oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 9
ianna2002 spune:
Tannoo, inca o intrebare, sotiei tale ce medic ginecolog i-a dat trimiterea? Tutunaru?
Ca m-as fi dus si eu la el la spital sa-mi dea trimiterea pt. secretie..
N-am mai fost niciodata la el la spital, nici nu stiu daca il mai gasesc, ca acum vine si Craciunul...
Uf, ce complicat e! Mai bine asteptam dupa sarbatori cu programarea asta! Nici nu ma asteptam sa ne-o dea asa repede!
ianna2002 spune:
Mami Tveety, te-ai mutat la Odisee?![]()
Ti-ai vazut minunea
la echograf sau nu te-ai dus inca?!
Va
pe amandoi!
tannoo25 spune:
ianna, sotzia mea a facut testele ginecologice, cele de care ti-am zis mai devreme, fara trimitere de la ginecolog; s-a dus pur si simplu la Cantacuzino cu emailul printat si a solicitat sa i se recolteze pentru aceste analize; doctorita de acolo este foarte amabila; i-a spus ca incepe procedura fiv in Ungaria si a obtinut rezultatele ceva mai repede, pe email;
chlamydia nu a facut din sange;
vezi ca toate analizele, ianna, trebuie sa fie din ultimele 6 luni;
nu e complicat deloc; sotzia mea a avut trimitere de la ginecolog, altul decat Tutunaru, caci nu mai este pacienta lui, pentru toate celelalte analize, mai putin cele ginecologice;
te-ai hotarat, faci si analizele pentru anestezie genarala acum ? sincer, eu te sfatuiesc sa da, caci, daca vei incepe destul de repede procedura de la prima consultatie, poate nu vei avea timp suficient; mai bine te duci pregatita cu tot dosarul: copii dupa analize traduse, copii CI, copie certificat casatorie; asta ca sa castigi timp; noi, cel putin, asa am facut, tu faci cum vrei ...
si noi facem Craciunul in familie, iar Revelionul, la fel, cu, cativa prieteni de familie; am cam obosit sa plecam in calatorii ...
ianna2002 spune:
Ce fel de traducere ati facut voi Tannoo?
Trebuie ceva oficial sau ati facut voi o traducere in engleza, scrisa de mana?
Banuiesc ca prescurtarile gen TSH, FSH, IgG, TGO, TGP nu au nevoie de o traducere, nu?!
Multumesc inca o data pt. ajutor si sustinere!
tannoo25 spune:
ianna, nu trebuie ceva oficial; pur si simplu o traducere; noi am prezentat un tabel; prescurtarile de care spui tu nu au nevoie de o alta traducere, insa celelalte analize, da. sotzia mea a avut asa: hematologie-28 teste; coagulare-5 teste; biochimie-21 teste; analize de urina-10 teste; imunologie-17 teste (+5 teste in ziua a2a de cm ); iar eu am avut doar la imunologie-9 teste.
cu placere iti ofer orice info care crezi ca te poate ajuta.
ianna2002 spune:
Tannoo, daca nu te superi, poti sa detaliezi analizele pe care le-a facut sotia ta si pe cele pe care le-ai facut tu(in special hematologie, biochimie si imunologie, care mi se par mai multe decat socotisem eu)?
Ai idee daca am niste analize de urina(biochimie urina, sediment si urocultura) din octombrie, trebuie sa le repet?
tannoo25 spune:
nu ma supar ![]()
insa sunt foarte multe de enumerat 
mi-ar fi mai usor daca mi-ai da o adresa de email pentru a-ti trimite direct tabelul ![]()
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
pe 24.12.2009, vulturico ![]() ![]() |
Moamaaaa...ce cadou frumos o sa va aduca voua Mosu'

tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vulturas Moamaaaa...ce cadou frumos o sa va aduca voua Mosu' ![]() ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
sa vedem, vulturico ... nu se stie niciodata

e mai bine sa avem si o doza de retinere

tu ce ai mai facut? cum mai esti ?
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
sa vedem, vulturico ... nu se stie niciodata ![]() e mai bine sa avem si o doza de retinere ![]() tu ce ai mai facut? cum mai esti ? ![]() |
eu sunt praf...psihic...si un pic fizic....a venit "menstra" mai devreme cu 2 zile...se pare ca este avort menstrual dupa cantitate si dupa cheaguri....doc. m-a chemat la spital dar nu am avut nici o sansa sa plec de la munca....pun supozitoare voltaren si iau calciu lactic...ca oricum altceva nu are ce sa imi dea....nu are voie sa opreasca hemoragia...pt ca sunt dispusa la riscuri...adica exista sansa sa fac cheaguri si sa imi rupa valva la inima...asa ca asta e singurul tratament...dupa ce se opreste de tot "menstra" o sa merg sa fac o eco trans. sa fiu sigura ca e totul ok...cam atat
va tin pumnii si ma oftic ca de pe 23 pana pe 26 sunt plecata din Buc dar sunt sigura ca o sa gasesc vesti bune de la voi