Esec in dragoste

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

iar eu ti-am explicat ca e posibil si foarte probabil sa intalneasca atat japonezi de genul celui comentat pe paginile astea, cat si domni de alte nationalitati cu acelasi comportament, in urmatoarele locuri biblioteca, parcare, camin, cantina, club si after hours, teatru, opera, ceainarie. asadar eu nu cred ca problema este cea a locatiei.

Era doar o idee pentru a o ajuta pe ea sa afle de ce atrage barbati care de fapt nu sunt genul ei, sau de fapt nu au aceleasi interese si preocupari. Daca problema ar fi cea a locatiei ar fi prea simplu de rezolvat. Da de undeva trebuie sa incepi cand faci o analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Pai cred ca barbatii de genul asta sunt cel mai usor de atras -- sunt si foarte multi si nici nu e greu sa le starnesti atractia, mai ales daca arati si bine... Nu cred ca are ea o problema de ii atrage, poate doar ca nu ii identifica imediat sa le dea cu flit. Dar cred ca nu e usor sa identifici un barbat care umbla numai dupa aventuri daca nu vrea sa se arate in adevarata lumina...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Din pacate s-a inteles din mesajul tau ca orice femeie care nu se marita virgina sau are mai mult de un partener e jalnica, din cauza contextului de la subiect si a faptului ca tu ai mentionat ca te-ai casatorit virgina. Poate trebuia sa explici mai bine ce inseamna 'prin paturile mai multor barbati'. De exemplu eu ani de zile am facut dragoste numai in patul meu sau in deplasare intr-un pat care nu era al barbatului. Deci nu ma simt vizata...

, , ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Intr-adevar aici este greu sa intalnesti barbati care sa vrea mai mult decat o aventura. In general studentii aici nu se gandesc decat sa acumuleze cat mai multe experiente sexuale cu care apoi se lauda oricui are vreme sa-i asculte. Si eu as dori intr-adevar sa-mi pierd virginitatea intr-o relatie care totusi sa insemne ceva, sa existe sentimente reciproce, chiar daca nu se finalizeaza cu o nunta sau nu iesim la pensie impreuna. As dori sa stiu ca macar atunci eu l-am iubit si el m-a iubit.

In legatura cu barbatul de care povesteam, l-am cunoscut prin intermediul unui prieten comun care mi-a zis ca e un tip de treaba. Si ne-am placut de prima data de cand ne-am vazut. S-a purtat foarte frumos cu mine, desi un pic cam ciudat din punctul meu de vedere. Si asta inseamna ca era foarte tacut, cand ieseam impreuna nu stiu daca rostea mai mult de 10 propozitii. Si ce m-a deranjat cel mai tare e ca nu spunea nimic despre sine, mi-a zis doar ce studiaza si ca are o sora, in rest (ex. hobby, ce ii place, ce nu ii place, unde iese in oras de obicei, pe unde s-a mai plimbat, planuri de viitor) a pastrat un mister total. Daca il intrebam ceva, de ex. ce a facut in ziua respectiva imi raspundea foarte vag si imi lasa impresia ca il deranjeaza intrebarea. Daca doream sa am o conversatie cu el, nu imi dadea deloc concursul; ma gandeam ca poate nu ii plac subiectele de conversatie alese de mine, dar el cand initia o discutie nu se referea decat la "amor" si atat. Dupa ce ne-am vazut trei saptamani, a inceput sa mi se planga ca el locuieste singur, ca spala vase, rufe, calca, face curat, nu are si el pe nimeni care sa-l ajute si mi-a cerut sa ma mut cu el. Si eu m-am gandit ca poate are nevoie de ajutor in gospodarie si am refuzat; si in plus nici nu stiam cine este de fapt,cum este, nu puteam doar sa ma mut cu el si atat, fara sa ii cunosc macar un pic caracterul.

Azi am vorbit cu prietenul nostru comun si acesta s-a straduit sa afle daca am avut relatii intime cu el, si asta m-a iritat foarte mult, pentru ca este ceva personal nu public. Si mi-a zis ca amicul lui s-a simtit atras fizic de mine, ca i-a placut de mine foarte mult, dar nu vroia ceva serios pentru ca oricum pleaca si nu au relatii serioase si durabile doar cu (virgula) conationalele lor. Si desi l-am placut si eu, totusi nu as vrea sa imi incep viata intima cu cineva despre care stiu de la bun inceput ca e doar pasager prin viata mea. Macar sa stiu ca aveam o relatie care insemnase ceva la momentul respectiv, ca il stiam macar de ceva timp, nu doar de trei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Si intr-adevar, cel putin pentru mine, nu e usor sa identific de la bun inceput un barbat care vrea doar o aventura, daca el isi joaca rolul foarte bine. Am intalnit cu doi ani in urma un baiat care s-a straduit foarte mult timp sa ajunga in acest punct. Cand a vazut ca nu merge la modul simplu, doar ne intalnim de cateva ori si gata, si-a elaborat o strategie mai complexa . Adica si-a chemat familia, m-a prezentat parintilor lui, ei m-au invitat de sarbatori la ei acasa - intr-un alt oras decat orasul meu natal. Eu am fost la ei de Craciun, ai lui s-au purtat cu mine de parca eram viitoarea lor nora, si acolo el a insistat foarte mult, dar eu simteam ca totusi ceva nu e in regula; intuitia mea imi spunea ca el nu e chiar sincer in intentiile sale, ca parca ceva in toate acestea e fals, asa ca i-am cerut sa mai astepte. Si la urma, cu putin timp inainte sa plec, mama lui mi-a zis de fata cu el ca e mai bine sa astept nu sa cred tot ce ma minte fiul ei. Iar el s-a inrosit tot la fata si nu a zis nimic.

Apoi la putin timp mi-a zis ca el a facut toate acestea doar pentru a-mi crea mie o atmosfera comfortabila si o impresie de seriozitate, si ca el va avea ganduri serioase doar pe la 30 de ani, nu atunci. Si citez, el e furios ca dupa atatea eforturi nu si-a atins scopul. Si in plus, mi-a zis ca eu ca fata sunt datoare sa fac tot ce imi spun el si familia lui, cum de imi permit eu sa procedez altfel decat imi cere el? Dupa ce mi-a zis toate acestea, eu nu am mai vrut sa il mai vad.

Totul a durat 6 luni si in perioada aceasta eu totusi ma indragostisem de el si am suferit foarte mult cand mi-am dat seama ca totul fusese doar o iluzie, si inca o iluzie bine construita. Si ma indragostisem atat de tare incat nu am putut invata nimic, am pierdut examene, nu puteam face nimic decat sa visez, stateam si imi faceam planuri si vise, nu ma puteam concentra la nimic altceva, din pacate pentru cineva care nu a meritat. De aceea acum vreau sa nu mai sufar atat de mult ca atunci, mi-e teama sa mai cred ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Madi, esti o tipa grozava!!!

------------------------------------------

Citat:
Dupa ce ne-am vazut trei saptamani, a inceput sa mi se planga ca el locuieste singur, ca spala vase, rufe, calca, face curat, nu are si el pe nimeni care sa-l ajute si mi-a cerut sa ma mut cu el.

Ce tembel!!!
Si tu mai numesti relatia cu unul ca asta "esec in dragoste"???
Draga Madi, asta nu e esec in dragoste, e triumful tau asupra badaranilor ca el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Madi, problema la tine este ca tu cauti.
In dragoste nu te duci cu lista dupa tine ca la cumparaturi .
Din ce ai scris mie mi se pare ca tu il cauti pe EL ca sa faceti dragoste, adica tu vrei sa faci si acum mai ai nevoie de celalalt .
Pierzi tocmai ce e mai important , si anume experientele. Fiecare este unica , daca te intalnesti cu Xulescu 3 zile macar sa va distrati in alea 3 si sa va simtiti bine , daca te intalnesti cu Ionica 3 luni si vezi ca nu e barbatul pe care il vrei macar in alea 3 luni sa va simtiti bine.
Nu lua toata pedioada asta ca pe o cursa catre sex , traiste fiecare relatie si cand vei ajunge la "te iubesc" vei stii care e .

Larisa , mersi In primul rand ca nu s-a spus ca femeile virgine sunt handicapate ci ca virginitatea este de multe ori vazuta ca un handicap , ceea ce este adevarat. Daca un baiat/barbat se intalneste cu o femeie de 25 de ani care e virgina cu siguranta se va intreba la inceput de ce o mai fi virgina fata .
In al doilea rand tu chiar ai jignit , daca nu sunt toate femeile ca tine sunt jalnice , nu?
In al 3-lea rand , hai sa fim seriosi , 9 luni sa astepti intr-o relatie la distanta e floare la ureche , ma gandeam ca ai asteptat si tu "tz" ani , ca a fost un sacrificiu .

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

XIO, sotul meu nu a fost singurul meu prieten. Deci nu vad relevanta celor 9 luni. Nu era chiar relatie la distanta ca venea saptamanal in Iasi din Bucuresti si statea tot weekendul, uneori si mai mult. E problema lor daca se intreaba de ce e virgina fata. Te asigur insa ca al meu sot a stiut de ce sunt asa chiar si fara sa ma intrebe. Nu eram chiar stramba pe vremea aia. Plus modul meu de a fi...era hai sa ma laud sau sa il citez "special". Asa ca sotul meu nu numai ca m-a iubit din prima...dar m-a adorat pur si simplu. Sunt cazuri si cazuri..una e sa ramai virgina ca nu s-a gasit nimeni cu care sa fii si alta e sa fii asa, din principiu. Acum na si cinstea, sinceritatea pot fi vazute de unii oameni ca si handicap. Problema e insa a lor. Valorile sunt una, perceptia lor de catre ceilalti e alta.

Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Larisa, nu stiu cat de badaran trebuie sa fi ca sa iti intrebi prietena virgina care e problema ei de a ramas virgina atata timp , dar este o intrebare care apare chiar daca nu vrei.
Asa cum este o intrebare cand intalnesti un barbat de 34 de ani inca singur , cand intalnesti un om divortat/despartit , cand intalnesti o persoana care locyieste cu parintii la 40 si ceva de ani , o persoana care nu munceste sau care munceste non stop samd.
Fara sa vrei te intrebi cand afli "de ce o fi asa?" , este o chestie naturala si reflexa si tine de instinctul nostru de supravietuire si apartenenta.
Nu inseamna ca pers. respectiva e ca un ciumat , inseamna ca vrei sa o cunosti mai mult.
Ca daca vine la mine amicul lui Ionel , il salut si dupa aia Ionel imi zice ca are 40 de ani si sta cu bunicii ma intereseaza la fel de tare ca vestea ca Mariuca si-a mancat doar jumate de sandwich la scoala.
Daca mi-a placut insa de amic ma interesez de el .

In fine , nu stiu daca m-am facut inteleeasa

Speciale suntem toate pt. parteneri si am fost de la inceput , ca doar de-aia am ramas impreuna.
Iar cu acele 9 luni ma refeream strict la faptul ca atunci cand spui ca te pastrezi pt. casnicie si dupa 2 luni de cand te-ai cunoscut hotarati sa va casatoriti mnoa , nu e ceva fantastic si cine stie ce sacrificiu sa stai pana la casatorie , in special intr-o relatie la distanta.

Pt. mine virgintatea este egala cu zero , da' tot am asteptat pana am simtit ca sunt gata sa trec la next level

Madi , ca mi-am amintit : eu eram indragostita de actualul meu prieten pana peste urechi dar stiam ca e ceva imposibil pt. ca eu aveam 14 ani si el 18 , insa eram tot timpul draguta , tot timpul acolo , flirty si zambareata astfel incat intr-o zi a venit la mine si fara sa-mi spuna nimic m-a sarutat. M-a luat apoi de mana si am plecat la o prietena de-a mea . Eu consideram ca suntem impreuna , adica ne intalneam zilnic cu ceilalti prieteni , ne sarutam. Mai vorbeam si pe email desi stateam la 3 inute distanta unul de celalalt si pe atunci nu aveam computere , mergeam la un club de net (acelasi , evident). Si eu amorezata fiind deschid un mail de la "prietenul" meu in care citesc o pledoarie cvasi-simpatica pt. facut sex , care se incheie frustrant " daca tu nu vrei sa stii ca sunt destule altele care ar vrea".
Atunci eu am facut ce nu credea cineva ca voi face : i-am trimis inapoi un mail pe un ton simpatic si glumet care se incheia cu
"Eu sigur nu voi face dar te sfatuiesc sa folosesti prezervativul cand mergi la alea de la coada ca sa nu iei cine stie ce ".
Si asta a fost tot.
Dupa 3 luni s-a intors spunandu-mi ca ma iubeste , nu stie ce am facut dar s-a indragostit de mine , a muncit destul ca sa fim iarasi impreuna si untem si azi , dupa atata amar de vreme.
Asa ca daca e sa fie va fi , nu trebuie sa-ti planifici tu nimic.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Madi, problema la tine este ca tu cauti.
In dragoste nu te duci cu lista dupa tine ca la cumparaturi .
Din ce ai scris mie mi se pare ca tu il cauti pe EL ca sa faceti dragoste, adica tu vrei sa faci si acum mai ai nevoie de celalalt .
Pierzi tocmai ce e mai important , si anume experientele. Fiecare este unica , daca te intalnesti cu Xulescu 3 zile macar sa va distrati in alea 3 si sa va simtiti bine , daca te intalnesti cu Ionica 3 luni si vezi ca nu e barbatul pe care il vrei macar in alea 3 luni sa va simtiti bine.
Nu lua toata pedioada asta ca pe o cursa catre sex , traiste fiecare relatie si cand vei ajunge la "te iubesc" vei stii care e .

omg, daca nici asta nu suna a prostitutie, basca morala, atunci nush ce sa mai cred. tu ai putea sa faci sex doar asa, ca nu s-a nimerit altul mai bun pe-alaturi si chiar daca respectivul isi cam bate joc de tine???? cu unul care nu te vrea doar pentru sex, ci eventual si ca menajera?? te-ai gandit vreodata ca alte femei au dreptul la propria definitie "a se simti bine" si in afara sexului astuia promiscuu - adica stii ca el nu te considera decat pur si simplu bun de consum, nika altceva. xtbtrnbt

Mergi la inceput