ZODIA FECIOARELOR **17**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Multumesc de primire!
ionitza si eu am observat ca suntem nascute in aceeasi zi ca intai am consultat lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

La ficioru-miu caracteristicile zodiei se vad de pe-acum.In urma cu aprox o luna stergeam eu praful de pe televizor si-a venit la mine si-a insistat sa-i dau lui carpa de praf si-apoi mi-a continuat munca, si-a trecut chiar si la noptiere.. recunosc ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut .Acum face din proprie initiativa, daca gaseste vre-un servetel sterge pe unde apuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Buna dimineata!
ieri am citit pe yahoo horoscopul anual si scria ceva de genul: "nu-i asa ca simtiti ca o povara vi s-a luat de pe umeri?" ca iese saturn din zodia noastra (parca) - adevarul e ca de rev, meditand la anul ce-a trecut, chiar asa l-am simtit, ca o povara apasatoare. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 5 ianuarie

Vei avea de facut multe drumuri in timpul zilei. Activitatile se vor dovedi binevenite, caci vei scapa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunostinta facuta intamplator sa iti retina in mod deosebit atentia. Intuitia de care dai dovada in aceste zile iti va permite sa te faci remarcat intr-un grup mai larg, dar si sa rezolvi o situatie delicata.

Mergi la inceput

FECIOARA- 6 ianuarie

Daca ai de gand sa pleci la drum, conjunctura astrala te avantajeaza. In cazul in care doresti sa te implici in activitati mai complicate, fii cat se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o intorsatura neasteptata. Nu este cazul sa finalizezi chiar tot ce ti-ai prpous; mai lasa timp si pentru odihna si totul va fi bine.

Mergi la inceput

FECIOARA- 7 Ianuarie

Traversezi o perioada in care este indicat sa nu te implici in activitati care vizeaza o realizare imediata. La serviciu ti se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra ca sefii iti apreciaza eforturile. Colegii, in schimb, fara a se arata rautaciosi, nu vor fi dispusi sa coopereze. Ceva mai multa atentie ar fi bine sa acorzi sanatatii, mai ales daca ai o suferinta cronica.

Mergi la inceput

IONITZA, SA TRAIESTI CAT NUMELE, SA FII IUBITA SI SANATOASA, SA AI PARTE DOAR DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Multumesc mult pentru urari!

Mergi la inceput

FECIOARA- 8 ianuarie

Situatia financiara nu iti va ridica probleme, asa ca poti face linistit cumparaturile pe care le ai in plan. In cazul in care doresti sa iei o decizie privitoare la caminul tau, va fi bine ca mai intai sa te consulti si cu ceilalti membrii ai familiei. Nu incerca sa insisti sa-ti impui punctele de vedere, deoarece exista riscul de a genera discutii obositoare, fara nici un rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Buna tuturor!Acum v-am descoperit uitandu-ma dupa subiecte active, si tare bine mi-a mai parut , chiar ma gandeam intr-o zi daca exista un asemenea club pe aici, asa ca vin cu rugamintea: ma primiti si pe mine la voi?
Eu sunt nascuta pe 16 sept iar baietelul meu care are un an si 4luni este pe 4

Si eu tot pe 16 sunt nascuta
Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata

Mergi la inceput