Esec in dragoste

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Stai asa ca ai incurcat borcanele. Daca un aspect intr-o anumita conjunctura e un handicap, asta nu inseamna neaparat ca avem de-a face cu un handicapat.
Explicatia cuvantului handicap: HANDICÁP s. v. dezavantaj, dificultate, greutate, impas, impediment, inconvenient, neajuns, nevoie, obstacol, opreli#537;te, piedic#259;, stavil#259;.

Una e a-si spune parerea in mod elegant si alta e sa o spui in mod agresiv; e distanta ca de la Pamant la Luna.

Pare-mi-se ca vrei sa incepi razboi: virginate in noaptea nuntii vs. experienta inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Draguta mea, eu m-am maritat virgina, la 23 de ani. (...) Virginitatea nu e nicidecum un handicap, dimpotriva! Mie mi se pare jalnic sa fii femeie si sa umbli dintr-un pat in altul...jalnic.

Mie mi se pare jalnic sa cataloghezi femeile asa. Sper ca te vei opri aici cu catalogarile alb/negru care tind spre jigniri.

Fiecare e liber sa faca ce vrea pe lumea asta, atata timp cat nu face rau nimanui.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

cum ai sarit tu asa ca arsa doar la mesajul meu! citeste mesajul lui karfe! A facut virginele handicapate. Mi-am spus doar parerea. N-o sa schimb de dragul formului asta chiar daca mi se da avertisment. Da, mi se pare jalnic ca femeie sa umbli prin paturile mai multor barbati. Asta e parerea mea nu trebuie neaparat sa o impartasesti!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Din pacate s-a inteles din mesajul tau ca orice femeie care nu se marita virgina sau are mai mult de un partener e jalnica, din cauza contextului de la subiect si a faptului ca tu ai mentionat ca te-ai casatorit virgina. Poate trebuia sa explici mai bine ce inseamna 'prin paturile mai multor barbati'. De exemplu eu ani de zile am facut dragoste numai in patul meu sau in deplasare intr-un pat care nu era al barbatului. Deci nu ma simt vizata...dar in furia ta ai jignit multe femei cuminti. Pana la urma de unde supararea asta...aici la subiect nu a ridicat nimeni in slavi precurvia, fiecare a incercat sa dea un sfat bazat pe propria exprienta, sfat care a fost cerut.

Experienta ta ar putea-o ajuta mult pe Madi daca ai vrea intr-adevar sa vi cu o postare constructiva. Ai putea sa ii spui din experienta ta cat timp ai fost impreuna cu sotul tau inainte de a va casatori, cum i-a fost lui in timpul asta fara sex, cu ce crezi tu ca se poate inlocui sexul intr-o relatie astfel incat cei doi sa nu fie doi amici, pe unde umbla barbati de genul sotului tau (caci inteleg ca si ei i-ar place dar nu a intalnit unul), etc...Insa am impresia ca intentia ta nu a fost sa ajuti ci sa exprimi niste emotii negative. Sper ca te-ai descarcat si te simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeirina spune:

buna seara
madi nu merita acel barbat sa plangi dupa el.
eu sunt impreuna cu sotul meu de 8 ani, casatoriti de 3, avem o fetita de 2 si el este primul meu barbat, iar cand eram la inceput si eram virgina m-a asteptat pana am fost eu pregatita, fara nici un fel de presiuni. Acele momente au fost minunate si nu o sa le uit niciodata.
Stati linistite o sa gasiti un barbat care sa va merite si sa va pretuiasca.

raluca, mami de irina (11.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Bebeirina, si eu imi doresc un barbat care sa nu ma supuna la presiuni, sa nu ma faca sa ma simt fortata, ci sa existe acea "chimie" intre noi incat sa nu ma mai gandesc la atatea lucruri si sa fac atatea analize si sinteze. Unde l-ai cunoscut pe sotul tau? Cred ca te-a iubit si te iubeste foarte mult.

Eu va multumesc pentru sfaturile voastre; fiecare mesaj imi este de folos, mai ales acum cand sunt deprimata si nici nu am cu cine vorbi. Eu inteleg ca fiecare sfat provine dintr-o experienta de viata si de aceea fiecare dintre ideile si sfaturile voastre imi sunt de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Nu-mi pot imagina doi adulti sarutandu-se cu orele pe o banca intr-un parc la -10 grade. Nu-mi pot imagina doi adulti atingandu-se cu orele prin haine si apoi dormind unul langa altul fara nici o tensiune sau presiune in aer. Nu-mi pot imagina doi adulti goi unul langa altul care doar se mangaie. Nu-mi pot imagina doi adulti trecand prin toate fazele astea si ajungand intr-un final pana la capat fara a vorbi macar odata despre asta. Nu-mi pot imagina doi adulti atat de frumosi cum pot fi doi adolescenti. Aici vad eu frumusetea.

ha? daca nu te-ajuta imaginatia, poate-ti spun eu povesti la gura sobei, chiar mai frumoase de-atat.

pe bune, nu are nimeni amintiri dintr-astea de adult? aka dupa 18 ani, asa cum povesteste accept92 aici?! m-as mira...

