oligoastenoteratozoospermie 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna seara, dragilor. Eu am la activ alt test negativ, asa ca n-a fost sa fie nici de data asta. Zilele astea astept "musafirii", din pacate nepoftiti. Multumesc mult pt incurajari, va pup pe toti si pe bebe mic de Tveety.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Maya de 2 ore am intrat sa vad cum evolueaza ciclul tau. Nu fii trista, pana nu ai musafiri mai ai sperante...stiu cum e sa astepri....curaj gagica musafirii tai odata tot vor intarzia.

Multumes ca mereu si mereu va aduceti aminte de mine, e un sentiment ff bun sa stii ca cineva si asa necunoscut te iubeste Eu nu prea scriam daca eram la lucru nu aveam spor, am ramas in urma, seara pana am gatit si am mancat eram rupta. La 9-10 dormeam 1 ora apoi fresch pana 12-1-2, dimineata iar reuseam sa adorm. Bine ca sunt sefa mea si puteam sa intarziu. Nu lucrez 8 ore incerc doar 6, sa nu stau mult pe scaun.
De duminica sunt mai bine, pot chiar sa va spun ca incep iar sa ma bucur de viata. Nu mi-a fost rau doar permanent aveam o stare ciudata, dureri de burta, parca ai mancat ff mult si nu mai poti. Mama spune ca nu trebuie sa-mi fac griji, inseamna doar ca organismul meu s-a obisniut cu sarcina. Bine si in carti scrie ca in trimestrul doi iar vei avea forta si vei fi tot mai activa. Mai am cca 1 saptamana si cateva zile sa intru in trimestrul 2!!!! Incredibil!
Weekendul viitor vom merge la eco, abia astept.

Pupici tuturor, ma gandesc mult la voi si abia astept sa veniti si voi cu vesti bune!!!!!

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 9

Mergi la inceput

Buna,
Inca nimic,dar mai am timp.
Daca nu vine pana maine seara,poimaine dimineata mai bag un test.

pe toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Maya de 2 ore am intrat sa vad cum evolueaza ciclul tau. Nu fii trista, pana nu ai musafiri mai ai sperante...stiu cum e sa astepri....curaj gagica musafirii tai odata tot vor intarzia.

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 9

Multumesc de incurajare, burtica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

si mie mi s-a intamplat sa-mi intarzie cm ,imi faceam sperante ca am un bb in burtika,si cind colo a aparut in a 31 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Vulturas, ma bucur ca ai revenit. Multumesc mult pentru recomandare. In sfarsit avem o alta varianta.

Spune-mi te rog, numarul este de la cabinetul particular sau de la Giulesti? Ne poti spune si un pret si cat de "completa" ca si informatii este...spermograma?

Multumiri inca o data pentru "luminare".

numarul este de la cabinetul privat al dr moisa
spermograma costa 70 de lei si este completa...nr, ph, aspect, volum, mobilitate, forme
si mie una imi place de doc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

vulturico, unde e moisa asta de care spui tu ?
imi suna cunoscut numele; nu a fost cumva colega, pe undeva cu matei ?

moisa lucreaza la departamentul de reproducere asistata umana de la giulesti
impreuna cu cocei si cu marinescu....nu stiu daca si cu matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Pe dr MOISA o gasiti la Giulesti.Daca o vezi odata, sigur n-o mai uiti asa usor( daca o prinzi in zilele cand s-a trezit cu fata la cearceaf, adica de cele mai multe ori)!

pe mine nu ma intereseaza ca este "nesuferita" si cu mine a incercat si i-am taiat-o repede...glumind normal....ca am nevoie de ea...si eu nu am nevoie de un doctor sa ii plang pe umar...ca nu ma lasa gravida cu vb bune si cu vocea calda...este directa, spune exact ce trebuie si mie imi raspunde la toate intrebarile tampite pe care le pun...poate nu sunt eu asa sensibila incat sa ma deranjeze...dar cu noi rade si glumeste...de 1 an de zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetelor, va invit aici, la un nou capitol http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147644

Mergi la inceput