FIV 259

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Dragaica cu mare placere.La primavara te astept sa faci galerie si mai apoi sa-mi dai sfaturi despre gravideala
Bytzi datorita tie mi-am pus si eu semnatura.Merci

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Cu cea mai mare placere sa ma vad eu ajunsa la stadiul de "profesoara in gravideala".
Ma bucur ca te reapuci de "proiectul bebe", poate intra in vigoare mai repde legea gratuitatii Fiv-ului, ziceai ca din martie?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

dragaico draga, esti gravidaaaaaaaaaaaa, ti-am zis de mult ca vei reusi din primaa!!!mai stii? inainte de voiajul acasa!
Acum stai calma si urmeaza in continuare tratamentul si asteptam testul de sange sa ne dam iar cu parerea daca-s gemeni sau nu!
te pup si felicitari!!!

Blanche25, la multi ani pentru ieri! sa fii fericita si sa ti se implineasca visul, parca stiam ceva ca esti sageata (si eu sunt).

fetele va pup, am intrat scurt dar n-am putut sa stau tacuta cand am vazut ca dragaica a "simtit in urina" ca-i gravi!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura8111 spune:

fetelor in a cata zi vi s a pozitivat testul. eu am facut et pe 2 dec cu embrioni de 48 de ore cu 4 celule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ALRAK multumesc iubita.

AMZULICA nu stiu sa pun foto,dar o sa invat.
DE PUTUT MAI POT.
PUPICI

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaa DRAGAICA! Ma bucur atat de mult......Si te felicit din tot sufletul!!! Ti-am zis eu ca acupunctura aia a ta o sa faca minuni! Sa stii ca la urmatorul fiv si eu mi-am planificat sa-ti urmez exemplul, si poate ajung si eu la rezultatul mult dorit! Sa fie intr-un ceas bun draga mea! Sa va bucurati de o sarcina minunata!!!Acum, mare grija si asteptam beta, poate s-au prins amandoi!

---------------------------------------

" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dragaica felicitari mamico!!!!!!!!!!!!!!!! Poate o pui si tu de gemeni ca vad ca asta e trend-ul pe aici

Kitta sper din tot sufletul sa fie bine si sa vii o o valoare maare peste cateva zile !

Blanche la multi ani !!!

Mergi la inceput

Bruni, Alrak n-am sa renunt pana nu se implineste minunea! Asa ca, vom lupta impreuna in continuare!

Mergi la inceput

Blanche LA MULTI ANI draga mea!!! Toate urarile de bine sa se reverse asupra ta si sa ti se implineasca visele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura8111 spune:

fetelor in a cata zi vi s a pozitivat testul. eu am facut et pe 2 dec cu embrioni de 48 de ore cu 4 celule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Buna,
Stiu ca sunt nou printre voi, dar va rog frumos sa-mi comunicati daca stie cineva unde se depun dosarele pentru FIV GRATUIT.
SOTUL MEU ARE AZOOSPERMIE.
Multumesc anticipat,

Mergi la inceput