oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 10
ANI.G spune:
vulturas imi pare rau....
ooffff....prin cate trebuie sa trecem
o sa vina si vremea noastra.
tannoo ???
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
tannoo25 spune:
vulturico, tu esti o luptatoare; eu te sustin, stii asta ... asa ca, nu te dai batuta acum, ai inteles ?

ani, inca nu a venit ziua in care sa aflu daca FIV-ul se lasa cu 
ianna, o sa primesti tabelul cu analize de la Betty, sotzia mea; sa fie cu noroc ! 
tannoo25 spune:
ianna, vezi mesajul; ai un tabel xls, cu doua sheet-uri, unul betty, altul tanno, de unde reiese ce analize a facut fiecare dintre noi.
vulturas spune:
multumesc pt sustinere....nu ma dau eu batuta asa cu una cu doua...dar ieri mai aveam un pic si faceam atac de panica....azi sunt mai bine...s-a mai ridicat moralul
va pup

vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 vulturico, uite, de incurajare... ![]() ![]() ![]() ianna, ai vazut ? te ajuta cu ceva ? |
galerie va fac si eu pt maine

ianna2002 spune:
Da, Tannoo, multumesc mult de tot!
Am fost deja la medicul de familie si mi-a dat 15 dintre ele, in ianuarie mi le va da pe restul, inclusiv Papanicolau, care era cam vechi.
Va doresc tie si sotiei un Craciun fericit si Implinit cum va doriti de mult! Va pup si pe voi, si pe mami tveety, si pe luptatoarea noastra vulturica, precum si pe toate fetele de pe forum!
Craciun fericit tuturor alaturi de familie si liniste in suflet!
evanescence spune:
offf de cand n-am mai intrat la voi...imi pare tare rau dar sunt asa de ocupata cu munca si acum si cu pregatirile de Craciun.
In primul rand vreau sa o felicit pe Tveety din toata inima,Dumnezeu sa va ajute si la anul sa va tineti puiul in brate...inca o data avem dovada ca miracole se intampla si asta ne da speranta.
tannoo multa bafta si voua,abia astept sa ne scrii de testul II 
Succes la toate fetele de pe forum,sa speram caq anul 2010 ne va aduce si noua
muuulti multi,sa ajunga pt toti.
Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si lumina acestor zile sfante sa va aduca in case doar bucurie,implinere sufleteasca si multa dragoste.
CRACIUN FERICIT

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tveety spune:
Imi primul rau va datorez mii de scuze. Nu am disparut si nici nu va voi parasii. Pur si simplu sunt la parintii mei si nu avem decat internet mobil asa ca nu ajung sa intru.
Noi suntem bine, sper ca si crestem. Duminica trecuta la 6 saptamani si 1 zi am fost la eco, bebele e in uter si e bine...apropo i-au auzit si inima batand
Medicul insa mi-a spus sa asteptam cu sampania pana implinim 12 saptamani.
Vulturas sper ca te-ai recuperat imi pare rau pt tine, incearcasa fii optimista!!!! Daca chiar a fost avort menstrual insemna ca cineva a vrut sa va faca un cadou, dar nu a fost destul de sanatos. Urmatorul va venii in curand 
ai incredere in DD.
evanescence multumesc pt gandurile frumoasa, iti doresc sa ai si tu parte in curand de un asemenea miracol!!!!!
Tanoo asteptam vestiiii!!!!!! Tre sa fie un
acolo ![]()
Am mai scris acest mesaj in 23, dar cum am uitat sa ma logez l-am pierdut. Poate mai doream sa scriu ceva, dar am uitat ce.
Am fost tare racita asa ca m-am odihnit mult, iar daca aveam putere eram cu mama in bucatarie. Bine de facut nu faceam nimic, sunt rasfatata de nu va inchipuiti. Nici masa nu trebuie sa strang dupa mine, ca vine tata si face el. Macar pana apare nepotelul sa profit de atentia lor, ca dupa aceea nu voi mai fii in centrul atentiei ![]()
Va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si implinirea viselor cat mai curand!!!!!
7+