il cunosti si tu![]()
daca mai ai intrebari si te pot ajuta ,cu mare placere
sa dea dumnezeu sa fie ultima ta incercare si cea norocoasa![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
rodicutza,trat merge
doar ca mi-a iesit acnee pe fata
,dar ce nu fac io pt un foliculas acolo![]()
sa dea dumnezeu ca luna mai sa fie cea norocoasa pt tine
merci pt atentionare ,modific pe listutza![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
iuca spune:
LA MULTI ANI fetelor, sa va aduca anul 2010 sanatate si cel putin cate un bebelus la fiecare.
simonete spune:
Asa sa fie Iuca , ce bine-mi pare ca nu ne-ai uitat si mai "treci" pe la noi
.
Lasa Bytzi foliculi sa fie , nu ne sperie pe noi un "cosuletz" acolo
.
Maya_I spune:
Buna, scumpelor, va urez LA MULTI ANI, si sa dea DD ca anul acesta sa devenim toate mamici, pana la sfarsitul anului sa ne tinem bebelusii in brate sau in cel mai rau caz sarbatorile urmatoare sa ne prinda fiind gravidute in ultimile luni de sarcina!
Vad ca Raluca a spart deja ghiata, ca de mult nu mai avusesem o veste atat de buna la subiectul nostru. Deci, sa ne luam toate dupa ea.
Raluca, felicitari din suflet si sarcina usoara 

denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi rodicutza,trat merge |
Un pic de bicarbonat pus in palma cu doua trei picatari de apa, lasat putin(10'), spalat tenul usor, clatit din abundenta cu apa.
Eu la primult FIV am patit asa ceva, nici la 16 ani nu am avut tenul asa cu acnee. Nu are randament 100% dar estompeaza in proportie de 70-80%.
Anul 2010 sa fie numai cu reusite .
gabri-ela spune:
Multumesc mult bytzi, esti o minune de om. Sa-ti dea DD posibilitatea sa faci si tu dupa tratament un FIV, pt ca am convingerea ca si pt tine va fi o reusita
Oare HSG-ul mai trebuie sa-l refac daca am un an de la ultimul la care nu a iesit nimic rau? Mi se va da si inainte AC?
Scuza-ma ca te bombardez cu atatea intrebari.
raluca sarcina usoara in continuare
Cip ce mai faci? Vrem sa te mai auzim si pe tine
roxica ce hotarare ai luat?
Pupici pt toate fetele mele dragi

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
gabri-ela spune:
Scuze bytzi dar acum am citit si am vazut ca de fapt dipherelin este AC si se face pt inhibare. La ce dimensiuni trebuie sa ajunga foliculii inainte de punctie? Tot ca la inseminare? Sunt la inceput de informatii despre FIV, asa ca va rog sa ma iertati daca pun niste intrebari stupide.
Multumesc mult