oligoastenoteratozoospermie 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002

Tannoo, pai chiar 8,73 mUI/ml e FSH-ul, iar LH-ul e 9,88 mUI/ml. Numai ca pe fisa de la Sanador valorile pentru mijlocul fazei foliculare sunt FSH:3,85-8,78, iar pentru LH:2,12-10,89, de-aia am zis eu ca-s la limita de sus.
M-am uitat si pe tabelul de la voi si diferentele sunt destul de mari, nu stiu de ce.
Vreau sa te intreb daca stii de ce pe prima pagina de la "FIV in Ungaria", acolo unde sunt enumerate medicamentele, sunt date niste valori pt. FSH si LH, dar in UI/ml? Nu prea-mi iese la socoteala, ca acolo sunt cate 50/75/150 UI/ml...

depinde pe ce fel de aparat lucreaza fiecare laborator, de asta limitele sunt diferite;
pe prima pagina la "fiv in ungaria" sunt trecute unitatile pentru injectii; asta inseamna ui; de ex. gonal 150 ui etc ... asa ca nu lua valorile de acolo drept reper la rezultatele de la testele hormonale; intelegi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

LA MULTI ANI !!! va doresc la toti, ceea ce imi doresc si mie...adica un an productiv

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Mercic, Tannoo de lamuriri!
Sa stii ca de felul meu nu sunt o agitata, dar am intrat la forumul cu FIV in Ungaria si am vazut ca fetele pleaca cu genti frigorifice la ele si de-aia am intrat in panica cu medicamentele.
Sa inteleg ca voi ati stat in Ungaria inclusiv in cele 5 zile de stimulare initiala?! Pe care ma gandeam eu ca o fac acasa? Ca altfel cum v-ar fi schimbat doza?
Ca eu sincera sa fiu aveam grija medicamentelor pe care va trebui sa le fac singura, acasa... Da' daca zici ca n-o sa fie o problema ma mai linistesc.

Mergi la inceput

A, era sa uit! Am primit si raspunsul lui K. cu legatura la hormonale.
Zice ca sunt normale. Uf!
Nu stiu ce sa mai cred, fetele de la FIV in Ungaria isi administreaza singure medicamente? Adica fara sa fie indicate de doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ianna, noi, da, am stat in ungaria din a doua zi de cm pana dupa ET cu patru zile; in total am stat 22 zile ; injectiile i le faceam eu sotziei atunci cand nu trebuia sa mearga la clinica; iar in ziua vizitei la dr i le faceau asistentele, dupa cvb cu dr;
gentute frigorifice noi am primit de la farmacie de fiecare data cand am cumparat gonal f pen, caci asta se tine la rece;
nu stiu daca fetele de la "fiv in ungaria" isi administreaza singure dozele, insa inclin sa nu cred ca fac asta ... dar, cred ca este cel mai bine sa mergi pe mana dr, o data ce l-ai ales ptr a te "insoti" pe drumul spre ;
ma bucur ca ai un raspuns bun, pentru inceput ;
asa sa fie totul

ani, La Multi Ani si tie si un an cu reusita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002

Ei, vulturico, harnicuta, harnicuta?!
Abia astept vesti bune!

si harnicutza....astept luna feb sa faca sotul spermograma...nu stiu dc dar am un feeling super pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

scuze ca ma bag pe aici
am si eu un tub cu 35 capsule de Multi Maca de la forever ,exp in april 2011 si sint tinute la frigider,daca le vrea cineva le donez cu placere,astept PM

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Salutare incerc sa revin si eu pe linia de plutire!

Va doresc un An nou plina de realizari si multe multe bucurii

Dupa o lunga vacanta am ajuns si noi acasa. Suntem bine. Maine implinesc 9 saptamani de sarcina si saptamana viitoare am de gand sa fac un control ginecologic sunt nerabdatoare sa vedem cum se dezvolta nostru. Practic urmatoarea consultatie ar trebuii facut la +12 dar nu mai am rabdare, iar medicul de la noi inca nu m-a vazut si cica se fac niste analize la inceput si ar trebuii sa ma prezint si la medicul de familie.

Tannoo v-am tinut pumnii pana in ultima suta de metrii si am sperat in reusita noastra, din pacate numai DD decide cand trimite un ingeras sa ne lumineze viata, mergeti mai departe si succesul va asteapta la capat de drum

Ianna situ ca ai emotii iar daca ai intrebari intreba pan obtii raspuns numai asa vei putea merge inainte linistia si mult succes!

Vulturas sa aveti o spermograma de invidiat in februarie

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 8

Mergi la inceput

Tannoo, imi inchipui ca ati stat la prieteni/rude, daca ati stat atat de mult.
M-ai linistit si cu gentuta frigorifica!O grija mai putin!
Vroiam sa va mai intreb si ceva legat de aspectul moral al procedurii.
Ati intrebat doctorul daca toti embrionii viabili rezultati in urma procedurii sunt transferati? Pe mine ma bantuie intrebarea asta...

Mergi la inceput

Mami Tveety, multumesc de incurajari!Ai crescut ceva de cand n-ai mai scris pe aici(9 saptamani)! Multe inainte pana la capat!
Bravo, vulturas!Asa te vreau!

Mergi la inceput