Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 18
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ Hi hi, am mai trecut o pe lista! Imi place!PUPY76 ma bucur mult pentru tine! ![]() Kitta nu te doare si al doilea san? "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
ai scris acolo fiv1 nereusit ... corecteaza, caci asta e fiv1; in august nu a facut ...
dent spune:
Pupy76,felicitari si sarcina usoara!
Tannoo25,ma scoti din sarite de fiecare data cind esti tafnos! Ce esti, avocatul lui Zadori? Lasa fetele sa-si spuna parerea.Nu cred ca ai fost prezent la cosultatiile fetelor,ca sa poti tu critica reactia lor.Daca nu-ti place topicul asta plin cu ia o pauzari guralive,fa stanga imprejur...esti unicul barbat aici si te-ai trezit sa faci pe cocosul. Crede-ma,toate avem cate un cocos acasa si nu ducem lipsa.Asa ca mai taie...
dent spune:
Si sa-ti mai spun ceva draga Tannoo,doua fete de la mine din loc au facut fiv la sfarsit de noiembrie, cu bani luati in imprumut,la alt fiv nici nu mai pot visa. Si nu au ele "problemele", ci sotiorii lor,cu gigei putini si lenesi.La una a iesit bHCG negativ alaltaieri,dar ce este mai grav,e ca a doua fata,a ajuns in spital dupa punctie,cu abdomenul inundat de sange.Asa ca in loc de et,a ramas cu ovule la congelat. Nu crezi ca are dreptul la o explicatie? Nu, pt ca le gasesti tu la toate...
mirela2 spune:
dati mi voie intai sa 

pupy felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa ti fie bine pana la sfarsit

dent felicitari pentru replica data
, tannoo te rog fi ok, nu are nimeni nimik cu Zadori, evident ca fiecare are frustrarile si nemultumirile lui in momentul in care i se naruie sperantele, sper sa nu treceti prin asta niciodata, dupa mine as vrea ca toate fetele sa reuseasca si cand spun asta ma refer si la sotia ta. Nu mai fi asa de "tafnos" nu-l omoara nimeni pe Zadori, eu tot la el voi merge la anu, daca nici atunci, nu o sa reusesc e dreptul meu sa ma indrept spre alt medic, e dreptul meu si al fiecaruia.![]()
kitta ne mai fierbi mult??????

mami_vreau spune:
kitta sper din suflet ca lipsa vestilor sa fie datorata faptului ca sarbatoresti! Doamne ajuta!
Pupy felicitari!
Laura
KITTA spune:
Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei
1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes.
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui adipapazi mami_vreau, ce sa zic, in timpul punctiei mi-au luat si sangele, ca sa verifice daca facusem bine hcg, era in regula. sa fie de la raspuns prost la inhibare? tie ti-a schimbat dr protocolul la urmatorul fiv? mie mi se pare oricum ca 3-5 foliculi e putin. iar cand mai sunt si goi... ai fct inhibina a si amh? trebuie sa fac si eu amh si nu stiu unde. |
adipapazi iti scriu cu intarziere pt ca iti ratasem mesajul! dupa ce ajungi la 10 mesaje iti vom vedea mesajele in timp real!
eu am zis ca administrarea injectiei hcg poate fi o cauza, nu ca neaparat asta e motivul! poate fi si de la inhibare, asa cum ai spus si tu!
mie mi-a schimbat protocolul! dar am schimbat totodata si medicul!
nu am facut amh-ul si inhibina! urmeaza sa fac amh la synevo, asa cum ti-a spus si dia_na. inhibina nu o mai fac deoarece am inteles de la fete ca nu are o foarte mare relevanta!
Laura
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui KITTA Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei 1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes. |
kitta daca nu ar fi fost pregnylul iti puteam spune ca este o valoare minunata!
Sper din suflet sa fie bebe si nu urme de pregnyl! eu tind sa cred ca s-a eliminat!
Doamne ajuta ajuta sa fie asa!
Deocamdata nu te felicit dar iti promit ca daca duminica ai cel putin 60 deschid sampania!
Laura

pe lista! Imi place!