Madi25, eu iti sugerez altceva - discuta cu "baiatul" (urmatorul, restul pe care ii vei cunoaste), despre intentii de la inceput. ar trebui sa stie ce vrea: relatia casual/aventura, de lunga durata, romance, friends with benefits cum se zice pe-aici, sau NSA (no strings attached), ca-s tot felul de tipuri de relatii in lumea de azi! ce anume il intereseaza la momentul respectiv. cu amendamentul ca amandoi ati putea fi interesati intr-o relatie de lunga durata, dar sa nu iasa asa ceva. insa trebuie discutat de la inceput, alba, neagra. mai nene, vrei doar sex, cauta in alta parte. vrei ceva mai serios, romantism si eventual prietenie? ok, nu-s contra sex, dar vezi ca io nu pot sa fac sex fara sentimente si sa nu ma fortezi/presezi/bati la cap. intelegi? si el trebuie sa stie care e alegerea ta, si tu de-a lui. asa e cel mai fair si va scuteste pe-amandoi de batai de cap si pierdere de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Madi dar indragostita rau de tot ai fost vreodata? Asa sa simti fluturi in stomac, sa te gindesti numai la respectivul, sa simti ca plutesti, sa fii cu capul in nori, sa nu te mai poti concentra la citit o carte, un curs, absolut nimic?Ca daca da si te-ai simtit si tu iubita dar v-ati cramponat in virginitate, poate totusi e o problema acolo micuta legata poate de ..stiu eu ..mentalitate gresita.. uneori o bunica, mama, matusa din multa iubire si dorinta de a proteja poate descriu totul prea in negru, tu ai spus ceva de divortul alor tai, nesiguranta .. Nu ca ai avea vreo vina ori problema, nicium, doar ca daca chiar ai fost inamorata pina peste urechi si a fost cindva si un el la fel de inamorat si stiu eu au fost intre voi chestii dulci, saruturi placute si asa o intimitate frumoasa dar peste care sa vina deodata frica ta de a fi parasita contra virginitatii, asa ca un troc..hmmmm e totusi ceva acolo, poate mai discuti cu o prietena ori cu noi si te poti descoperi. Pe de alta parte trebuie sa stii ca e normal ca orice femeie prima oara sa simta o anumita, frica, retinere, nu esti anormala acum. E ceva nou despre care toata lumea vorbeste, toata lumea pare sa stie mai bine si asta intimideaza. Dar nu uita, pt toti si toate a existat o prima oara.Daca nu ai fost indragostita pina acum, e f normal sa nu simti sa faci sex doar asa sa intri in rindul lumii. Si nici sa nu o faci asa doar ca trebuie dupa o intilnire ori 3. Nici nu e marea placere. O femeie indragostita trece de inhibitii, simte placere, nu simte regrete dupa.Nu conteaza virsta, dupa mine totusi nu chiar f devreme, sa fii adolescent indragostit e ceva aparte, dulce, frumos si unic. Insa sexual, placere pura sexuala o au tinerele femei nu adolescenetele. Ba chiar femeile se implinesc sexual mai pe parcurs.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol mi-am recitit mesajul si nu-mi vine a crede ce mult suna cu al unei matusici cu ochelarii pe nas, inainte eram mai zburdalnica haha:))).Revin doar sa subliniez ceva ce poate nu a reiesit din primul meu mesaj: tu sa te simti bine, tu sa te simti impacata cu tine, cu alegerea ta indiferent care e aia, nu conteaza nimic altceva, tu sa fii fericita, sa fii iubita, tu sa te simti femeie si sigura pe tine si pe feminitatea ta. Asta e singura certitudine si siguranta pe lumea asta: TU insati! In tine e totul si nu in cel de linga tine. El doar te completeaza, te face fericita doar daca si tu esti cu tine insati si cu alegerile tale. Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pentru Madi la sugestia lui accept92. Eu si sotul meu am decis sa ne casatorim dupa doar 2 luni de prietenie si au fost in total 9 luni pana a fost nunta propriu-zisa. Din cauza distantei ne vedeam doar in weekend. Nu cred ca exista un loc special de gasit barbati care sa te respecte. Despre asta vorbim in primul rand respect! Eu l-am gasit cautand un proiect pe un forum IT. Cum a suportat 9 luni fara. Sotul meu e un barbat adevarat. Nu s-a plans niciodata dar a fost o tensiune frumoasa intre noi. Pacat ca unii se grabesc...nu stiu ce pierd! Am avut o nunta adevarata si o noapte a nuntii spre care am fugit emotionati. Mie nu imi place si, asa am fost mereu sa dezbrac evenimentele de sens. Am si zis, si prietenii mei ar putea confirma ca daca....o sa imi incep viata intima inainte de casatorie nu voi face apoi nunta cu rochie alba. Asta pentru ca nu ar mai avea sens! Pentru mine nunta e nunta si nu teatru! Asa sunt eu, asa e structura mea sufleteasca...
Importanta e si atitudinea ta si modalitatea de a-i spune inca de la inceput ca sexul este ceva exclus. Eu am si o forma frumoasa de exprimare..poate m-a ajutat. Pentru mine asta a fost un dar pentru sotul meu. Nu neaparat virginitatea ci inocenta. N-am vrut sa jignesc pe nimeni dar mi se pare inadmisibil ca cineva sa numeasca virginitatea handicap. Poate doar atunci cand tu insusi simti asta ca pe un handicap. Daca asa simti tu...clar asa vor simti si altii. Eu ma simteam pura, libera, visam...era frumos. Nu vroiam sa constrang un barbat cu asta. Dimpotriva. Voiam sa daruiesc acel ceva doar sotului meu!
Stii ce e interesant? Noi eram in camera la camin, in facultate 4 fete. Toate 4 ne-am casatorit pure. Una din ele chiar a avut un prieten ce a asteptat-o 2 ani. Inca imi aduc aminte de noptile noastre in care discutam, visam, ne amuzam ca niste copile ce eram. Si stii ceva acum dupa vreo 7 ani toate sunt casatorite, si toate avem 1 sau 2 fetite.

