INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 17
sorinake spune:
fetele, am si eu o intrebare. azi dimineata, la 6.30 am facut pregnylul, iar acum ma dor ovarele rau! E posibil sa ovulez asa repede dupa injectie?
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake fetele, am si eu o intrebare. azi dimineata, la 6.30 am facut pregnylul, iar acum ma dor ovarele rau! E posibil sa ovulez asa repede dupa injectie? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Este foarte posibil. Nu trebuie neaparat sa ai ovulatie la 40 de ore de la Pregnyl. Poti ovula doar in cateva ore. Depinde de cat de matur era foliculul.
Sa fie cu ochisori.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
sorinake spune:
offf, dar nu tebuie sa ovulez acum!!! Maine am inseminarea la 18.30. Tu ai avut dureri dupa pregnyl la cateva ore dupa injectie? Offf. Durerea a durat cam jumatate de ora, iar acum ma doare mai putin, mai tare daca apas pe burta in dreptul ovarului. E posibil sa fi fost durere de ovulatie?
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake offf, dar nu tebuie sa ovulez acum!!! Maine am inseminarea la 18.30. Tu ai avut dureri dupa pregnyl la cateva ore dupa injectie? Offf. Durerea a durat cam jumatate de ora, iar acum ma doare mai putin, mai tare daca apas pe burta in dreptul ovarului. E posibil sa fi fost durere de ovulatie? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Eu am facut inseminarea vineri pe la 5 seara si duminca dimineata imi pleznea burta. Deci, eu am ovulat la 40 de ore. Timp de o jumatate de ora, am avut niste dureri cumplite de burtica. M adurea mai tare ovarul foliculos, deci cel cu foliculul dominant. Nu m-a durat Pregnylul.
Eu, as zice, dar nu te lua dupa mine, ca tu tocmai ce ai ovulat. In locul tau, mi-as suna dr maine de dimineta sa ii spui ca tu crezi ca ai ovulat. Iti face o eco si se lamureste porblema.
Cezara Bucur este de principiu sa stea cu spermatozoizii in ateptarea ovului si nu invers. Deci, soldatei erau gata de atac, cand a aparut si zapacitul ala de ovul la plimbare.
Multa bafta!

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
Emma_ spune:
Fetelor,
Voiam sa va spun ca la mine nu a reusit IA.
Am intrat intr-o depresie urita dar incep sa-mi revin incet, incet...
Va doresc la toate Sarbatori Fericite si sa ne dea DD bebei la toate care ne dorim.
Cred ca din februarie ma pregatesc de FIV. Va pup pe toate.
anna_ivan spune:
buna fetelor
n-am mai scris de mult dar de citit v-am citit.
eu de azi plec in vacanta asa ca nu va mai pot citi decat dupa 2010 asa ca va urez LA MULTI ANI si multa putere
sa ne de-a Dumnezeu un an mai lipsit de stres si cu mai multi ingerasi langa noi
va pup virtual pe toate!!!!

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
sorinake spune:
buna dimineatza! dupa durerile crunte de aseara de ovar, azi nimic.
e posibil ca testul de ovulatie sa fie influentat de pregnyl? stiam de testul de sarcina, dar nu stiu nimic de cel de ovulatie! am facut un test de ovulatie si a iesit super pozitiv, dar ma gandesc sa nu fie ceva legat de pregnyl. acum sper sa fie si spemograma buna! Doamne ajuta!
Craciun fericit si La multi ani, fetelor care nu mai pot intra! Sa avem un an mai bun! 
anda82 spune:
Emma, nu mai fii trista. Bucura-te de sarbatori,,,sunt si alte lucruri care ne aduc bucurii! O sa se implineasca si visul tau, trebuie doar sa crezi cu adevarat
!
Sorinake sigur pregnylul pozitiveaza testul. Eu la prima inseminare inainte cu o ora sa fac Ovitrelul am facut un test de ov si a iesit negativ. LA cateva ore dupa ce am facut injectia, am repetat testul ca dee aveam 5 si a iesit foarte pozitiv. Deci, da influenteaza!
Eu am dureri cumplite de burtica, asa cum am inainte de ciclu, dar sunt pregatita sa o iau de la capat pentru visul meu!
CRACIUN FERICIT!
elenaraluca spune:
CRACIUN FERICIT LA TOATE FETELE SI NOUL AN SA VA ADUCA NUMAI TESTE POZITIVE!SI EU SUNT TARE DEZAMAGITA CA NU AM REUSIT PRIMA INSEMINARE PT CA NICI DNA DR .NU ISI EXPLICA; DE CE?TOTUL A MERS BINE SI TOTUSI NU AM RAMAS.SI DUPA CUM V-AM MAI SPUS MEDLIFE MA RUPT DE BANI.ASA CA AM DECIS SA MAI SCHIMB CEVA:
AM FOST LA UN CONTROL LA DR MILITARU DE LA FILANTROPIA CARE MI-A ZIS CA E DE PARERE SA INCERCAM UN DRILYNG OVARIAN PT CA STIMULARI AM TOT FACUT IN ULTIMII 5 ANI SI DEGEABA.

DACA IN 6 LUNI DUPA ACEASTA INTERVENTIE NU RAMAN ATUNCI MAI INCERC IA .
VA PUP PE TOATE
SI O SA VA CITESC MEREU PT CA TARE BINE MI-A PRINS ACEST FORUM.CAND AM AVUT O INTREBARE VOI MI-ATI RASPUNS ,CAND MI-A FOST MAI GREU VOI M-ATI AJUTAT SA MA RIDIC.VA PUUUUP!
viss spune:
Craciun fericit , fetelor!eu maine sunt de garda asa ca ne "vedem" sambata. sa va aduca mosul tot ce doriti,si dc nu poate anul asta,
sa-i lasati o scrisoare ptr la anul
.celor cu burtici, de acum incolo nu le doresc decat..sanatate.
celoralate, le doresc ..ce-mi doresc si mie![]()

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/