Esec in dragoste
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Accept, sa ma ierti, dar aberatie mai mare nu imi pot imagina. Adica o femeie frumoasa, cu sex appeal, care se imbraca nu ca o panarama dar nici ca o mamamare, care stie sa flirteze, sa converseze interesant -- o astfel de femeie nu ar atrage orice puslama de barbat interesat numai de sex???
Adica o femeie care vrea sa se marite virgina (sau macar sa isi piarda virginitatea intr-o relatie care inseamna ceva) ar trebui sa poarte val pe cap si sa stea timida in coltul ei ca sa trimita semnalele potrivite si sa stie lumea ca nu vrea sa sara in pat cu primul venit???
Madi are 25 de ani, e tanara, inteleg ca e inca studenta, viata de student in strainatate e foarte interesanta, lumea e mai dezinhibata decat acasa, dar asta nu inseamna sa iti arunci principiile la gunoi ca sa fii pe placul stiu eu cui.
Si referitor la alt post, si la 60 de ani poti iubi ca un adolescent, poti avea fiori dupa o atingere de mana, dupa un sarut, poti avea fiori gandindu-te la prima noapte de dragoste, anticipand-o...
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Adolescenta nu se termina la 18 ani. Se termina odata cu furtuna hormonala. Iar aceasta furtuna hormonala intensifica interesul, te scapa de inhibitii si amplifica toate simturile. Un tinut de mana la adolescenta poate creea senzatii mai placute decat un orgasm la maturitate. Din tinutul ala de mana te mai poti hrani o saptamana gandindu-te la el. Hormonii si inocenta sunt 'de vina'. |
eu nu vorbeam de orgasm, tu nu vorbeai de orgasm. ci de placeri strict adolescentine care POT fi traite si ca adult. reciteste, ca-mi pare ca te contrazici. daca sexul e doar pentru a potoli furtunile hormonale, atunci cum poti sa NU fii de acord cu:
Nu sunt deacord. Intentiile apar pe parcurs, in functie de persoana cu care esti si pe masura ce o cunosti. Si Casanova a avut intentii serioase cu o femeie, numa ca tocmai aia n-a avut cu el...de!...ce sa-i faci?...asa e viata! Si nu cred ca isi propusese intentiile serioase. Iubirea nu e o intentie. Si nu intentiile unesc doi oameni. |
tu poti sa nu fii de acord. iti reamintesc ca esti casatorita, deci poate nu mai stii ce se intampla pe taramul relatiilor dintre necasatoriti. lumea a evoluat (nu comentez cum, calitativ), dar pe-aici e la ordinea zilei sa-ti anunti intentiile de la inceput. unii vor doar sex. altii vor casual, care e tot un sex, dar cu un iz de prietenie, cu intalniri ocazionale, pentru distractie. altii vor sa se aseze la casa lor, deci cauta persoane cu aceleasi planuri. normal ca nu stii de la inceput daca va merge in directia aceea, am si specificat asta. normal ca te poti indragosti. cam rar insa se poate indragosti cineva care doar vaneaza aventuri, cum fuse prietenul lui Madi25. nu vad nimic rau in comunicarea de la inceput - ce vrei, nenica? asta si-asta. ok, eu vreau ailalta sau tot asta si-asta. hai sa vedem ce iese pana la urma, daca iese ceva. pentru ca stii ceva? sunt prea multi barbati in genul amicului din cazul de fata care atata vrajesc o femeie si se poarta de parca ar avea sentimente pentru ea, desi scopul e unul singur: casual. deci si femeia trebuie sa se destepte si sa nu pice de victima usoara, in caz ca-si doreste altceva - indragostire, respect, sentimente, respect, rabdare, respect, tratarea ca o fiinta umana, nu ca pe o bucata de carne, pardon de expresie.
glorificarea sexului pur e doar o alta forma de auto-sugestie ca promiscuitatea morala e de fapt perfect justificata, de hormoni, de libertatea de a alege, de emanciparea femeii. insa daca tot vorbesti de inocenta, un calcul aritmetic simplu ne-ar ajuta sa concludem ca o femeie care trece prin enspe paturi (ok, sta in patul ei, dar cu enspe barbati) are mai multe sanse sa-si piarda inocenta si sa considere ca e ceva super normal sa se foloseasca de corpul unei alte fiinte umane pentru propria placere si viceversa. pentru oamenii de genul asta, indragosteala vine cam greu, daca vine vreodata...si cand vine, aduce si probleme de relationare majore, ca altfel nush cum se explica peste 60% rata divorturilor taman la generatia asta care si-a descoperit hormonii.
accept92 spune:
citat din mesajul lui freedelia Accept, sa ma ierti, dar aberatie mai mare nu imi pot imagina. Adica o femeie frumoasa, cu sex appeal, care se imbraca nu ca o panarama dar nici ca o mamamare, care stie sa flirteze, sa converseze interesant -- o astfel de femeie nu ar atrage orice puslama de barbat interesat numai de sex??? Adica o femeie care vrea sa se marite virgina (sau macar sa isi piarda virginitatea intr-o relatie care inseamna ceva) ar trebui sa poarte val pe cap si sa stea timida in coltul ei ca sa trimita semnalele potrivite si sa stie lumea ca nu vrea sa sara in pat cu primul venit??? |
Imi pare rau ca nu m-ai inteles. Pentru ca nu am spus nicaieri ca o femeie cuminte ar trebui sa poarte val. Intrebam doar de curiozitate pe unde intalneste barbatii astia. Nu cred ca la biblioteca. Desigur, se poate sa ma insel. Ideea nu este ca nu poti intalni un barbat cuminte intr-un club sau intr-un bar, ci ca este mai putin probabil.
conchita sunt deacord cu tine in principiu, dar eu cred ca iti poti da seama de intentiile cuiva intr-un mod mai finut decat a pune cartile pe fata. Se presupune ca pana ajungi in contextul in care sa se puna problema de a face sex te cunosti macar putin, mai ales daca esti o fata cuminte. Oricum nu ar fi greu pe un barbat sa minta, deci nu vad rostul declararii intentiilor.
conchita spune:
citat din mesajul lui accept92 conchita sunt deacord cu tine in principiu, dar eu cred ca iti poti da seama de intentiile cuiva intr-un mod mai finut decat a pune cartile pe fata. Se presupune ca pana ajungi in contextul in care sa se puna problema de a face sex te cunosti macar putin, mai ales daca esti o fata cuminte. Oricum nu ar fi greu pe un barbat sa minta, deci nu vad rostul declararii intentiilor. |
nu suntem cititori in stele sau in gandurile altora. nu vad de ce comunicarea e blamabila. finut? sunt off topic si nu prea, dar incerc sa zic pe scurt: acum cateva luni de zile, cand eram si io mica si proasta legat de dating in america, un tip super de super si-a desfasurat niste forte romantice pentru mine de am crezut ca mai are nitel si calca pe urmele lui romeo. asta era stilul lui cu TOATE femeile. singurul lucru pe care il interesa era, insa, sexul fara nici un commitment. intelegi? de multe ori nu ai cum sa-ti dai seama, finut sau nefinut, ce vrea domnul. limbajul articulat e un atuu, nu un handicap. eu mi-am invatat lectia si o recomand tuturor femeilor, ne-ar scuti pe toate de timp pierdut cu fanfaroni.
ymca spune:
la biblioteca - pe vremea mea (cand inca mai traiau dinozauri prin bucuresti) - am intalnit niste tipi foarte interesanti, extrem de pasionati de carti, fete si sex. nu neaparat in aceasta ordine.
la cantina dadeam peste aceleasi exemplare.
iar in discotecile din regie deja ne simteam ca intr-o mare familie de cat ne remarcasem prin toate zonele!
in facultate oriunde poti sa dai peste domni de genul celui amintit de initiatoarea topicului, ori asta e lumea in care ea traieste acum.
ZIZOU spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Draguta mea, eu m-am maritat virgina, la 23 de ani. Eu zic sa te pastrezi pentru viitorul tau sot, daca asa ti-e dorinta. Nu te mai lua dupa n pareri din jur, fiecare om e unic. Virginitatea nu e nicidecum un handicap, dimpotriva! Mie mi se pare jalnic sa fii femeie si sa umbli dintr-un pat in altul...jalnic. Nu mai plange dupa cineva care nu merita. Sunt destui barbati adevarati pe lumea asta! Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00 |
Pai de ce e jalnic?????
Adica un barbat care se culca cu mai multe femei ( de-a lungul timpului) e ok dar o femeie care are mai multi parteneri ( si aici pot fi si 2 in toata viata ei) e jalnica? ca sa nu spunem cuvantul c...a, ca doar la asta te-ai gandit.
Revenind la subiect. Madi certitudini nu poti avea niciodata si nici Fat Frumos nu exista. Poti intalni un baiat care sa te asigure ca ca te iubeste, ca e inebunit dupa tine si care sa te paraseasca a doua zi. Important este sa faci ceea ce simti si sa nu regreti nicio o experienta ( si aici nu ma refer numai la experiente sexuale).