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

pe bune, nu are nimeni amintiri dintr-astea de adult? aka dupa 18 ani, asa cum povesteste accept92 aici?! m-as mira...

Adolescenta nu se termina la 18 ani. Se termina odata cu furtuna hormonala. Iar aceasta furtuna hormonala intensifica interesul, te scapa de inhibitii si amplifica toate simturile. Un tinut de mana la adolescenta poate creea senzatii mai placute decat un orgasm la maturitate. Din tinutul ala de mana te mai poti hrani o saptamana gandindu-te la el. Hormonii si inocenta sunt 'de vina'. Asta apropos de ce spune vikinga despre placerea sexuala. Ii dau dreptate, femeile se implinesc sexual la maturitate, dar ii dau dreptate si lui denitzel cand spune despre creier ca e un organ sexual. Mi se pare stramb ca in timpul acestei furtuni sexuale se pune presiune pe adolescenti sa invete cand de fapt ei ar trebui sa fie lasati liberi sa iubeasca. Acum la maturitate am cu adevarat disponibilitatea pentru a invata, tot ce am invatat in liceu timp de 4 ani, cu ochii in carte si mintea in cu totul alta parte as fi putut sa invat acum in cateva luni.

Citat:
citat din mesajul lui conchita

ar trebui sa stie ce vrea: relatia casual/aventura, de lunga durata, romance, friends with benefits cum se zice pe-aici, sau NSA (no strings attached), ca-s tot felul de tipuri de relatii in lumea de azi! ce anume il intereseaza la momentul respectiv. cu amendamentul ca amandoi ati putea fi interesati intr-o relatie de lunga durata, dar sa nu iasa asa ceva. insa trebuie discutat de la inceput, alba, neagra.

Nu sunt deacord. Intentiile apar pe parcurs, in functie de persoana cu care esti si pe masura ce o cunosti. Si Casanova a avut intentii serioase cu o femeie, numa ca tocmai aia n-a avut cu el...de!...ce sa-i faci?...asa e viata! Si nu cred ca isi propusese intentiile serioase. Iubirea nu e o intentie. Si nu intentiile unesc doi oameni.

Mergi la inceput

Acum strict la problema lui Madi. Eu stiu ca de obicei cine se aseamana se aduna. Cum se face ca ai intalnit pana acum doar barbati aventurieri, petrecareti si neseriosi? Daca nu iti plac, inteleg ca tu nu esti asa. Deci unde ii intalnesti? Asta mi se pare ciudat. Cred ca transmiti niste semnale false barbatilor. Cred ca daca le-ai transmite de la inceput pe cele corecte, adica inocenta si cumintenia ta, cine nu doreste asa ceva nu s-ar baga si nu ai mai ajunge in situatia sa te simti presata. Poate nici tu nu stii exact ce vrei.

Mergi la inceput