Esec in dragoste
Raspunsuri - Pagina 11
denizel spune:
Citat: |
Viata bate filmul, dar mai ales telenovela. |
Avea dreptate, Conchita: traiesti intr-o enclava, accept.
Asta te face, probabil, sa te contrazici de la o postare la alta, de la o zi la alta, iar apoi sa contrazici ce tocmai descoperisei :)).
In fine, asta e!
Deocamdata ai pareri. Pe care ti le schimbi de la o ora la alta.
Atata timp cat nu vei demonstra ca ai macar o convingere, convingere pe care sa nu ti-o schimbi cel putin o saptamana, eu nu imi mai permit sa-mi pierd vremea discutand cu tine.
accept92 spune:
citat din mesajul lui denizel Atata timp cat nu vei demonstra ca ai macar o convingere, convingere pe care sa nu ti-o schimbi cel putin o saptamana, eu nu imi mai permit sa-mi pierd vremea discutand cu tine. |
Am convingerea in momentul asta, formata din ultimele tale 3 postari la subiect, ca filosofia ta despre viata, relatii, barbati si femei, a fost formata de telenovele. Promit sa nu mi-o schimb cel putin o saptamana!
conchita spune:
citat din mesajul lui accept92 Hmm, nu stiu de ce te faci ca nu intelegi mesajul transmis. Nu exista badarani sau nebadarani. Daca n-au disparut in ceata nu a fost din gentilete, si pentru ca eram pe aceeasi frecventa, pentru ca ne simteam bine unul in compania celuilalt, comunicand, glumind, razand, jucandu-ne, sau in liniste absoluta. Cand linistea devine penibila si simti nevoia sa trancani despre vreme, numa sa nu taci, e clar ca ceva nu se leaga cu omul de langa tine. Veselia trebuie sa fie pe locul I intr-o relatie nu sobrietatea de care vorbeai tu mai devreme. Si de ce sa nu-ti permiti a fi vesel cand esti tanar si fara griji? Iti garantez ca de o femeie vesela nu fug barbatii. De una cu "lista de cumparaturi" asupra ei mi-as sfatui orice prieten sa fuga si sa nu mai priveasca inapoi. Aia cauta pe cineva care sa-i duca gunoiul si sa dea zapada jos de pe masina. Si nu iubeste barbatii in general, ii vede ca pe niste dusmani. Si barbatii au sentimente sa stii! Victimizezi foarte mult statutul de femeie in timp ce eu chiar ii deplang pe barbati (din anumite puncte de vedere). Asa ca nu ma astept sa ajugem la un numitor comun la subiectul asta. Buflea, multumesc! |
eu insa am senzatia ca tu intelegi perfect ce spun eu, dar nu accepti. ce sa spun, astelalte care nu cred ca sexul pur cu toti necunoscutii e culmea everestului nu-s femei vesele. am avut o droaie de amici platonici si relatii superbe in viata mea, dar niciodata nu m-am lasat "agatata" de fiestecine si badaranii de genul celor pomeniti aici care considera femeia un obiect sexual si-atat. ma rog, daca tu vezi "frumusete" si "distractie" in barbatii de genul asta, e alegerea ta sa ramai "bogata". intelege ca nu toate gandesc si simt ca tine, iar asta nu le face inferioare, in timp ce tu ramai veselia intruchipata, vezi doamne. noi om fi neste incruntate, puah! vorbesti fara sa ne cunosti, nu e fair. gandim diferit, e ok, dar hai sa lasam etichetarile, ca asta nu e dialog, e ceva de genul "io-s mai breaza". nu, nu esti mai breaza.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Corect. Deci o femeie care se culca cu un barbat DOAR pentru ca el vrea si DOAR pentru ca spera ca mai apoi sa obtina SI EA ce VREA, este prostitutie morala. Dar cand o femeie se culca cu un barbat pentru ca EA VREA ,(si ea vrea) din atractie, dorinta, chef, cum vreti, CAND VREA, vorbim deja de un act absolut normal fara cotloane ascunse si sacrificii din astea lacrimogene. |
eu cred ca dimpotriva: daca amandoi vor, si nu vor decat trupeste, fara nici un sentiment, doar ca li s-au urcat hormonii la cap, e low. e ieftin. mai onest cu un vibrator.
conchita spune:
citat din mesajul lui ladyJ Deci, eu nu cred ca o femeie(normala) poate face sex sportiv. Pentru ca daca nu se simte dorita, daca nu exista acea chimie, daca ea nu doreste, daca nu simte NIMIC pentru el....barbatul nu are nicio sansa. |
vino in california, e destrabalarea de pe lume, femei si barbati.
Insa mi se pare gresit, atunci cand tu placi sau iubesti un barbat, sa il santajezi cu sexul. Ceva de genul ´´pai eu m-as culca cu tine, dar promite-mi ca cutare si cutare si cutare´´... A..ca se intampla ca doar EA sa simta ceva si el nimic? Si sa si minta netrebnicu`?Asta e viata. Nu putem trai dupa agenda. |
a pomenit cineva despre asemena targ? tu asta ai inteles din povestea lui Madi? e vorba ca unele nu se pot darui fizic daca nu se indragostesc. si nu toate ne indragostim de muschi si "veselie", e asa greu de acceptat? hai sa nu denaturam lucrurile, nu sustine nimeni aici sa faci din sex moneda de schimb, desi si asta se intampla destul de des si e la fel de josnic.
