In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu ma bucur ca am cunoscut-o in sf. pe Aida, la fel zic si eu...Jos palaria pt. ea! o super mama si o femeie de milioane cu un caracter puternic si o mare doza de optimism.

pe mine sincer ma ingrozeste vremea de afara. masina sotului e in service, pe a mea nu am cauciucurile de iarna, ca urmare in dim. asta a mers marco cu tat-su' si cu taxi la gradi. daca nu scot masina pana diseara, venim si noi dar tot cu taxi. deja ma gandesc cu groaza la cat am de mers cu scoica, geanta si inca un copil dupa mine...pana sus la Noni. dar ma descurc eu.

laura am uitat sa-ti rasupnd aseara. la parul meu te-ai uitat? si tot ce e alb e de la Marco, al 2-lea nu a mai scos nimic, gradul de el.
Diana lasa ca iesim noi 2, daca nu se inscriu si alte fete. asa aflu si eu mai multe desppre ce probl. ai cu smecheria mica si frumoasa. am prins eu ceva din zbor...sorry ca nu stiu mai multe. dar cu gandukl sunt alaturi de tine si de Timo.
Claudia ti-ai revenit? sunteti la zapada?

stau 24 din 24 cu gogoasa mica, lipsesc si eu 3 ore si el ce face? rade in hohote si se intoarce de pe spate pe burta. noroc ca l-a filmat sotul cum radea, macar atat am vazut si eu. de intors s-a intors si de dim. pe masa de infasat.

merg la treaba ca e dezastru la mine in casa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Ziua buna fetelor
Vad ca va faceti planuri de reintalnit
Vreau si euuuuuu
La noi ninge de numa, inca nu e polei urat pe sosea, dar.......mai e timp
V-as ruga sa-mi spuneti cum e in tm, daca se poate circula cu masina.
Mie imi e tare groaza de drum maine, mai ales cu copiii dupa noi,dar sotul meu zice ca e ok, putem veni la tm.
El e dispus sa stam si pana la 6, sa ma vad cu care veniti la mall maine.
Vedem cum facem.

Claudia, tare m-as bucura sa ma vad cu tine si mihi
Miro, am inteles ca tu ai fost cu amandoi piticiiimi spui te rog daca ai cumva webkinz de-ala?Daca ai ti-l cumpar urgent
deja ma dispera Denis cu animalele astea.
Giova, cred ca esti topita de dragul luieu deja am cam uitat cum e cu bebe mic.La mine vin azi in vizita doua gemenute, de varsta lui denis.Iti dai seama ce va fi la mine in casa.Le tin cateva ore, caci n-are cu cine sa le lase, pana merge mamicuta sa impacheteze cadourile pt serbarea la gradi.
Ma duc si eu sa mai fac ceva treaba prin casa, ca acusi se face noapte.Mai vb mai pe seara.Astept sa-mi spuneti cum se circula in TM

Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu

sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cristina - stiam eu ca mai aveam cuiva de raspuns - sorry - sa ma trageti de maneca daca mai uit sa raspund cuiva - ca la ce nebunie e aici ... zau asa.

NU. din pacate nu am asemenea plusuri - plus ca a si trebuit sa caut pe net sa vad ce-i aia webkinz - ca nici nu stiam de ei.
De gineco ti-a raspuns Gio - deci prima am nascut-o cu Muresan si baiatul cu Dorneanu.
Pe al meu poate il stii de prin Otelu - e baiatul doamnei Beg - profa de mate din liceu. Acum e la pensie - dar poate o stii. Sau mai bine cred ca o stie sotul tau - cumnata - daca zici ca tu esti doar de 6 ani in OR.

mai era ceva de raspuns?

sa va mai spun ce CIRC cu litere mari mi-a facut Raul ieri? as mai fi stat o gramada cu voi la vorba - dar asta micu e tot ceea ce Karina nu a fost. Daca cu ea puteam pleca pe oriunde si oricand - isi modela programul dupa noi - ei bine asta micu nu e asa. Daca nu e la el in camera nu doarme, daca nu are programul lui e jale. Daca il duci prin aglomeratie/agitatie/straini - e jale rau de tot.
Atata a putut urla in masina -de abia l-am oprit sa nu vomite. Am trimis-o pe Kara pe scaunul din fata iar eu cu el in spate ne luptam corp la corp.

Azi nici nu mai discut cu el - il las home si eu vin cu tramvaiul cu Kara.

cred ca o sa mai aduc o prietena cu fetita ei - daca vor sa vina - e vb de Laura si Ami - cea mica e in grupa la gradi cu Maya a Laurei noastre. ele se stiu din parc.
vedem - poate vin si ele.

no - fug la treburi
v-am pupat

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

cami, eu am donat, si incerc sa mai fac nr cunoscut printre cunostiinte, 2 euro este mult mai usor de donat , mai ales prin sms, este mult mai simplu.ma rog sa fie bine alina si sa se stranga banii..

Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salutare dragelor...ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine...

Io azi parca sunt mai bine...am dormit mai bine azinoapte ...da inca mai tusesc...azi am calduri...ieri aveam frisoane si febra...da nu am lasat-o sa-mi creasca sa nu o fierb pe bubulina...si cel mai tare ma bucur ca nu ma mai doare dovleacul...

Am intrebat dr-a daca pot sa ies si a zis sa fiu cuminte...dar mai vedem...ca poate dau si io o fuga cu masca pe figura pana la voi ca tare mi dor de voi...si tare as vrea sa cunosc prospaturile sau fetele pe care inca nu le-am cunoscut...poate va intalniti si joi

Copiii sunt inspre bine doar mai mucesc unpicut...ieri a fost Dr-a la noi...si cand a intrebat pe Arpi..."ce te supara?"...a zis Arpi ca "fratele mai mare"

va pup...ma duc sa fac ceva papa...tanti care ma ajuta e in spital cu sotu..e pe moarte saracul si doar 57 de ani are...

mihi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare fetele cucuietele
mihi ma bucur ca esti mai bn!tine-o tot asa si poate trece fara sa-ti dat seama.timeea mea e de mult la zapada cu buna sa si nepotul.
vin si eu deseara cu piticii si cu sora mea si ai ei pitici veniti ieri din anglia.bn ca au ajuns inainte de ninsoare.
intradevar fetele n-am avut ocazia sa vb toate una cu alta dar sper ca vom mai avea astfel de ocazii sa ne putem cunoaste mai bn.
giova sigur, eu sunt de acord
mirona poate piticul se lupta cu eruptia dentara de aia o fi asa de nervos.poop pe el scump mic si pufos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Na iubitele acu am ajuns si eu home,cu sinusita e "grele" adica s-ar necesita operatie,mi-a scris tanti dr.Barbos o scrisoare medicala ptr medicul meu din De (si el roman) a spus ca sunt varza, am primit medicamente si aerosol, mi-a confirmat si ea expresia ca "imi bubuie capul" stie exact de ce ,Laurelu imi explica cu medicamentele, whatever deci ne vede acusica eu vin ambii copii,sper ca sunt acolo mese sa putem servi ceva da, ca Deni nu are "fata" de jocuri din alea ,
Miro eu daca am zis ca esti "tare" am stiut clar ce zic azi avem mai multa vreme de
Va tzucalea mergem otzara afara la nea.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No servus fetilii.

Moooaaaaaaammmmaaaaaaaa ce fain e afara ma bucur ca un copil....asa mi-as dori sa ma arunc in zapada si sa ma bulgaresc olecutza........ mor dupa zapada.
No ne vigem pana la urma la ora 18 la Bega,da?

I pupiu pri tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu stiu la cate ajungem noi...Edi mi-a adormit de 15 minute. sa vedem cat il tine somnul asta. pana atunci noi ne pregatim de intalnire.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput