oligoastenoteratozoospermie 6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

da de ce nu mai vreti sa mergeti la Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

in ce mediu de risc lucrezi, ianna ? ca eu sunt in vanzari ... si daca aici nu este risc, ce sa mai zic ... si tot nu m-am vaccinat
abia astept sa ajungi la kovacs sa imi povestesti ce impresie ti-a facut ... cum stati cu emotiile ?

vulturico, iar ai disparut ? ai perioade si perioade ... de data asta, sper sa fie ceva bun; sa ne tii la curent cu rezultatul la spermograma ...

a-propos de spermograme ... pe unde le fac sotzii vostri ?
eu mergeam la matei inainte, insa nu mai am asa mare incredere in ea, ca dr ...

tanno eu mai mult urmaresc din umbra....noutati nu am...astept sa vina data de 30 sa il programez pe sot
si pt zuzet sotul face spermograma la dr Moisa....noi suntem f multumiti de ea...e foarte directa si spune ce are de spus...nu da sperante false si in plus e de acord cu naturistele...chiar ea ne-a recomandat cateva tincturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

si ca sa va dau mai multe detalii despre Moisa
cel mai bine ar fi sa mergeti si voi cu sotii vostri cand face spermograma...dupa recoltare in 2 ore aveti rezultatele
intrati in cabinet la ea si discutati pe sleau cu ea...puneti voi intrebari...are zile si zile..e si ea om pana la urma
eu am pus si intrebari tampite si mi-a raspuns...sotul nu a placut-o...lui i se pare ca e "rea"...mie imi place la max de ea...nu am nevoie de un doctor sa imi spuna verzi si uscate am nevoie de raspunsuri clare, simple si directe
cand i-a dat sotului sa faca analizele i-am mai bagat si eu in lista cateva analize...si nu s-a suparat, a zis ca nu erau foarte relvante pt varsta sotului dar bine ca le-am facut...erau pt cancer la prostata
pe cine intereseaza va las si nr ei de tel de la cabinet pt programari:
021 665 29 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturico, unde e moisa asta de care spui tu ?
imi suna cunoscut numele; nu a fost cumva colega, pe undeva cu matei ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

pe mine m-a dezamagit cu lipsa de interes ca medic-pacient de care a dat dovada ; iar faptul ca face pe embriologul si andrologul, cand e un simplu biolog, ma face sa rad ...
ar fi mai multe de spus, dar nu vreau sa imi aduc aminte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Pe dr MOISA o gasiti la Giulesti.Daca o vezi odata, sigur n-o mai uiti asa usor( daca o prinzi in zilele cand s-a trezit cu fata la cearceaf, adica de cele mai multe ori)!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Pe dr MOISA o gasiti la Giulesti.Daca o vezi odata, sigur n-o mai uiti asa usor( daca o prinzi in zilele cand s-a trezit cu fata la cearceaf, adica de cele mai multe ori)!

sa inteleg ca ai fost la ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Vulturas, ma bucur ca ai revenit. Multumesc mult pentru recomandare. In sfarsit avem o alta varianta.

Spune-mi te rog, numarul este de la cabinetul particular sau de la Giulesti? Ne poti spune si un pret si cat de "completa" ca si informatii este...spermograma?

Multumiri inca o data pentru "luminare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Citat:

Anita, noi am decis sa nu mai mergem, in primul rand pentru faptul ca nu ne-a inspirat incredere. Este o persoana foarte aeriana - ne-a pierdut rezultatele, dar nu ne-a "despagubit", una din spermograme apare ca fiind analizata la 15 min dupa ejaculare; dar de fapt ea nu era la clinica in momentul in care am lasat proba, am mai stat 3/4 de ora si tot nu venise. Deci, una peste alta, nu avem niciun motiv sa avem incredere in ea. In plus pretul la spermograma a crescut nesimtit de mult(200 ron). Si...as mai vrea sa vad si parerea altor medici inainte de a ne decide ce facem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Citat:

Anita, noi am decis sa nu mai mergem, in primul rand pentru faptul ca nu ne-a inspirat incredere. Este o persoana foarte aeriana - ne-a pierdut rezultatele, dar nu ne-a "despagubit", una din spermograme apare ca fiind analizata la 15 min dupa ejaculare; dar de fapt ea nu era la clinica in momentul in care am lasat proba, am mai stat 3/4 de ora si tot nu venise. Deci, una peste alta, nu avem niciun motiv sa avem incredere in ea. In plus pretul la spermograma a crescut nesimtit de mult(200 ron). Si...as mai vrea sa vad si parerea altor medici inainte de a ne decide ce facem mai departe.

mai fetelor am fost si eu acu un an si ceva dar m-i s-a parut o persoana care poti vb cu ea ,dar ii suna tel. mereu si nu mai reluam de unde ramasesem,200 lei o spermo?waw noi am zis cit ne costa si a zis 50lei ,tot la cfr2 este de gasit?,noi tre sa ne ducem la Voinea la Fundeni ,dar trebuie facuta o spermo si cred ca Voinea tot cu Matei lucreaza

Mergi la inceput