INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

A fost cineva la DR. Ronel?Ce puteti sa-mi spuneti despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dankutza, care sunt medicamentele naturiste cele mai bune din lume de la care nu te ingrasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Sorinake eu am luat 2cp/zi in 2 randuri......subtiaza f. tare endometrul vad ca tie ti-a dat si Menopur , cred ca vei avea un endometru mai bun.
Eu l-am suportat f. bine ,n-am avut dureri de ovare sau balonari , cum am avut la cele injectabile ..........prima oara am avut 2 foliculi, dar cred ca IA nu a reusit din cauza endometrului , iar a 2-a oara n-am mai avut deloc folicul.

Iti doresc succes !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna seara fetelor
Am intrat sa sa urez un AN NOU FERICIT numai bucurii, dorintele noastre cele mai arzatoare sa devina realitate,sa fim toate gravidute in anul care vine . .

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor ,

eu va spun La multi ani, un 2010 mai bun, plin de bebici.

Va pup si astept vestea cea mare de la fiecare din fete.
si distrati-va !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! Sunt z5 de la IA, dar ma doare rau burta, exact ca la cm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/
Buna,stai linistita,poate acum se nideaza samburelul,ia un no spa si stai la patut

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Buna,am mai scris pe aici dar nu prea mult....vroiam sa-ti spun ca tot am citit prin urma,la celelalte capitole de la IA si fetele scriau ca in z5-z6 de la IA are loc implantarea,asa ca poate acum se ciubareste samburelul ,stai linistita si nu te stresa,ca nu-ti face bine ,sper ca nu am deranjat intrind aici...o sa mai intru pt ca am facut si eu o IA luna asta dar nu a reusit ,dar o sa mai incerc,nu ma dau batuta....capul sus si nu mai inventa motive sa gindesti negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Buna,am mai scris pe aici dar nu prea mult....vroiam sa-ti spun ca tot am citit prin urma,la celelalte capitole de la IA si fetele scriau ca in z5-z6 de la IA are loc implantarea,asa ca poate acum se ciubareste samburelul ,stai linistita si nu te stresa,ca nu-ti face bine ,sper ca nu am deranjat intrind aici...o sa mai intru pt ca am facut si eu o IA luna asta dar nu a reusit ,dar o sa mai incerc,nu ma dau batuta....capul sus si nu mai inventa motive sa gindesti negativ

Multumesc fetelor pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Multumesc fetelor pt incurajari!

N-ai pt ce...sa dea Domnul sa se prinda

Mergi la inceput