FIV 259

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura8111 spune:

fetelor , mi se pare mie sau unele dintr e voi sunteti cam fitoase. sa nu credeti k daca am intrat pe acest site k nu aveam ce face. am intrat pentru a cere un sfat si a ne impartasi emotiile, bucuriile , tristetile. ma gandeam k aici vom fi ca muschetarii. toate ptr una si una ptr toate . dar se vede k nu e asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

aura - ce inseamna atitudinea asta? Ce anume te-a deranjat?
Primele 10 mesaje sunt moderate asa ca nu apar in timp real. Daca te uiti cu atentie o sa observi ca postarea ta a fost ultima. Deci posibil sa nu fi intrat nimeni intre timp .
Nu mi se pare o atitudine sanatoasa pt cineva care vrea sa se integreze intr-un grup.

Si ca sa iti raspund si la intrebare 12 zile de la punctie.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Dragaica Felicitari multe!!!Sarcina usoara si bebe:bebei sanatosi!!

KITTA cred ca am sa urmaresc forumul zilele astea cum nu l-am mai urmarit demult doar doar sa prind 'live' vestea buna de la tine confirmata de doctor! hai ca acu esti luata si cu acte, ai si broaste pe noptera(sau ma insel?:)) si mai vine si Craciunul!!!Tin pumnii!

Sheri gemeni!!!!!Buna productia 3 copii din 5 Fivuri, rezonabil!!:)

BuburuzaL din pacate riscul asta exista mereu la Et cu crio...Ai discutat cu medicul, cand programezi viitoarea incercare? pupici si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aura8111

fetelor , mi se pare mie sau unele dintr e voi sunteti cam fitoase. sa nu credeti k daca am intrat pe acest site k nu aveam ce face. am intrat pentru a cere un sfat si a ne impartasi emotiile, bucuriile , tristetile. ma gandeam k aici vom fi ca muschetarii. toate ptr una si una ptr toate . dar se vede k nu e asa

Vai, Aura, cum ai indraznit sa-ti formezi si sa-ti exprimi o parere? Nu mi se pare o atitudine sanatoasa! Se vede ca n-ai prins prea mult din "inainte de 89".

Doamne ajuta la toate fetele (fitzoase sau nu)!

Mereu cu inima deschisa,
Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Si ca sa iti raspund si la intrebare 12 zile de la punctie.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Multumesc, si eu asteptam raspunsul. Poti, te rog, sa ne recomanzi si o firma de teste, care sunt mai sensibile?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

madibabi faza cu FIV ul gratuit e la nivel de propunere legislativa, de proiect de lege si inca unul prost facut si controversat care nu stiu daca are sanse sa treaca in forma asta. Propunerea a fost lansata "artistic" inainte de alegeri si acum la situatia in care se gaseste tara nu cred ca se mai ocupa nimeni de ea.Nu vreau sa te descurajez, dar nu cred ca vom vedea FIV gratuit prea curind in Romania, dar sper din tot sufletul sa ma insel!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

TOATE FETELE

Va invit la un dans (este tare haios).

http://www.youtube.com/watch?v=Mhrze8kJQM0

O duminica placuta , in continuare

Doamna Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Uraaaaaaaaaaaaaaa DRAGAICA! Ma bucur atat de mult......Si te felicit din tot sufletul!!! Ti-am zis eu ca acupunctura aia a ta o sa faca minuni! Sa stii ca la urmatorul fiv si eu mi-am planificat sa-ti urmez exemplul, si poate ajung si eu la rezultatul mult dorit! Sa fie intr-un ceas bun draga mea! Sa va bucurati de o sarcina minunata!!!Acum, mare grija si asteptam beta, poate s-au prins amandoi!

---------------------------------------

" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

V-am spus ca voi sunteti ca Mama Omida , cat despre acupunctura......sunt sigura ca functioneaza, parca pot dormi mai bine, mai ales dupa experienta ea cu atacul de panica , sunt mai relaxata. Sa incerci daca nu este foarte scump, eu am vrut sa pun toate sansele de partea mea.
Azi am mai facut un test liniuta parca este mai clara, mai frumoasa, ma mai uit din cand in cand la ele

Boo multumesc din suflet.

Castelana mea draga uite ca mai exista minuni pe lumea asta, miercuri merg la testul de sange, abia astept sa vad valoarea.
Am sa vin sa dau imediat raportul dupa care astept interpretarile voastre
Ma tot uit la semnatura ta, Doamne cum trece timpul, as putea spune despre flacaul tau ca "a cresucut sub ochii mei".

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Dragaica Felicitari multe!!!Sarcina usoara si bebe:bebei sanatosi!!

Multumesc,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Apropo de acupunctura, eu am facut la fiv4 doua luni acupunctura, tot salariul mi-l lasam pe acolo in conditiile in care e 50 euro sedintza la chinezul meu....si dupa sute de ace din cap in maini si picioare rezultatele au fost fix ca la fiv 1 poate si mai proaste. Singurul lucru care a mers intr-adevar a fost ca m-am simtit mai putin stresata, dar doar un picutz mai putin.....

Mergi la inceput