Fiv in Ungaria 82

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cezara66

[citat din mesajul lui adina270898

Salut! Eu sunt Adina din Cluj si inceput sa ma gandesc la un FIV la Debrecen, insa nu stiu pe care dr. sa-l aleg: Tandor sau Bodnar. Ma puteti ajuta? Despre care ati auzit ca are mai multe reusite?[/i]

Adina,mai bine alege Budapesta!Debrecenul are putine reusite.Pe pielea mea iti spun-ca sunt foarte superficiali!

cezara66, poti te rog sa fii mai explicita? De ce spui ca sunt superficiali cei din Debrecen?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami_vreau: da, asa e, inhibina nu zice mare lucru. amh e mult mai important. eu nu schimb medicul, l-am ales de inceput pe kovacs la Kaali budapesta. e meserias si stie si endocrinologie,ceea ce mi se pare esential in joaca asta cu hormonii. dar ce pot sa iti zic este ca eu nu am dus fivul la capat. se intampla.
hai Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ala77: nu am mai apucat sa fac ET, nu zisei ca am avut doar trei foliculi si aia goi, fara ovocite? am raspuns prost la inhibare: a venit greu ciclul (cu 8-9 zile mai tarziu), am facut doar 4 foliculi si unul s-a pierdut pe drum, cresteau f. greu de la o eco la alta, plus fara ovocite.next time! K zice sa lasam 1-2 cicluri, mai un cariotip, mai repetam hormoni...apoi o luam de la capat, cu alta skema: marvelon (AC), apoi stimulare cu gonal-F si merional simultan, adica si lh si fsh

Mergi la inceput

dia_na:
nu dispera cu rezerva ovariana. si daca e mica, se obtine ovocit. oua ne trebuie 1 si campion. facem amh si vedem!si se mai stimuleaza si ovarele astea, ca de-aia suntem in sec 21. am vbit azi cu endocrinologul si mi-a zis ca pana la diagnosticarea cuiva cu rezerva ovariana scazuta e cale lunga!

felicia: draga mea, dupa punctia alba ti-a schimbat dr protocolul de inhibare-stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

adipapazi, ma confunzi eu nu am avut punctie alba. E vorba de o alta fata, Felicia. (ea e cu litera mare, eu cu litera mica).
Eu cred ca la tine a fost inhibarea prea puternica.

capitolul 83

Mergi la inceput