FIV 259

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor am facut un test, si aiesit POZITIV, nu-mi vine sa cred............oare poate fi de la progesteron???????/
Va rog sa-mi raspundeti ca mor aici...........

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

FELICITARI GRAVIDUTZO !!!!
Sarcina usoara

tuturor

Doamne Ajuta!

multumesc de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica si eu zic ca ai gemeni
doamne ajuta!!
stai cumintica si ai grija de tine

Sa ai gura aurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Daniela74 , nu ne mai spui nimic despre tine?
Ai aparut cam rarut in ultima vreme.
Te pup

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

SHERITRA AM APARUT SI EU MAI TARZIU CU VESTILE DE IERI DE LA ECO:
FETITA 1,7OO
BAIETEL 1,800 CELELALTE MASURATORI SUNT IN GRAFIC.
SPER SA NU SUPAR PE NIMENI CA MAI INTRU PE AICI,DAR SUNT FOARTE ATASATA DE ACEST FORUM.
MI-AM PETRECUT MULT TIMP PE EL.
iana31+ si

Felicitari pentru puiuti.
Eu cred ca nu superi pe nimeni, mie personal imi pare foarte bine cand vad ca mai scrieti sila FIV, voi gravidutzele ne dati sperante.
pentru tine si gemenuti.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Blanche
LA MULTI ANI !
Visele tale sa devina realitate

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Denisa220772pai pe amandoua analizele scrie Beta-HCG, numai pe prima la Babes scrie Total Beta-HCG. Nu mai stiu
Cert e ca am alta dilema???? Pai daca ziceati ca e ramasita de la Pregnyl aseara de ce nu mi s-a pozitivat testul de urina, macar de la Pregny? Am facut test Barza Gold.
O sa repet totusi la Babes ca sa am termen cu prima analiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Concentratia de bHCG din urina este mult mai mica decat cea din sange si de aceea nu a iesit la Barza.Eu am avut test fff slab la bHCG din sange, 38 UI
Kitta, este situatia cea mai idioata: BHCG nici prea mare, nici prea mic si orice este posibil.
Teoretic, daca este sarcina, pe masura ce scade spre zero pregnylul in corp, incepe sa apara bHCG din sarcina si se compenseaza.
Kitta, draga mea, nu ai ce face deocamdata ... am fost in EXACT aceeasi situatie innebunitoare cu pregnylul (la mine, ovitrelle) si am decis ca acele 48 de ore intre analize sa ma consider graviduta, chiar daca stiam ca se poate sa fie doar in mintea mea, mi-am permis acest vis - asta ca sa nu ii innebunesc eu pe cei din jur.
Sau ca sa o citez pe Scarlett: La asta ne vom gandi maine !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kitta iti aduci aminte de Amzulica? Dar nu numai Amzulica a avut beta 25 in ziua a 10-a de la ET ci mai multe fete ...
La mine a fost transfer cu blasto si ar fi trebuit sa am beta mult mai mare in ziua a 10-a insa nidarea s-a produs mai tarziu decat ar fi trebuit sa fie. Am avut si petele maronii care m-au "insemnat" prin ziua a 8-a. Tot in ziua a 8-a la mine testul de urina a iesit negativ, la fel si-n ziua a 10-a. INSA la mine beta in ziua 12-a era deja 125.
Totusi la fel zic si eu ca la Kitta e sarcina clara, ce pregnyl ...

Shericule - eu ti-am zis sa ai grija la ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Cred ca numai la gemeni nu te gandeai sa ai nu? Felicitari.

Iana - mai poti? Te-am rugat sa ne arati si noua burtica si vad ca te faci ca nu vezi mesajul. Bineee ...

Dragaica ... abia astept sa-ti vad beta, sper ca te-ai mai linistit putin ca erai tare tensionata.

Fetelor va tin pumnii in continuare si la urmatoarea intalnire sper sa pot veni si eu cu bebe strumpf.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Dragaica cu mare placere.La primavara te astept sa faci galerie si mai apoi sa-mi dai sfaturi despre gravideala
Bytzi datorita tie mi-am pus si eu semnatura.Merci

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

[quote]citat din mesajul lui ALRAK

Daniela74 , nu ne mai spui nimic despre tine?
Ai aparut cam rarut in ultima vreme.
Te pup

Doamne Ajuta!

[/quote
Sint bine,multumesc.Ce mai fac? In prima faza ne-am gindit la adoptie dar e foarte greu,pt.un copil de aici dureaza in jur de 5 ani,din Romania nu am nici o sansa,singura optiune a ramas Ukraina,am o prietena care tocmai a adoptat o fetita de acolo.Toata procedura merge destul de repede,max.1 an,dar e tare costisitor,in jur de 25000$.Asa ca am lasat-o balta,deocamdata.
Intre timp am facut analizele pe care mi le-a cerut medicul,nu m-a sunat sa ma vada ( te cheama doar daca ceva nu e in regula),deci cred ca e ok.Asa ca merg inainte cu FIV-ul mai ales ca se preconizeaza ca din primavara o sa avem dreptul la 3 incercari gratuite.Sper sa se intimple cit mai repede,si daca Dumnezeu imi da aceasta sansa sint sigura ca nu e degeaba.
Cam astea sint noutatile,sper ca anul care vine sa fie mai bun,sa ne aduca bebele mult visat,de fapt sa aduca multi,multi bebei.
Te pup si-ti doresc numai bine.

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput