oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 14
ianna2002 spune:
Dar Tannoo, nivelul hormonilor este in limite normale, doar estrogenii sunt un pic scazuti...
Am vazut ca in functie de balanta FSH/LH se administreaza anumite medicamente. La mine sunt aproximativ egali. Nu cred sa fie asta vreo problema.
vulturas spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI!!!!
un an nou plin de reusite sa avem!!!!
vad ca s-a inceput mobilizarea...mai avem si noi un pic si venim cu vesti...sper eu ca foarte bune![]()
va 
tannoo25 spune:
ianna, ai spus ca sunt aproape de limita superioara; asta nu e bine in procedura unui FIV; se prefera valori ale fsh undeva in jur de 8, ptr ca, in urma trat hormonal pe care il vei face sa poti produce foliculi; un fsh mare ( aproape de limita superioara ) "incurca" la asta ...
tannoo25 spune:
ianna, intrebai fetele de la "fiv in ungaria" daca poti cumpara medicamentele din bucuresti ? sa inteleg ca tu deja stii doza de medicamente care iti va fi recomandata ? poti lua gonal f pen de aici, insa ce rost are ? pe langa asta, nu stii ce schema de stimulare are Kovacs ptr tine, caci difera de la caz la caz...
ia spune-mi, i-ai scris despre rezultatul la fsh sau astepti sa ajungi la el ?
oricum, noi suntem aici pentru galerie 

pentru toate fetele ...
ianna2002 spune:
Tannoo, pai chiar 8,73 mUI/ml e FSH-ul, iar LH-ul e 9,88 mUI/ml. Numai ca pe fisa de la Sanador valorile pentru mijlocul fazei foliculare sunt FSH:3,85-8,78, iar pentru LH:2,12-10,89, de-aia am zis eu ca-s la limita de sus.![]()
M-am uitat si pe tabelul de la voi si diferentele sunt destul de mari, nu stiu de ce.
Vreau sa te intreb daca stii de ce pe prima pagina de la "FIV in Ungaria", acolo unde sunt enumerate medicamentele, sunt date niste valori pt. FSH si LH, dar in UI/ml? Nu prea-mi iese la socoteala,
ca acolo sunt cate 50/75/150 UI/ml...
ianna2002 spune:
Nu, Tannoo, nu vreau decat sa ma informez pe care(medicamente) le-as putea lua de aici si pe care nu.
Pe cele care nu sunt sensibile la transport le pot lua de acolo, dar pe cele care sunt ma gandeam sa le iau de la noi.
Chiar, voi de unde vi le-ati luat?
ianna2002 spune:
Multumesc pt. galerie!
O sa avem nevoie, mai ales ca daca nu ne iese din prima ne gandim serios la adoptie.
ianna2002 spune:
Bine, bine, hai ca-i scriu lui K. rezultatele de la hormonale...![]()
Ma gandeam sa nu-l mai pisez atata cu mail-uri, da' daca zici tu ca e bine, ii scriu.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ianna2002 Nu, Tannoo, nu vreau decat sa ma informez pe care(medicamente) le-as putea lua de aici si pe care nu. Pe cele care nu sunt sensibile la transport le pot lua de acolo, dar pe cele care sunt ma gandeam sa le iau de la noi. Chiar, voi de unde vi le-ati luat? |
noi am cumparat tratamentul de la farmacie, din ungaria; la doua zile sotziei ii era schimbata doza; am platit in forinti la farma;
eu zic asa: gonal f pen este un stimulator care poate fi cumparat si de aici, numai daca ti se da gentuta termica; iti poti cumpara cate penuri vrei, insa nu stii cum vei raspunde la stimulari si, ce rost are ?
ianna, astea sunt chestii minore; nu tre' sa iti faci probleme de unde vei cumpara tratamentul; il vei gasi, fara probleme