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
nu suntem cititori in stele sau in gandurile altora. nu vad de ce comunicarea e blamabila. finut? sunt off topic si nu prea, dar incerc sa zic pe scurt: acum cateva luni de zile, cand eram si io mica si proasta legat de dating in america, un tip super de super si-a desfasurat niste forte romantice pentru mine de am crezut ca mai are nitel si calca pe urmele lui romeo. asta era stilul lui cu TOATE femeile. singurul lucru pe care il interesa era, insa, sexul fara nici un commitment. intelegi? de multe ori nu ai cum sa-ti dai seama, finut sau nefinut, ce vrea domnul. limbajul articulat e un atuu, nu un handicap. eu mi-am invatat lectia si o recomand tuturor femeilor, ne-ar scuti pe toate de timp pierdut cu fanfaroni. nimic |
Eu zic ca inainte de a sta sa descifrezi intentiile unui barbat(care poate face ca pacaliciul din povestea Conchitei) este mai sanatos sa iti dezvalui tu propriile intentii si simtiri.
accept92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita atunci cum poti sa NU fii de acord cu:
|
Pasajul asta nu l-am inteles. Am spus ca nu sunt deacord cu parerea ta si am spus-o pe a mea in ceea ce priveste intentiile. Si tu ma intrebi cum pot sa nu fiu deacord cu parerea mea? Pai nu pot, evident. Mi-o mentin.
citat din mesajul lui conchita iti reamintesc ca esti casatorita, deci poate nu mai stii ce se intampla pe taramul relatiilor dintre necasatoriti. |
Multumesc ca mi-ai reamintit, cateodata e nevoie. Stiu ce se intampla in relatiile dintre cei necasatoriti astazi, la fel cum stiu ca multe din aceste lucruri se intampla inca si la cei casatoriti. N-are nici o legatura; un barbat sau o femeie nu isi pierd calitatile odata ce s-au casatorit, nu ies automat din circuit. Asta nu inseamna ca nu respect ideea de familie, dar eu cand am facut pasul asta am stiut sigur ca barbat mai bun pentru mine ca al meu nu exista. Deci nimeni nu mai are sanse de cand a aparut sotul meu, asta nu inseamna ca e interzis sa incerce.
citat din mesajul lui conchita glorificarea sexului pur e doar o alta forma de auto-sugestie ca promiscuitatea morala e de fapt perfect justificata, de hormoni, de libertatea de a alege, de emanciparea femeii. |
Ceea ce tu numesti promiscuitate morala pentru mine este libertate (un aspect al libertatii). Si libertatea nu trebuie justificata.
citat din mesajul lui conchita insa daca tot vorbesti de inocenta, un calcul aritmetic simplu ne-ar ajuta sa concludem ca o femeie care trece prin enspe paturi (ok, sta in patul ei, dar cu enspe barbati) are mai multe sanse sa-si piarda inocenta si sa considere ca e ceva super normal sa se foloseasca de corpul unei alte fiinte umane pentru propria placere si viceversa. |
Pai si unde scrie ca trebuie sa tinem cu dintii de inocenta? Inocenta are varsta ei. Si nu te folosesti de corpul unei persoane pentru propria placere, de folosesti de intreaga persoana...ca altfel de foloseai de un vibrator. Si da, nu vad ce nu e normal in asta. Atata timp cat ambele parti participa de buna voie si ambele ies in castig, ce ti se pare anormal?
citat din mesajul lui conchita cum se explica peste 60% rata divorturilor taman la generatia asta care si-a descoperit hormonii. |
Nu s-a facut inca un studiu hormonal la cei divortati, insa privind aici pe forum as spune ca e exact invers. Prea multe femei pretind ca dupa aparitia unui copil 'nu mai este timp' pentru tandreturi si din ce in ce mai multi barbati prefera sa se uite la un meci cand au putin timp liber. Si nu divortul in sine face diferenta. Daca alte generatii nu ajungeau la divort nu este pentru ca aveau casnicii fericite. E mult mai greu sa ti de o casnicie astazi cand e atat de usor sa renunti la ea, si din punct de vedere administrativ (femeile nu mai sunt dependente de barbati) si din punct de vedere afectiv (oamenii nu mai au prejudecati, ai mari sanse sa iti refaci complet viata exact asa cum vrei...singur sau cu altcineva).
accept92 spune:
citat din mesajul lui ymca la biblioteca - pe vremea mea (cand inca mai traiau dinozauri prin bucuresti) - am intalnit niste tipi foarte interesanti, extrem de pasionati de carti, fete si sex. nu neaparat in aceasta ordine. |
Un barbat sanatos trebuie sa fie pasionat de fete si sex. Pai daca in studentie n-ar fi, la 40 de ani ce pretentii poti sa mai ai de la el?
ymca spune:
accept, tocmai sustineai ca nu crezi ca madi intalneste astfel de barbati la biblioteca. te intrebai oarecum retoric unde ii cauta? iar eu ti-am explicat ca e posibil si foarte probabil sa intalneasca atat japonezi de genul celui comentat pe paginile astea, cat si domni de alte nationalitati cu acelasi comportament, in urmatoarele locuri biblioteca, parcare, camin, cantina, club si after hours, teatru, opera, ceainarie. asadar eu nu cred ca problema este cea a locatiei.