oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 13
Dedicut spune:
La multi ani tuturor,vreau sa va scriu si eu pentru a va incuraja si a va spune ca se poate desi analizele de multe ori ne demoralizeaza.
In ianuarie anul trecut am avut si noi prima spermograma, dupa 9 luni fara reusita. Rezultatul a fost oligoastenospermie, 5,5 mil, motilitate scazuta, doar morfologia era buna. A repetat dupa 2 saptamani spermograma la o clinica de fertilitate din Germania si avea 10 mil dar scazuse mult calitatea. Am plans cateva zile. Totusi doctorul ginecolog mi-a spus ca se poate pe cale naturala, m-a incurajat mult atitudinea lui pozitiva. De asemenea acest forum mi-a ridicat moralul si orice reusita a unei fete ma facea sa sper ca se poate si in cazul meu.
Am inceput tratamentele naturiste amandoi (le-am luat de pe forum, fara prescriptie, a fost un risc asumat) si in aprilie eram insarcinata. Din pacate la 3 luni am pierdut sarcina.
Am inceput din nou tratamentul naturist si cand ne-a dat din nou doctorul ''liber'' dupa 4 luni am ramas din prima insarcinata. Ma rog la Dumnezeu sa mearga mai bine de data asta.
Ideea e ca acum un an eram la pamant, credeam ca doar un FIV ne mai poate ajuta dar uite ca analizele nu pot sa dea un verdict definitiv. Daca imi spunea cineva ca in acel an o sa raman de doua ori insarcinata pe cale naturala nu as fi crezut....
Va urez tuturor un an cu teste pozitive si copilasi sanatosi!
9+
bebita 
Zuzet spune:
Dragilor,
LA MULTI ANI FOARTE BUNI, CU MULTE VESTI BUNE, CLIPE FRUMOASE SI OAMENI DRAGI LANGA.
Sa dea D-zeu ca la anu' pe vremea asta sa ne intalnim cu totii...fiecare tinandu-si in brate MINUNEA.
Deci...atentie, strig MOBILIZAREAAAAAAAAAAA!!!!! Gata, au trecut sarbatorile, acum...cu toata viteza inainte.
Cu drag...
ianna2002 spune:
La multi ani! si din partea noastra,un an plin de evenimente pozitive
, de iubire si de liniste sufleteasca!
Zuzet, subscriu la indemnul tau cu mobilizarea!![]()
ianna2002 spune:
Vreau sa va intreb daca e vreo problema in cazul in care mi-au iesit estrogenii sub limita(21pg/ml) in a 2-a zi a CM?
Laboratorul indica o valoare de 24-114 pt. mijlocul perioadei foliculare.
FSH-ul si LH-ul au fost aproape de limita superioara.
tannoo25 spune:
ianna, sincer te sfatuiesc, da-i un email doctorului si comunica-i valorile FSH si LH; fa asta inainte de a incepe procedura FIV.
zuzet, ne incolonam, dupa tine ... ![]()
ianna2002 spune:
Tannoo, noi nu incepem acum procedura, mergem doar la prima consultatie!
Evident ca opinia doctorului in legatura cu analizele este cea care conteaza, eu intrebam doar asa, ca sa am o idee dinainte, ca nu mai am rabdare pana pe 25
.
tannoo25 spune:
ianna, stiu ca acum mergeti doar la prima consultatie; in curand si procedura, poate la urmatorul tau cm; insa, daca nu ma insel, fsh-ul nu poate fi modificat ( iar daca poate fi, nu stiu cat de mult ) ...