Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
kitta...Doamne-ajuta!!!
e bebe ...simt eu...e bebe.
asa vin cele mai misto vesti din viata...cand te astepti mai putin.
te asteptam cu o valoare dublata Duminica
felicia_ spune:
Kitta,
progesteronul l-ai facut? Cat e? Sper din tot sufletul sa nu fie de la pregnyl.. doar testul de duminica iti va zice. Dar eu am un feeling, de cand ti-am vazut burtica.![]()
mirela2 spune:
kitta s-a eliminat, daca e numai o jumatate de fiola, hai ca duminica va fi si mai mare valoarea, e bebe acum

tamaryllis spune:
Kita, sa stii ca m-am rugat azi si pt tine. Sper ca dr K sa te fi gravidit si sa nu fie de la pregnil! Daca as fi in locul tau, mi-as face si maine beta, ca ar trebui sa creasca oricum, chiar daca nu se dubleaza!
Eu vin de la ginecolog! M-a mai luminat si pe mine si m-a linistit totodata. Mi-a zis ca daca nu am rana pe col(fapt confirmat de colposcopie), nu are sens sa ma arunc sa imi fac testul hpv. Ceea ce trebuia sa fac, am facut deja in 2006, cand am facut ERAD pt rana pe care am avut-o pe col(displazie simpla). Deocamdata nu trebuie decat sa ma monitorizez prin PAP.
Mi-a dat niste ovule si mi-a zis sa repet testul dupa tratament, ca sigur va fi bn. Plus de alta, s-a confirmar infectia de care eram suspecta si mai am si candida si cica PAP-ul ar putea fi influentat si de astea.
So...sunt mai bine, psihologic vrbind!
Felicia, cand ai timp, sa treci si in dreptul meu: urmeaza fiv-ul ce se va finaliza cu
in 2010 -Dr. Kovacs
Multumesc!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
KITTA spune:
Feliciaprogesteronul 11.5 ng/ml. Mai lucrez si la asta in seara asta cu injectabil ca aseara nu am facut ca sa nu iasa mare azi
Nu te lua dupa burta ca sa e a mea si in stare normala si mai era si rochia de vina!
Si Rubiaa avut Progesteronul chiar mai mic putin 11 si Dr. K nu i-a zis decta sa ia 6 utrogestane pe zi ca lua 4 + 1 de 250 mg la 4 zile ca mine.
Hai, mai dati-va cu parerea, vedem noi in final cine a castigat! Dar multe lectii mai imi da DD, iar asta de acum este cu rabdarea, adica eu de fel daca nu imi iese ceva transtesc imediat si bufnesc, acum sunt setata pentru duminica, de ce sa mai repet maine, sa imi pun semnul de intrebare dar pana maine s-o fi eliminat? Oricum, eu zic ca de marti seara la 5 pana vineri dimineata la 11 sunt 48 de ore + 18 ore. Unele fete zic ca s-ar elimina 1000 ui/zi, deci cu regula de 3 simpla si daca organismul meu nu ar fi retinut, inseamna ca s-ar cam fi eliminat 2500 si daca mai pui ca nu am masurat exact juma si am zis eu mai bine sa fie mai putin de juma.....Vedeti ce optimista sunt?
Sincer, m-am luptat cu FIV-urile asta nu numai pentru BB al meu ci si pentru voi sa vedeti ca se poate reusi la al 8-lea, al-10-lea, sau ma rog la al catelea FIV as fi reusit....iar acum si mai tare ar fi cu un ovocit. Pai, daca nici dupa o reusita ca a mea dupa n FIV nu va motivez sa vedeti ce vin cu
dupa voi mai ceva ca Liana30![]()
cezara66 spune:
[citat din mesajul lui adina270898
Salut! Eu sunt Adina din Cluj si inceput sa ma gandesc la un FIV la Debrecen, insa nu stiu pe care dr. sa-l aleg: Tandor sau Bodnar. Ma puteti ajuta? Despre care ati auzit ca are mai multe reusite?[/i]
Adina,mai bine alege Budapesta!Debrecenul are putine reusite.Pe pielea mea iti spun-ca sunt foarte superficiali!
sophie76 spune:
tamarylis ma bucur ca te ai linistit, asta incercam sa i spun si eu ca daca Pap e normal si mai ales daca la colposcopie nu e nimic ,totul e OK, probabil trebuie sa repeti pap la 6 luni.
kitta , ti am scris si la celalalt subiect, cred ca e BB ,prenylul s a eliminat. Daca ai timp poate ma mai luminezi si pe mine cu schema, ca eu am inteles ca se face un pregnyl de 5000 ui si vad ca tu ai facut doar jumatate. Eu ieri am facut un pregnyl de 5000 ui in ziua 6 de la punctie, e de rau? In cazul asta in ziua 10 sa mai fac?
In alta ordine de idei, azi mi a comunicat K ca din pacate nu au avut ce congela, embrionii nu au mai evoluat , deci decit mult si prost (11 ovocite fertilizate) mai bine unul si bun, deci Kitta sigur ai un invingator la purtator.
sophie