FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

La multi ani si sa curga paginile cu povestile de reusita si poze cu multi bebei!!!Bytzi,Diana, Alexia, Rodicutz, Simonete,Cip,Inna, Gabriela
Alexia, ati facut biopsia?
Eu am ramas cam in urma cu cititul.

la multi ani fetelor ! Fie ca anul acesta sa ne aduca , bunatate, sanatate si multa putere de lupta cu rezultatul mult dorit
Andra , biopsia nu are rost sa o mai facem, ptr ca valorile la fsh sunt acum in extrema de jos . Va trebui sa ajungem la Dr Voinea la Fundeni pentru un consult , sa vedem si parerea lui legata de analize si mai ales ce am mai putea face . daca ne va spune sa facem biopsia o sa o facem, daca nu nu .
Va pupacesc pe toate si sa avem o saptamana plina de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi, Gabriela
Fetelor bun gasit in 2010, anul nostru norocos!!! Sper ca asha va fi. 2010 pt mine va fi ultimul an de lupta cu infertilitatea, mai incerc de 2 ori shi dc iar pierd sarcina ma voi indrepta catre adoptzie.
Multzi pupici

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. vad ca am inceput anul in forta, toate ne pregatim de treaba. sapt viitoare incep si eu analizele pt a-mi reface dosarul si pe urmatorul cm, in zia 14 trebuie sa merg in Ungaria sa imi faca eco. Daca totul este in regula, la sf lunii feb, inceputul lui martie ne apucam de FIV.
va pupacesc pe toate si ma sa avem parte numai de reusite.

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor ce ma bucur si eu ca anul acesta la inceput suntem toate optimiste. Asta nu inseamna decat ca vom avea la acest capitol numai reusite, mai cu seama ca anul ce tocmai a trecut a fost mai putin darnic cu noi. Sunt convinsa ca in sfarsit ne-a venit si noua randul.
Cip ce ma bucur ca nu ai abandonat ideea si ca lupti in continoare. Putere multa! Cand ai de gand sa incepi? Si unde? Mergi tot pe Sibiu?
diana sa dea DD ca aceasta noua incercare sa fie cu o reusita imensa pt tine
alexia multa bafta la consultatie si sa va dea unda verde de biopsie
Fetelor stiti cumva ce rata de reusite au cei de la Sibiu, la FIV? Stiti cam cate fete au reusit?
Pupici pt toate fetele mele dragi

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

gabri-ela multumesc frumos, iti doresc si tie sa ti se prinda din prima fertilizarea si sa avem cat mai repede bebelusii mult visati. daca imi amintesc eu bine acum vreo 2 zile ai intrevat despre HSG. Din cate stiu eu nu mai avem nevoie la FIV de analiza asta pt ca se face punctia ovariana si atunci trompele nu mai au nici un rol.
Nu stiu exact care este rata de reusita la Sibiu, dar stiu ca in general fetele sanatoase sub 35 de ani au o rata de reusita sore 45%. Asta din ce am citit eu pe net. Tu ce varsta ai?
Fetelor stie cineva daca in Romania sau in Ungaria exista vreo lege cu privire la donarea de embrioni?
Va pupacesc pe toate si abia astept sa mai apara gravidute pe listuta noastra

bytzi sa treci si in dreptul meu ca urmeaza fiv in ungaria cu dr Zadori

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Gabriela mai incerc anul asta, sunt optimista ca la fiecare incercare dar sper ca de data aceasta sa fie pana la capat. Voi face tot cu Mutiliga.
Bytzi multzumesc ca m-ai trecut din nou pe listutza, o adev epopee acolo Ieri seara tzi-am trimis ceva pe mail
Fetelor la mine IAD-ul are sanse de 50% (2 din 4)dar cu stimulare 100% de aceea voi face din nou stimulare.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,nu mai ai nevoie de HSG si dipherelinul este analog care se foloseste pt inhibare,sint si protocoale cu AC acum depinde de decizia dr care ti se potriveste....
la Sibiu ziceau ca au rata de reusita prin fiv de 60%....
denisa,sar'mina,bei dar multe mai stii tuam observat pe la subiectele care le citesc
cip,primit ,placutdar....scump frate, scump
simon,nu ma sperii io de atit
tre sa-mi zici ceva??cind?cum?astept

toate fetele mele dragi,fara exceptie

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

CAPITOL NOU

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput