politia si impozitele noastre
Raspunsuri - Pagina 2
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Eu i-am scris sa faca asta ca sa fie lamurita si impacata. Oare chiar exista oameni care cred ca politistii sunt platiti in mod special ca sa stea in intersectie cand ar putea sta in birou fara sa fie platiti? A, sau probabil ca am inteles eu gresit...ar trebui redus numarul lor, pentru ca, uite, neavand ce face, stau in intersectii... Existe dispozitii de la minister, din cate stiu eu, sa se stea in strada cat mai mult, mai ales la rutiera. Si uneori mie mi se pare indispensabila prezenta unui politist in intersectii, mai ales la ore de varf..am vazut de multe ori - cel putin in oras la noi - soferi trecand pe culoarea rosie a semaforului, fara sa le pese de prezenta pietonilor care aveau verde. Plus ca se fac niste cozi interminabile la semafoare dimineata si dupa-amiaza... Dar si aici, ca si in alte parti, parerile sunt impartite... |
Exact!
Mami de Denis (17.06.2006)
szivarvany spune:
Nu stiu la altii cum e, dar eu stiu cum e la noi in oraselul asta mic in asemenea situatii, se face o varza si in loc sa mergi in ritm cu semaforul, stai si-ti rozi unghiile asteptand comenzile, pentru ca devine totul un haos.
Gabi, daca era iar dinspre gara spre centru, sigur a iesit un mare kko si s-a dublat timpul de trafic
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
LoraG76 spune:
Ok...acum serios si referitor la problema voastra strict, adica a faptului ca era haos. Poate chiar era mai rau decat cu semafor, va cred pe cuvant, atunci chiar ar fi intemeiata o sesizare trimisa Directiei Rutiere, pentru ca acel politist din intersectie nu a venit el, de drag, acolo, ci a fost trimis de sefii lui. Poate chiar ar trebui cineva sa inteleaga ca nu e necesara prezenta politistului in acea intersectie. Zic si eu...
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Natasa spune:
Nu te supara, dar subietul e hilar. Politistii au un salariu ca toata lumea si diverse activitati in fiecare zi, uneori mai dramatice, alteori de rutina. Cit despre cit costa curentul consumat de semaforul ala... :) Statul nu mai are bani pentru ca cei care sint acolo sus (de orice culoare, toti sint la fel, dar absolut la fel) fura de sting, gestioneaza banii cu nepasare etc. Inteleg ca din cauza situatiei actuale tindem sa ne varsam nervii pe cei pe care ii avem la indemina, dar lasa politistul din intersectie cu treaba lui ca nu ti-a gresit cu nimic.
Gabi_K spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Si mie .... daca sunt politisti pe strada, intrebam de ce sunt acolo, de ce toaca banii nostri de contribuabili. Daca nu sunt, intrebam unde sunt, ca doar ii platim si ne toaca banii nostri de contribuabili. Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ok, sa fiu mai clara: la ora aia politistul putea fi in zeci de alte intersectii in care domina haosul, legea junglei, si nu exista semafor. Aici statea fain frumos, cand era rosu, ridica mana, cand era verde, dadea drumul la masini. De asta intrebam doar.
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu intrebarea mea, numai pur si simplu mi s-a parut inutila prezenta politistului. Atat.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Nu stiu la altii cum e, dar eu stiu cum e la noi in oraselul asta mic in asemenea situatii, se face o varza si in loc sa mergi in ritm cu semaforul, stai si-ti rozi unghiile asteptand comenzile, pentru ca devine totul un haos. Gabi, daca era iar dinspre gara spre centru, sigur a iesit un mare kko si s-a dublat timpul de trafic ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
mi se pare ca esti singura persoana care intelege despre ce vorbesc
Era intersectia decebal- vladimirescu. La fel de misto ca si zona garii dar de data asta politistul a reusit sa nu incurce pe nimeni, doar urmarea pur si simplu semaforul. Probabil n-a baut destula cafea sau era incepator
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Lali spune:
Poate era incepator si facea exercitii, se familiariza cu ritmul: la verde dau din maini, asa, la rosu fluier, asa, la galben ma odihnesc si eu..... stii pentru cand nu merge semaforul si are treaba de-adevaratelea ...
valentinag spune:
Cateodata,in intersectiile aglomerate,chiar dacamerge semaforul,este nevoie si de un politist!Cati soferi respecta culoarea galbena si nu mai intra in intersectie?Cati,daca vad aglomerat in fata,raman pe loc?10%poate!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea