INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Craciun fericit! Sa lasati gandurile de o parte si sa va bucurati! Nu merita sa fim triste de ziua asta frumoasa. Va tin pumnii si va doresc ce-mi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

CRACIUN FERICIT! pentru fetele mele dragi, multa sanatate,relaxare,pace si intelegere si mai ales la cat mai multe burtici si

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa ne rugam in aceste zile sa ne trimita D-zeu un sufletel si sa ne bucure inimile.

Va doresc tuturor, toate cele bune, multa liniste si lumina in suflet, sa se implineasca dorintele si multa multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

CRACIUN FERICIT LA TOATE FETELE SI NOUL AN SA VA ADUCA NUMAI TESTE POZITIVE!SI EU SUNT TARE DEZAMAGITA CA NU AM REUSIT PRIMA INSEMINARE PT CA NICI DNA DR .NU ISI EXPLICA; DE CE?TOTUL A MERS BINE SI TOTUSI NU AM RAMAS.SI DUPA CUM V-AM MAI SPUS MEDLIFE MA RUPT DE BANI.ASA CA AM DECIS SA MAI SCHIMB CEVA:
AM FOST LA UN CONTROL LA DR MILITARU DE LA FILANTROPIA CARE MI-A ZIS CA E DE PARERE SA INCERCAM UN DRILYNG OVARIAN PT CA STIMULARI AM TOT FACUT IN ULTIMII 5 ANI SI DEGEABA.DACA IN 6 LUNI DUPA ACEASTA INTERVENTIE NU RAMAN ATUNCI MAI INCERC IA .
VA PUP PE TOATESI O SA VA CITESC MEREU PT CA TARE BINE MI-A PRINS ACEST FORUM.CAND AM AVUT O INTREBARE VOI MI-ATI RASPUNS ,CAND MI-A FOST MAI GREU VOI M-ATI AJUTAT SA MA RIDIC.VA PUUUUP!

Cat am fost in spital, dupa nastere am auzit numai cuvinte de lauda la adresa dr Militaru. Se pare ca e cea mai buna din Filantropia. Sincer, nu stiam ca se ocupa si de sterilitate. Iti urez sa fie dr de care ai nevoie ca sa ramai graviduta.

Mie imi spunea Cezara ca in 7 cazuri din 10, dupa o laparo, femeile raman gravidute in primele 3 luni de la interventie.
Iti doresc sa iti reuseasca interventia.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dragele mele,

Va doresc ca Mosu' sa va aduca numai teste pozitive si sa rameneti gravidute cat mai repede.

Pup viitoarele mamici

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput

buna, fetele? dupa inseminare e normal sa te doara uterul? e adevarat ca s-a chinuit putin dr sa gaseasca intrarea, eu avand uter retrovers si fara dilatatie. cica, si asta poate fi motiv de infertilitate. nu m-a durut acolo si nici nu am sangerat dupa aceea deloc. a spus ca daca nu raman acum, va trebui sa-mi faca ceva pentru a dilata putin intrarea in uter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sorinake si eu am uter retrovers si la ultima inseminare s-a chinuit dr sa imi introduca cateterul avind ceva ca o bariera si nu putea trece de col,dar sincer eu nu am simtit absolut nimik si nici nu am singerat cum ma prevenise dr...
in schimb m-a durut odata groaznic cind mi-a facut o IA dr Moisa,eu am presupus atunci ca imi lezase endometrul 3 zile ma durut groaznic
bafta sa fie cu noroc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Buna, fetele! Sper ca v-ati odihnit de sarbatori ca bat altele la usa!

Eu, daca nu raman luna asta, mi-a spus dr sa continui cu stimularea pt ca organismul meu a reactionat ok, fara niciun chist, si mi-a marit doza de closy la 2 pe zi + 1 injectie de menopur. Imi e cam teama sa iau 2 closty? Ati luat vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Buna fetele

Sorinake, eu nu am luat dar sunt fete pe forum care au luat cate 2 pe zi.
Mie trebuia sa-mi vina ciclul ieri dar nu a venit.Nici azi si nici semne nu da ca ar avea de gand.Test am facut acum seara la al nu stiu catelea pi si a iesit negativ.Asa ca.....O sa astept sa-mi vina ciclul, macar ca nu stiu ce se intampla, mie cu tot arefamul imi venea la fix si o sa vad ce am sa fac si de unde sa o apuc.Probabil voi mai cere o opinie legat de fibroamele mele si sa vad...mai mult de atat nu stiu ce sa zic.Nu a fost cu noroc nici de data asta cu toate ca am facut inseminare dubla.

Mergi la inceput