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Am convingerea in momentul asta, formata din ultimele tale 3 postari la subiect, ca filosofia ta despre viata, relatii, barbati si femei, a fost formata de telenovele. Promit sa nu mi-o schimb cel putin o saptamana! |
:)))))))))
Chiar daca si aceasta e o parere absolutamente stupida, presupun de dragul armoniei ca e prima ta convingere, deci o voi saluta cu tot respectul.
Daca mai si promiti ca nu ti-o schimbi cel putin o saptamana, apai, chiar ca nu scriu degeaba pe forumu' asta :)).
Sper ca acestei convingeri sa ii urmeze si altele. Din ce in ce mai putin stupide :).
conchita spune:
citat din mesajul lui accept92 Incep sa cred ca avem o problema antropologica cu dispretul femeilor fata de barbati, transmis pur si simplu de la o generatie de femei la alta, in mod verbal si gratuit. |
cred ca ai intrecut masura. daca nu vad in barbati doar un penis si-atat, nu inseamna ca-i dispretuiesc. te-am tot rugat sa te abtii de la etichetari acordate celor care nu gandesc ca tine.
ador barbatii. pardon, rectific: ador Barbatii. dispretuiesc Masculii cu tarate in cap si nimic in suflet. idem cu Femeile si femelele. si nu are nika de-a face cu antropologia, ci cu demnitatea umana.
accept92 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Si ma refer strict la femeile care accepta actul stiind ca mai mult nu primesc desi ele iubesc acel barbat. |
Cand o femeie iubeste un barbat, ea accepta actul sexual sau si-l doreste si si-l ofera? Nu inteleg alaturarea de termeni...te iubesc si deci accept sa fac sex cu tine. Iar iubirea asta cum se naste? Din cateva intalniri, in sala de cinematograf, la birou, in sala de curs, la cofetarie, in urma unui dans? Daca ar fi sa intram si in subiectul iubire chiar ca am duce discutiile foarte off-topic, insa e clar ca nu intelegem toti acelasi lucru cand folosim conceptul...si nici nu am avea cum. Mai bine ne limitam la a pune problema indragostirii, caci aici cred ca stim toti despre ce vorbim.
denizel spune:
Conchita, hai ca m-a pufnit rasul .
Cred ca a venit iar timpul sa te implor sa nu mai continui conversatia cu amica accept :)))). Ce zici?
A debutat glorios cu "mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut ce are sub pampers o fetita de 3 ani" si a ajuns la "ale boalii ce sunteti, dispretuiti barbatii" .
Madi25 spune:
Eu nu m-am referit la faptul ca doresc sa intretin relatii intime in schimbul a ceva anume. Nu vad sexul ca pe un troc. Eu m-am referit la atitudinea barbatului respectiv, la modul sau foarte imperativ de a-mi cere sa avem relatii intime - ceea ce pentru mine nu reprezinta un stimul, ci moartea pasiunii. Mi-a zis la un moment dat ca daca vreau ca el sa ma iubeasca, atunci trebuie sa ma culc cu el, ca un barbat nu mai asa poate ajunge sa aiba sentimente pentru femeia de langa el. Si eu am perceput aceasta afirmatie ca pe un santaj sentimental - te culci cu mine, eu iti ofer sentimente; nu te culci cu mine - imi ramai indiferenta. Si nu e primul care imi spune acest lucru. De ce trebuie sa platesc in natura pentru aparitia sentimentelor unui barbat? Stiu ca si ei au suflet, au sentimente, si ei au sensibilitate, vor sa fie iubiti de catre femeia de langa ei, sa fie doriti, adorati, si e absolut firesc. Si o fiinta umana cu aceasta capacitate de a iubi, de a darui, de a avea sentimente, cum poate sa imi spuna ca daca nu ii ofer trupul meu, fiinta mea nu ii poate starni nici un sentiment? Eu asta nu pot intelege si nu pot accepta.
Poate ca japonezii au alta cultura si alta mentalitate, alt mod de a fi si probabil ca eu nu am stiut sa imi exprim parerile astfel incat sa poata ajunge la intelegerea sa rationala si afectiva. Si am citit aici ceva de veselia intr-o relatie. Si eu sunt o persoana vesela, cu simtul umorului, imi place sa rad, sa spun glume, sa vorbesc cu prietenul meu, sa comunic cu el, sa ma interesez de soarta lui, nu sa il tratez cu indiferenta. Dar nu am avut acelasi raspuns din partea lui. El nu rade, nu face glume, desi am sesizat ca are simtul umorului cand e cu amicii lui - cu mine personal nu si l-a manifestat; nu m-a facut sa rad, nu a purtat si el o conversatie macar de un sfert de ora cu mine. Cand ne intalneam, el statea si ma privea in ochi fara sa zica nimic. Poate asa sunt ei si eu nu am inteles.