FIV 259
Raspunsuri - Pagina 16
iana_mari spune:
CARLA ASA ESTE NORMAL(40 SAPT) AR TREBUI SA NASC PE 6 FEBRUARIE,DAR FIIND GEMENI INCEPAND CU 15 IANUARIE TREBUIE SA MA PREGATESC.
iana
31+
si
denisa220972 spune:
Kitta- draguta ai facut doua analize separate, Beta-hcg si HCG intradevar amandoua fac referire la sarcina dar difera parametri.
Cea de astazi este HCG , fiindca ai spus ca val. >40 se considera sarcina. Dar si aici cand ai valoare mai mare de 5 se urmareste evolutia lui.
Eu zic ca este ceva
Pupici si succes
carla_2008 spune:
Fetelor eu va pun o intrebare tampitica off topic
:cum imi pot seta semnatura permanenta?
daniela74 spune:
Dragaica ,
fata draga,esti foarte gravida,stiam eu.Ce ma bucur.Felicitari,sa dea Domnul sa fie bine.Ai grija de tine,stai la caldurica si fara efort,ne-am inteles?
te pup 
bytzi spune:
carla,in stinga in meniu
- profil personal
- in bara de sus gasesti editeaza profil
- apoi + pe alte optiuni si alege semnatura
daca ai inteles ceva din explicatia mea![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
dragaica,felicitariiiiiiii,esti gravidutza si am o presimtire ca sint si gemenasi![]()
kitta,sper din suflet sa fie reusita,tin pumnii strinsi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi dragaica,felicitariiiiiiii,esti gravidutza si am o presimtire ca sint si gemenasi kitta,sper din suflet sa fie reusita,tin pumnii strinsi _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
Fetelor pana acum ati fost mai bune decat Mama Omida

poate o sa aveti dreptate si de-acum incolo 

Daniela

si pentru incurajarile tale de-alungul tratamentului 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor am facut un test, si aiesit POZITIV, nu-mi vine sa cred............oare poate fi de la progesteron???????/ Va rog sa-mi raspundeti ca mor aici........... http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
FELICITARI GRAVIDUTZO !!!!
Sarcina usoara

tuturorDoamne Ajuta!