In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata fetelor

sunt la lucru ... revin

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Miro, ms de nr, scuze ca n-am timp acum sa te sun, poate vb mai pe seara, numa bine imi spui cum a fost, si ce face Kara
Denis e binisor, nu mai tuseste, acum asteptam sa vedem si rez la encefalograma, si ce spune dr Tepeneu.
vroiam sa-ti spun ca am citit la "parintii intreaba..." despre crema aceea, am avut si eu la un mom dat reteta, insa am dat-o cuiva, si nu mai stiu cui.nici nu mai retin ce continea , stiu ca unul din ingrediente se gasea greu.eu o aveam de la dr.borlovan, de la otelu.pot sa-ti spun ca este foarte buna combinatia.daca faci rost de reteta, sa o tii..
mai vroiam sa te intreb cine ti-a supravegheat sarcina cu raul, daca nu vrei, nu-mi raspunde, era doar o curiozitate de-a mea, caci nu stiu de unde sa te iau, ca figura.sotul tau imi pare mai cunoscut.
si.....o alta intrebare, am vazut la lucrusoarele tale ca ai niste plusuri, daca ai cumva ceva de webkinz, da-mi te rog de stire.sau daca poti eventual sa faci rost.....ma dispera denis, si nu-i gasesc niciunde, n-am avut timp sa caut prin tm.ne mai auzim
sa ne spui cum e Kara

Cristina, mamica lui Denis Mare

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu poze noi cu strumfii mei:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-07/11:56:15
de aici in jos.

Miro bfata, vedeti voi cum faceti.
Cristina, Miro a nascut cu Dorneanu, la bega. sper sa nu se supere ca raspund eu in ,locul ei. si eu tot cu el am nascut si de-asta stiu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai fetelor, sunt atat de dulcei aia micii ai vostri

Asa pufos era si Lucas cand era bb.

Am observat ca aproape la toate primul copil e subtirel si al doilea pufos parca iti vine sa ii smotocesti non-stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare felete
eu mis happy tare.am fo la doc si se pare ca e mai ok cu maduva lui timo.se regenereaza asa ca luna asta nu mai facem punctia.pana pe sf lui ianuarie vedem cum va fi.ma bucur ca nu-l mai impunge si ma bucur sa aud de bine.ne-am bucurat tare si doctora s-a bucurat cu noi.mi s-a luat o piatra de pe inima cel putin pt o luna.
gabi asa e si la mn, al doilea a fost mai pufost si inca mai e un pic.timo m-a rupt de spate si o inteleg f bn acum pe aida cu grasunul ei.
no acuma sa mi ziceti si mie , deseara venim cu bagajelul pt donatii da?si daca voi veniti fara copii poate vin si eu fara.initial am vrut doar cu timeea dar daca voi nu ii aduceti pe ai maricei ea o sa se plictiseasca.daca va razganditi sa mi ziceti sa o i-au si pe ea.
sanatate multa bolnaviorilor!cristina sa fie bn la doc miercuri si poate ne vedem.
andanii felicitari victoriosilor.am uitat sa-ti spun ca tare fain arata chiflele tale si combinatiile suna bn.
claudia cred ca hodineste la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna ziua la Banat de la Banat, am motait otzara,am ajiuns pe la 9 gimineata, Doamne Diana ce vesti bune ne-ai dat, ne-a auzit Dumnezeu rugacinile, in veci Slavit Fii Tu Doamne!
Dana super tare,Miro deci nu se stie inca?Cristina imi pare rau ca Denis e bolnav, acu mergem la masa ca is moarta de foame,pe drum am avut o criza des stomac si de dim nu am putut manca nimic, deci unde fras ne vedem, Gabelu te sun ca nu am priceput,deci aduceti si lucrurile azi, ok o sa vad Andi nu a dormit deloc de cand am ajuns,a motait el pe bus,ok deci ne vedem atunci la 6.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

giova si miro chiar ca-s pufosi si faini piticii vostrii!sa fie sanatosi si pufosi in continuare!dar unde e parcul in care aveti poze ?
claudia ms mult, intradevar Domnul a ascultat rugaciunile inaltate de voi!pe toate pt asta.sper sa o tina tot asa in continuare si sa se refaca complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Giova,mersi pt lamurire, eu am tot umblat pe la Cartis in perioada februarie-iunie, si aveam impresia ca de pe acolo o cunosc pe Mirona.

Claudia, bine ai revenit in Banat, intalneala placuta pe diseara.

Diana, draga mea, ce mult ma bucur pt voi.am vrut sa-ti scriu un mesaj aseara, dar nu mai mergea nici forumul, nici reteaua la mine, si deja era prea tarziu sa te sun la telefon, nu am vrut sa deranjez.de dimineata am fost tot cu gandul la voi(sunt trezita de pe la 5, a trebuit sa plece sotul urgent dupa cineva, si m-am trezit si eu).
multumim celor care ne-ati votat, suntem deja pe locul 10, poate-poate reusim.

Cristina, mamica lui Denis Mare

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

God I"m in Heaven ce papic bun facu mama zama de cocos si nisce sarme nu de bagat in nas ci la ghozdan,carnat proaspat afumat oparit si curechi astept puiul meu sa via de la scoala apoi am tuns/o din loc,vizitez varuta apoi merge spre mal,eu nu aduc azi nimic,voi stabili cu Ioana cand sa duc ce am,nu ma plimb cu toate dupa mine prin oras,acu cautam de la deni o droaie de papusi,haine si un ghiozdan fan asa ca vor fi mai multe ,deci tot nu am inteles unde ne vedem Gabi te sun cand ajung la mall.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti fetelor ca acum se face ora 18 si nu stim unde ne adunam.
la premaman direct?

Diana ma bucur ca e ok smecheria mica, doamne ajuta.
la mine pufosi au fost amandoi, diferenta a fost doar la nastere, dar Edi a recuperat, de l-a intrecut deja pe frate-su' la aceleasi luni. Marco nu a mai pus pe el asa bine de cand i-ua dat dintisorii.
Claudia bine ca ati ajuns cu bine. sa va fie de bine...si eu merg sa papa o supica d epui de casa.

va las, caci imediat plecam dupa Marco la gradi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput