Esec in dragoste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

La 25 ani ,in ziua de azi sa fii virgina este un handicap ,nu un atu.
orice barbat s-ar speria sa fie primul.S-ar gandi ca ai vreo problema.
Si eu am stat cam mult pe margine(pana la 22),cand am obs. ca Fat-Frumos nu mai apare,am atacat.Nu i-am spus omului decat in momentul zero ca este primul si nu mai avea cale de intors.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

La 25 ani ,in ziua de azi sa fii virgina este un handicap ,nu un atu.

Nu vad de ce ar fi. Din punctul de vedere al relatiilor nu cred ca barbatii fug de o virgina. Cred ca fug de o femeie care nu doreste sa faca sex...si asta e altceva. Si eu as fugi de un barbat care imi pune conditii sau intrebari sau de unul care doreste sa discutam inainte - sa vedem ce si cum urmeaza sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

sunt de aceeasi parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Pe la varsta de 22 de ani, virgina fiind, mi-a picat cu tronc un tip. Imi placea tare mult, vorbeam cu el cate in luna si in stele, ne simteam tare bine impreuna. Eu, o persoana care gandesc de o suta de ori inainte de a lua o decizie, m-am hotarat ca vreau sa imi incep viata sexuala cu el, indiferent de urmari (adica daca vom ramane impreuna sau nu). Deci, m-am hotarat ca EU vreau asta, fara sa tin cont de presiuni externe sau de altceva. Ca pana la urma el a fost si singurul barbat din viata mea (pentru ca la un an si jumatate dupa "prima experienta" ne-am casatorit) este altceva. Nu a fost premeditat.
Morala este urmatoarea: nu mai cauta certitudini, gandeste-te ce ti-ar face tie placere, ce iti doresti TU, nu te lasa presata si ia decizia cand crezi ca esti TU pregatita. Virginitatea nu este nici un handicap si nici un atu. Este o stare de fapt. Nu mai te crampona de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Draguta mea, eu m-am maritat virgina, la 23 de ani. Eu zic sa te pastrezi pentru viitorul tau sot, daca asa ti-e dorinta. Nu te mai lua dupa n pareri din jur, fiecare om e unic. Virginitatea nu e nicidecum un handicap, dimpotriva! Mie mi se pare jalnic sa fii femeie si sa umbli dintr-un pat in altul...jalnic. Nu mai plange dupa cineva care nu merita. Sunt destui barbati adevarati pe lumea asta!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Adevarul e ca eu imi doresc sa intalnesc un barbat matur si responsabil; pana acum am intalnit numai indivizi care isi pierdeau timpul numai in petreceri, baruri, la baut, cautau aventuri. Incep sa cred ca altfel de barbati nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

"Esec in dragoste" e mult spus. "Esec in tatonari" e mai corect. Si e OK. Trial and error, pana gasesti ce cauti. E absolut normal, asa ca de fapt, nu e nici un esec. E doar o experienta in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Draguta mea, eu m-am maritat virgina, la 23 de ani. (...) Virginitatea nu e nicidecum un handicap, dimpotriva! Mie mi se pare jalnic sa fii femeie si sa umbli dintr-un pat in altul...jalnic.

Mie mi se pare jalnic sa cataloghezi femeile asa. Sper ca te vei opri aici cu catalogarile alb/negru care tind spre jigniri.

Fiecare e liber sa faca ce vrea pe lumea asta, atata timp cat nu face rau nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

La 25 ani ,in ziua de azi sa fii virgina este un handicap ,nu un atu.orice barbat s-ar speria sa fie primul.S-ar gandi ca ai vreo problema.
Si eu am stat cam mult pe margine(pana la 22),cand am obs. ca Fat-Frumos nu mai apare,am atacat.Nu i-am spus omului decat in momentul zero ca este primul si nu mai avea cale de intors.
succes!

si
Citat:

Eu nu cred ca e treaba adultilor sa-i invete pe tineri despre sexualitate. Banuiesc ca exista in orice om instinctul sexual sanatos, care sa il faca sa descopere lucrurile astea singur, din proprie initiativa si mai ales fara teama. Parerea mea...cu cat esti mai tanar (chiar copil), cu atat e mai frumos si mai firesc. Pe masura ce trece timpul inocenta se pierde si odata cu ea sansa unui inceput frumos. Si cand instinctul sexual e puternic poate sa zica mama ce-o zice, zici ca mama si faci ca tine. Oricum la 25 de ani nu mai putem da vina pe parinti, indiferent de educatia primita acasa.

Madi, nu e un handicap si daca asta vine de la un barbat e ptr ca vrea sa ajungi in patul lui si atat, nimic mai mult. Tu ai liber arbitru si decizi, indiferent ce-ti spun barbatii de langa tine. Desigur, un barbat care-ti spune asta ptr ca nu te-a putut convinge nu este demn de tine.

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Draguta mea, eu m-am maritat virgina, la 23 de ani. (...) Virginitatea nu e nicidecum un handicap, dimpotriva! Mie mi se pare jalnic sa fii femeie si sa umbli dintr-un pat in altul...jalnic.

Mie mi se pare jalnic sa cataloghezi femeile asa. Sper ca te vei opri aici cu catalogarile alb/negru care tind spre jigniri.

Fiecare e liber sa faca ce vrea pe lumea asta, atata timp cat nu face rau nimanui.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

cum ai sarit tu asa ca arsa doar la mesajul meu! citeste mesajul lui karfe! A facut virginele handicapate. Mi-am spus doar parerea. N-o sa schimb de dragul formului asta chiar daca mi se da avertisment. Da, mi se pare jalnic ca femeie sa umbli prin paturile mai multor barbati. Asta e parerea mea nu trebuie neaparat sa o impartasesti!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput