ZODIA FECIOARELOR **17**
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ionitza spune:
LA MULTI ANI!!!
Nu, n-a fost cel mai frumos revelion....sper totusi a anul asta sa fie mai bun. MULT MAI BUN!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
FECIOARA- 2 ianuarie
In jurul tau sunt multe persoane cu zāmbete false. Alege-ti cu grija prietenii, altfel poti avea surprize prea putin placute. N-ar fi exclus sa primesti un cadou neasteptat de la o cunostinta apropiata. Nu comenta deciziile pe care le iau cei din jur.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico FECIOARA- 2 ianuarie Nu comenta deciziile pe care le iau cei din jur. |
Deja am facut-o!
![](bang.gif)
ionitza spune:
Guzelnico, chiar tu?
Ziceai ca la inceputul lui ianuarie ai FIV? Iti suntem aproape
Nu stiu de ce scria pe undeva de fecioare ca nu-s inebunite sa aiba copii...eu eram disperata la un moment dat, si dintotdeana mi-au placut copii. As fi vrut sa am 3, dar nu se poate asa ca Deea e singura.
guzelnico spune:
Ionitza, nu chiar la inceputul lunii, ca astept sa vina "uratii". Dupa socotelile mele, cam pe 11 ian. Multumesc pt gandul bun!
guzelnico spune:
FECIOARA- 3 ianuarie
Starea voastra generala nu este tocmai buna, asa ca ar fi bine sa nu va implicati in activitati ce v-ar putea stresa. Evitati calatoriile sau programul prelungit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana83/liliana83.jpg)
liliana83 spune:
Buna tuturor!Acum v-am descoperit uitandu-ma dupa subiecte active, si tare bine mi-a mai parut , chiar ma gandeam intr-o zi daca exista un asemenea club pe aici, asa ca vin cu rugamintea: ma primiti si pe mine la voi?
Eu sunt nascuta pe 16 sept iar baietelul meu care are un an si 4luni este pe 4
ionitza spune:
guzelnico, mai tine mult starea asta? macar sa stiu sa ma inarmez cu rabdare, oricum am inceput sa iau Magneziu+B6...poate imi mai trec tristetile
liliana, sa-ti traiasca puiutu! sa creasca mare si frumos si destept!
suntem in aceeasi zi nascute
guzelnico spune:
FECIOARA- 4 ianuarie
Manifesti un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relatia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar sefii iti apreciaza initiativele. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat sa iti faca o propunere, dar nu este cazul sa iei decizii fara o matura chibzuinta. Impulsivitatea nu iti este de nici un folos in aceasta perioada.