politia si impozitele noastre

politia si impozitele noastre | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Azi dimineata pe la ora 8 intr-o intersectie de obicei destul de aglomerata din Oradea, urmatoarea imagine: un politist de circulatie dirijeaza circulatia. Ciudat e faptul ca intersectia e semaforizata, si semaforul functiona! Nu e prima data cand vad asa ceva, poate e ceva normal si in alte localitati, dar nu pot sa nu intreb eu ca femeie simpla de rand: din moment ce intersectia e semaforizata, fiecare cunoaste culorile, fiecare stie ca are voie pe verde si e interzis pe rosu, ce naiba mai cauta acolo si un politist?
Luminati-ma si pe mine, dragii mei, acum in momente de criza financiara, cand statul n-are bani de salarii pt bugetari, cand abia mai lucram cativa in tara asta, cand toti sunt pensionari de boala si someri, sau muncesc la negru, deci fiecare banut conteaza (cel putin asa cred eu), cum isi permite tara asta, ca intr-o amarata intersectie sa arunce bani si pe curentul consumat de semafor, si pe un politist?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Politistul respectiv era in timpul serviciului, fie statea acolo, fie era intr-o masina cu radar, el oricum isi ia banii pe salar pt ziua aia.
eu nu inteleg intrebarea ta. Crezi ca el a fost angajat si platit doar ca sa stea prin intersectii semaforizate?

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Gabi, nu stiu cum o fi in Oradea, dar la Timisoara, da, se intampla sa fie nevoie si de politisti (nu doar unul, ci chiar 2 sau 3)in marile intersectii, chiar daca sunt semaforizate, iar asta este pt fluidizarea circulatiei, nu pt ca soferii nu ar cunoaste semnificatiile semaforului. In Timisoara, la orele 8-9-10 dimineata este o circulatie infernala, asa ca semafoarele nu mai fac fata, se fac cozi imense si se blocheaza traficul. Deci, da, uneori este nevoie de dirijarea circulatiei, chiar daca exista semafoare functionale...

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Crezi ca el a fost angajat si platit doar ca sa stea prin intersectii semaforizate?

Laura, politistul si semaforul sunt intr-o simbioza perfecta.
Fara politist, nimeni n-ar lua in seama culorile semaforului.
Fara semafor, politistul n-ar sti in ce ordine sa dea drumul masinilor.

Ca sa-i raspund si Gabrielei, daca lumea mai circula in masini inseamna ca inca nu e criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Gabi, de ce nu intrebi in scris, Directia Rutiera, ce cauta politistul in intersectia aia, la ora 8 dimineata? Ti se da numar de inregistrare si sunt obligati, conform legii, sa-ti raspunda in 30 de zile de ce sunt cheltuiti aiurea banii din impozite trimitand un politist intr-o intersectie semaforizata?!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Crezi ca el a fost angajat si platit doar ca sa stea prin intersectii semaforizate?

Laura, politistul si semaforul sunt intr-o simbioza perfecta.

Intotdeauna! (... dar nu la asta se referea intrebarea mea)

Mergi la inceput

Wow, incredibile! Gabi, chiar nu stiai ca poate fi nevoie de politist chiar daca exista semafor?!

Am editat pt ca am inteles-o gresit pe Lora! Mea culpa!

Mergi la inceput

Natalia, intrebarea mea a fost pusa mai mult retoric, daca la asta te referi.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

N-am vrut sa fiu ironica, dar acest topic mi se pare ilar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

N-am vrut sa fiu ironica, dar acest topic mi se pare ilar...

Si mie .... daca sunt politisti pe strada, intrebam de ce sunt acolo, de ce toaca banii nostri de contribuabili. Daca nu sunt, intrebam unde sunt, ca doar ii platim si ne toaca banii nostri de contribuabili.

Mergi la inceput

Eu i-am scris sa faca asta ca sa fie lamurita si impacata.
Oare chiar exista oameni care cred ca politistii sunt platiti in mod special ca sa stea in intersectie cand ar putea sta in birou fara sa fie platiti?
A, sau probabil ca am inteles eu gresit...ar trebui redus numarul lor, pentru ca, uite, neavand ce face, stau in intersectii...
Existe dispozitii de la minister, din cate stiu eu, sa se stea in strada cat mai mult, mai ales la rutiera. Si uneori mie mi se pare indispensabila prezenta unui politist in intersectii, mai ales la ore de varf..am vazut de multe ori - cel putin in oras la noi - soferi trecand pe culoarea rosie a semaforului, fara sa le pese de prezenta pietonilor care aveau verde. Plus ca se fac niste cozi interminabile la semafoare dimineata si dupa-amiaza...
Dar si aici, ca si in alte parti, parerile sunt impartite...

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput