In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
ma bucur ca ai ajuns cu bine clau sunt ofticoasa pe tine ca mananci bunatati
(glumesc da tu stii asta)
pe toate fetelor o sapt minunata si spor la intalniri si actiuni umanitare
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
giova premaman e langa locul de joaca ???? ne intalnim acolo in fata ????? si eu o sa parchez probabil in parcarea de jos si urc cine stie pe unde ... sper sa nu ma ratacesc
claudia bine ai ajuns
si eu sunt plina de viteza .... am uitat ca am programare la epilat (mi-a sunat alarma ).... da vin direct de acolo ... ajung io dca am promis ca vin
noroc ca am plasele in portbagaj, am fost inspirata sa le aduc cu mine
oricum nu am reusit sa adun tot ce am vrut , cred ca mai fac o plimbare intr-o zi ... cate zile putem sa aducem ?????? stie cineva cat dureaza campania asta ??????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
e vedem la 18 la Premaman, Claudia cu tine la 17:45 jos, unde era intalnirea data trecuta. OK?
andanii spune:
ok, perfect , si prememanul ala e langa locul de joaca sau unde ???
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
ok, eu am plecat ... ne vedem acolo .... sper sa dau de voi
ANDANII
Giova spune:
mi-e si groaza cum apar pe acolo cu plasele dupa mine. ne vedem acolo la 18, 18 si un pic.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
gonghy spune:
Mai sa ma sune si pe mine cineva sa stiu pe unde o sa fiti pe la ora 18.30-19 ca am schimbat tura sa merg cu Maya pana la dr ca se pare,ca e doar o otita si de acolo vin si eu da cu mascota dupa mine numa ca stiam de hainute pe ziua de miercuri nu azi....da las ca pot sa merg in oricare alta zi cu hainutele.
Clau tu ai nr meu de mobil suna-ma ca io te sunai da poate nu mai e acelasi.
Fetele va trimit PM si voua poate una din voi ma sunati sa imi spuneti si mie pe unde va gasesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
gabitza, hai cu povestile, ca mi s-au lungit urechile de cand va astept pe aici
Cristina, mamica lui Denis Mare
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU