oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 11
Iunia82 spune:
Buna tuturor,
Am scris in noiembrie la oligospermie si acum vin cu o veste neasteptata: am reusit cu 6,6 mil! vine bebe!!
Vreau sa va incurajez povestindu-va experienta mea. Incercasem 7 luni pentru bb fara rezultat. In noiembrie l-am convins pe sotul meu sa faca o spermograma si rezultatul a fost slabut (6,6 mil, 25% vioi). Mergand la urolog, s-a confirmat si un varicocel.
Asta nu e tot :). Eu sufar de carcinom tiroidian (mai pe inteles, cancer) de la varsta de 16 ani (cand mi s-a extirpat tiroida) si iau eutyrox. Ma gandeam ca problema ar fi jumatate la mine.
In aceste conditii, in luna decembrie a acestui an, nu ne gandeam ca se va schimba ceva. Deja ne pregatisem pentru pasul urmator: operatia de varicocel. Si iata ca nu a mai fost nevoie:))))
Astfel ca va sfatuiesc sa nu luati rezultatele analizelor ca pe ceva batut in cuie si sa nu fiti demoralizati(te). Continuati lupta, caci natura isi face treaba. SUCCES!!!
PS: Am inceput luna trecuta sa ii sau sotului niste vitamine (Bio seleniu+zinc, acid folic, L carnitin) care se poate sa fi contribuit la reusita.
ANITA75 spune:
iunia ce bucurie la voi
sa se nasca sanatos si la termen si tu sa ai grija de tine si burtica 
bubulina1 spune:
As vrea sa intaresc cele spuse de Iunia mai devreme: sa nu va pierdeti speranta! Cred ca noi suntem un bun exemplu ca se poate. Baietelul meu s-a nascut in aprilie 2009 desi sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie severa - putini, fara vlaga, forme anormale multe. La ultima analiza avea 2 milioane.
Daca vreti mai multe detalii, puteti citi povestea mea AICI:
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
evanescence spune:
iunia felicitari!!!!! asta e o veste minunata de sarbatori...asa ma bucur cand aud de reusite,este nemaipomenit.
bubulina
Povestea voastra este extraordinara....cred ca sunteti cei mai fericiti parinti din lume...si in urma cu 1 an mesajul tau mi-a ridicat moralul si acum la fel.Iti multumesc !!!!

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence iunia felicitari!!!!! asta e o veste minunata de sarbatori...asa ma bucur cand aud de reusite,este nemaipomenit. ![]() bubulina Povestea voastra este extraordinara....cred ca sunteti cei mai fericiti parinti din lume...si in urma cu 1 an mesajul tau mi-a ridicat moralul si acum la fel.Iti multumesc !!!! ![]() "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
Nu ai de ce sa-mi multumesti. Am stiut mereu ca cineva acolo sus ne iubeste. Si ceea ce nu stiu daca am spus vreodata, la noi nu s-a gasit cauza din analize, dar nici la urolog nu am ajuns.
Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)
ianna2002 spune:
Fetelor, sarcina fara probleme si
sanatos si la termen!
Suntem lacome dupa vesti bune
!
Tannoo, voi unde v-ati ascuns?... sa va bucurati de cadoul vostru?![]()
mirela2 spune:
buna fetelor
in primul rand sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri.
tannoo ce a facut, ca nu a dat nicio veste??
pupi fetelor
tannoo25 spune:
La Multi Ani, fetelor !!! 
tveety, 
ianna, nu ne-am ascuns; cadoul nostru se lasa asteptat pana la urmatoarea incercare ... poate va putea sa stea pana la capat la noi ...
iunia, felicitari si sa fie bine pana la capat...
bubulina, frumoasa "poveste"...
evanescence, am citit cele postate de tine acum 1 an; s-a produs vreo imbunatatire pana acum ?
mirela, 
mirela2 spune:
tannoo, sincer ne pare rau si mie si sotului meu, o sa fie bine la viitoarea incercare, atat la noi cat si la voi

an nou mai bun si la craciunul viitor sa avem bebei
tannoo25 spune:
mirela, si eu iti doresc "Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!"