In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
gonghy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_OR gabitza, hai cu povestile, ca mi s-au lungit urechile de cand va astept pe aici ![]() Cristina, mamica lui Denis Mare |
Ceau Cristinutza
![](pupic.gif)
Au fost aproape toate fetele dar tre' sa trag de urechi pe Dorinutza pe care o-r sechestrat-o astia la munca si nu mai da nici un semn....sau cipandeii nu-i mai lasa acces la comp din cauza de vacanta si jocuri.
Claauuuuu te tzuc femeie tot mai faina esti pe ce trece timpul....abia astept sa ne vigem si maine sa pasaportez fata la joaca si sa apucam sa stam de vorba mai calumea nu ca si astazi.
Dia esti o dragutza si ma bucur ca am ajuns in sfarsit sa ne cunoastem...sper sa ne mai vedem si maine cu puradeii
![](icon_smile_big.gif)
Aiducu' nici nu stii ce ma bucur ca te-am vazut astazi....abia astept sa mai stam olecutza de vorba si sa fac cunostinta cu micul pui de omuletz
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Giova ma bucur ca te-am cunoscut personal si pe tine...mamica eroina
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bebe.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
Miro scuze ca n-am mai lasat-o pe Maya da atata imi doream sa stau unpic solo sa bag o cafa in tihna....ca in rest e numa calare pe mine si nici aer n-am sa respir.Abia am scos-o de acolo.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Daca uita-i pe cineva scuze dar bubu cere cereale cu lapte si tre sa merg sa ma conformez dorintelor printesucai.
Aaaaa uitai ceva...maine nu mai duc fata la gradi si asa e program scurt,azi au fost doar 6 copii...asa ca VACANTAAAAAAAA....pana pe 9 ianuarie.
No sa ma anunte careva maine ora la care ne vigem sau scrieti aici cu litere maaariii sa vada si BABA
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
Trae bine mi-a prins iesirea asta...zici ca mi-am reincarcat beteriile.
al meu sot a zis ca macar odata/sapt. sa ies si eu. cine se inscrie? daca nu la 2 sapt., ca poate e cam des.
Ma bucur ca v-am cunosct live pe toate, sunteti niste tipe tare super. Abia astept intalnirea de maine.
la ora 18 la Noni.
ninge afara...maine dim. o fi polei, copilul va merge cu taxi la gradi, ca imi va fii frica sa conduc pe asa vreme.
gasca.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
da, in sfarsit ninge cu adevarat
Cristina, nu mai trebe sa fac rezumatul ca a pove Laura
A stat si Ioana Vartosu cu noi, sper sa mai treaca pe la noi sa ne citeasca Felicitari pentru initiativa si sa dea Domnul sa fie multi oameni inimosi care sa duca atat cat pot ei acolo si sa faca Sarbatorile frumoase si unor oameni mai putin norocosi.
Am stat la povesti si am cunoscut in sfarsit live pe Aida si Andanii . A fost si o faza totala la inceput, dar le las pe ele sa povesteasca ca e mai funny. Eu una ranjesc si acuma cand imi amintesc
Clau, nu te mai intreb cum e acasa, stiu ca fericirea ta e aici, ma bucur doar ca suntem alaturi de tine in momentele tale fericite.
Giova, am uitat sa-ti zic ca ai o poza cu Edi cu niste coarne de ren asa de faaaaaain e, m-am indragostit. E de revista, ce mai!
Miro, strumfita ta e o scumpica si era asa de dulce cum ii dadea lui Raul apa sa bea din biberon.
Diana, nu am prea apucat sa pove azi ca stateai cam departe, dar lasa ca recuperam maine.
Dorina, pacat ca nu ai ajuns, dar vii maine, nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
Buna seara fetelor
Ce ma bucur ca v-ati vazut toate, abia asteptam sa veniti sa povestiti aici.Sper sa apuc si eu sa va vad pe unele din voi miercuri.Noi avem treaba dimineata in tm, dar....daca se poate o sa stam pana seara.
Din pacate, eu nu prea mai am mare lucru de donat, si nici financiar nu stam prea bine acum.Eu mai am trei nepotei mai mici ca denis, si doi finuti, toti baieti.Tot ce ramane de la denis, merge automat la unul dintre ei.De multe ori stau in cumpana la care sa dau ce am de dat, caci e greu de multumit toata lumea.Denis a ales acum seara niste jucarii, pe care sa le donam, ma mai uit eu maine prin hainute, am si o pereche de ghetute nr 27, aproape noi, ceva cosmetice...gasim noi ceva pana la urma, toata chestia e sa putem sa ne intalnim.Vroiam sa va intreb ceva, cred ca Ioana e cea mai in masura sa raspunda, dar nu stiu daca mai trece pe aici: se pot dona si reviste?
Am ceva nr din "Ioana-Visul copiilor", si nu mai prea am loc unde sa le tin, poate le vrea vreo mamica.Daca stiti pe cineva, spuneti-mi va rog, sa le iau cu mine miercuri.
Ce ma bucur ca a fost si Aida cu voi.Am tot stat cu ochii pe forum azi, desi am avut treaba, dar n-am vazut-o pe niciunde.
Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Cristina, cred ca se pot dona si revista, am mai vazut ceva reviste Super Bebe pe acolo. Eu nu stiu daca mai ajung si miercuri sa ies, dar Claudia parca zicea ca merge miercuri sa duca si ea cate ceva. Sa vedem cine mai este prin zona miercuri.
digutix spune:
salutare fetele
vin si eu cu raportul
goiva buna de tot ideea ta, eu ma bag
ma bucur si eu mult ca m-am intalnit cu voi fetelor si am avut ocazia sa mai cunosc live pe cn nu stiam inca.
toate sunteti niste dragute si finute
va multumesc mult ca mi-ati impartasit bucuria de azi(in leg cu timo) si ati fost alaturi de mn.inseamna mult pt mn si ma ajuta enorm.
de-abia astept sa ne revedem maine si cu piticii si sper sa am ocazia sa vad si sa pupacesc un pui de foca roscoblond.
va doresc o noapte linistita si sper maine sa ne bulgarim
digutix spune:
mihi iubita, multa sanatate iti doresc, sa te faci bn si sa nu apara complicatii.sanatate si piticilor si printesei mici, sa fie cuminte inca un pic "la pachet"
claudia74 spune:
e nea sorelor abia astept sa ies afara cu Andi, am adus si costumul de sky (zapada)
haidati la o cafa cu frisca sau o luam pe vin fiert
si sunt dupa sara de ieri, nu va iau la rand,ca nu fac nici o exceptie cand zic ca sunteti MINUNATE
Laurelu iubita look who"s talking cu mandretea, dar la mine la par te/ai uitat daca nu te uiti azi fata ca te sperii,but who care, important e noi sa ne simtitm bine si cand suntem impreuna numai conteaza nimic
Giova esti deosebita la fel si Diana cu Miro nu a prea vorbit dar cu speedy gonzales de Kara si bebe mic si scump nu ma mir, oricum esti "tare"
Gabelu ramane fabletea mea, finuta si desteapta maxim
Andanii a fost o nice surpize ptr mine si semnatura aia fa-o sa dispara la modul cel serios arati super femeie, finuta si draguta
Aida ti-am zis si ieri radiezi fata,incomparabile expresiile fetei de asta vara cu cele de ieri,abia astep sa vad bebe mic joi si sti tu ROCK NOT DEAD
Varuta Lili s-a simtit bine cu voi si va transmite salutari.
Mai nu stiu asi putea scrie multe aici,am ramas cu impresii placute despre voi,abia astept sa e revedem azi cu copiii eu am programre la orl sa vad cu sinusita,m-am saturat de nemtesti cu privire la sanatatea mea, apoi vrea sa merg la scoala la Deni sa vad daca prind diriga si secretara pe acolo,apoi ma intalnesc cu Dorina
si venim la Noni.
Da deci eu miercuri merg sa duc ce am de dus la Mall.
Va tzuc,ne vede azi atunci.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
Monule love u sweety .
Cristina poate ne vedem sptamana asta totusi si cu Mihi la fel,daca se va simti mai bine ce sper din suflet!
o mai pun odata din suflet ptr voi
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Mirona spune:
neatza buna,
eu sunt cea cu cele mai putine impresii - deoarece am fost cea mai alergareata dintre toate.
Pe Gio, Gabi si Laura le stiam dinainte - asa ca n-are rost sa va spun parerea mea - pentru ca o stiti deja. si pentru celalalte.
dupa cum fiecare isi face in minte o idee cand scrie pe aici ... tot asa mi-am facut si eu o idee despre fiecare dintre voi - pe care normal ca ieri mi-am confirmat-o cu unele iar cu altele normal ca nu.
cea mai mare greseala am facut-o cu andanii - cica big mama - si grasa graselor - si era sa ma bag in pamant de rusine cand am vazut-o ce slaba si micuta e - dar si finuta.
Aida mama - jos palaria - n-am prea avut prilejul sa vorbim - dar te urmaream pe sub gene - te admir eu de mult timp - acum te stiu si live.
Diana - nici cu tine n-am prea avut parte de vorbit - dar no - asta e - eram cu spidy dupa mine .... dar sper ca azi sa ne luam revansa.
Claudia - nu stiu de ce dar sunt mai mult ca sigura ca noi doua suntem pe aceesi lungime de unda - adica - ceva doza de nebunie cam egala la amandoua.
Sa ma scuzi daca nu e asa - dar eu asa te-am perceput - un picut mai nebunatica - cred ca in tineretile noastre am fi putut face furori impreuna.
iar acum intrebarea intrebatoare - ca io am uitat ieri - voi ati primit ceva de la premaman? sau am citit eu rau - nu era vb sa primim o reducere?
no - daca nu e asa - ignorati intrebarea.
azi care cum veniti la Noni?
eu vin sigur cu Kara - ca pe acolo se simte ca acasa si ma poate lasa linistita sa vb cu voi.
Pe micul salbatic il las acasa cu ta-su.
fug acum la ei - sa le arat nitel zapada si revin.
lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret