Fiv in Ungaria 82

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

adipapazi, amh se face la synevo costa 250 ron, dureaza 3 saptamini ca analiza se face in Germania; iti recomand sa o faci ca ai FSH destul de mare si poate fi legat de rezerva ovariana, in acelasi caz sunt si eu; AMH se poate face in orice zi, nu variaza si nu trebuie sa fie de ziua 3

stimularea se face mult mai puternica daca e problema cu rezerva ovariana, intrucit organismul tau e deja obisnuit cu nivel mare de FSH (natural) si risca sa nu mai raspunda la stimularea obisnuita la FIV; poate fi explicatia la rezultatul punctiei

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

mami_vreau,
ce sa zic, in timpul punctiei mi-au luat si sangele, ca sa verifice daca facusem bine hcg, era in regula.
sa fie de la raspuns prost la inhibare?
tie ti-a schimbat dr protocolul la urmatorul fiv? mie mi se pare oricum ca 3-5 foliculi e putin. iar cand mai sunt si goi...
ai fct inhibina a si amh? trebuie sa fac si eu amh si nu stiu unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, am aflat ca se face si la IDS, un laborator de pe calea dorobanti, unde am facutr si spermograma cu dr. mioara matei.
nu cred sa fie vorba de rezerva ovariana mica, fsh e sub 9. cand e peste 12 e caz de alarma. cand ne pun sa facem amh si inhibina si cariotipul chiar daca avem fsh sub 9, e ca sa sufle si in iaurt.
eu am CM scurt, de 25 de zile, cu ovul la z 10-11 si progesteron mic. asa ca tre sa am pe undeva un dereglaj ceva. mai repet hormonii, caut toate cele si om da noi de ceva! la ce dr mergi in romania?

fetelor, voi cand faceti protocolul lung la fiv doar va monitorizeaza ecografic sau va faceti si analize de sange sa vedeti ce mai zice LH?

fetelor, e o teza de doctorat despre fiv scrisa de cezara muresan. cautati pe google ca explica in asa fel incat intelege toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Kitta Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ala77: da, eu am facut 2 injectii cu ovirtrelle la 35 ore inainte de punctie. fiecare inj avea 250 mikrogramm/0,5ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Adipapazi Si la cat timp ai facut testul? Adica, cat trebuie asteptat pentru ca Ovitrellul sa se elimine si sa nu dea rezultate fals pozitive?

Mergi la inceput

Bun venit, clujeanca, si eu sunt din Cluj.

Daca citesti forumurile anterioare Botnar e recomandat pt ca stie limba engleza, dar nu e chiar atit de atent ca si Tandor (pareri multiple aici) si Tandor are recomandari foarte bune, dar se pare ca prefera sa lucreze in lb maghiara (sunt translatori acolo).

Ti-am facut o sinteza scurta, ca si eu am investigat acest topic si pina la urma am ales Kaali Budapesta si pe Kovacs :-). Sper sa fie bine.

Ia-ti un pic de timp si citeste forumurile de FIV Ungaria de la inceput si gasesti raspunsuri mai detaliate.

Citat:
citat din mesajul lui adina270898

Salut! Eu sunt Adina din Cluj si inceput sa ma gandesc la un FIV la Debrecen, insa nu stiu pe care dr. sa-l aleg: Tandor sau Bodnar. Ma puteti ajuta? Despre care ati auzit ca are mai multe reusite?

Mergi la inceput

adipapazi, exact la fel am si eu ca si tine in lunile cind estradiolul e normal - tot ce ai scris; dar am si luni cu estradiol mare cind FSH e suprimat la 5 de catre estradiolul mare

AHM mi-a iesit 0.5 (low, but not very low )

eu sunt din Cluj, am fost la mai multi doctori pe aici, pina am ales Kaali si Kovacs, abia in febr avem prima consultatie, dar mi-a zis deja de pe analizele ce am trimis ca poate fi asta si recomanda fiv direct din suspiciune de probleme cu rez ovariana (35 ani am si eu)

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dia_na, am aflat ca se face si la IDS, un laborator de pe calea dorobanti, unde am facutr si spermograma cu dr. mioara matei.
nu cred sa fie vorba de rezerva ovariana mica, fsh e sub 9. cand e peste 12 e caz de alarma. cand ne pun sa facem amh si inhibina si cariotipul chiar daca avem fsh sub 9, e ca sa sufle si in iaurt.
eu am CM scurt, de 25 de zile, cu ovul la z 10-11 si progesteron mic. asa ca tre sa am pe undeva un dereglaj ceva. mai repet hormonii, caut toate cele si om da noi de ceva! la ce dr mergi in romania?

fetelor, voi cand faceti protocolul lung la fiv doar va monitorizeaza ecografic sau va faceti si analize de sange sa vedeti ce mai zice LH?

fetelor, e o teza de doctorat despre fiv scrisa de cezara muresan. cautati pe google ca explica in asa fel incat intelege toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Fetelor, eu va doresc in continuare putere in lupta cu infertilitatea si va doresc sa nu va pierdeti sperantele, pt ca minuni sunt peste tot. Orice se intampal, se pare in viata asta se intampla pt ca DD ti-a pregatit ceva cu totul altceva si poate mult mai special.
Dupa ce m-am tot plans, ca nu am facut FIV in noiembrie, cum imi dorea inima, se pare ca luna noiembrie a fost totusi luna noastra!
In DPO.19,z.33 testul de sarcina mi-a iesit POZITIV, si am beta 2.482,29 mUI/ml, sarcina obtinuta NATURAL, cu oligozospermie severa.
Sper din tot sufletul ca aceasta bucurie sa-o simtiti si voi aspirantele in curand!
sa aiba grija de noi, sa pot duce sarcina fara probelem la sfarsit. Daca nu vom lua de la capat eventual cu FIV, dar sper ca acest sambure se va dezvolta in burtica mamicii fara probleme.
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

te imbratisez
Doame Ajuta sa fie bine pana la capat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

haideti sa o felicitam pe PUPY76 pentru FIVul reusit cu Zadori, la sf de nov.09 ... beta zi 14/1300 ...
ati citit bine, fiv reusit cu Zadori, cel pe care VOI il acuzati de esecurile voastre, fara a va putea accepta problemele ...
PUPY, te pup si ne vedem luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hi hi, am mai trecut o pe lista! Imi place!
PUPY76 ma bucur mult pentru tine!
Kitta nu te doare si al doilea san?

Mergi la inceput