Esec in dragoste

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

prostitutia morala e cand iti oferi corpul strict pentru nevoile altuia si ii tratez corpul aluia la fel.

Corect. Deci o femeie care se culca cu un barbat DOAR pentru ca el vrea si DOAR pentru ca spera ca mai apoi sa obtina SI EA ce VREA, este prostitutie morala.

Dar cand o femeie se culca cu un barbat pentru ca EA VREA ,(si ea vrea) din atractie, dorinta, chef, cum vreti, CAND VREA, vorbim deja de un act absolut normal fara cotloane ascunse si sacrificii din astea lacrimogene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Mi se pare ca nu ai inteles nimic din ce a spus XIO. Tocmai ca ea nu a indemnat la sex, ci mesajul ei a fost de genul "Scoate-ti chestia asta cu sexul din cap, cu faptul ca esti virgina si cauti un barbat deosebit care sa fie primul si traieste fiecare relatie atata cat iti place."

Realitatea este ca adevarul e pe undeva la mijloc dar eu esenta o vad in ceea ce am bolduit. Madi, tu pari prea prudenta si atenta ca un barbat sa nu cumva sa te vrea pentru sex ... fara a gandi ca si daca se intampla sa te vrea pentru asta, si TU te vei bucura de o experienta interesanta. Experienta sexuala nu este numai pentru el, asa cum el se poate satsiface cu asta, asa poti si tu. Daca lui ii place, asa o sa-ti placa si tie. Nu ai efecivi nimic de pierdut - ai de castigat niste momente frumoase si poate o relatie de lunga durata.

In exemplul cu prietenul si parintii - chiar crezi ca a fost asa o conspiratie a 2 generatii (el si parintii lui), vizite, atentie, purtat frumos, Craciun in familia lui, numai si numai ca omul ala sa te f... ? Serios acum ... Mie mi se pare cam cusuta cu atat alba ... sa pui atata efort NUMAI pentru un futing fara sentimente ... de la mine se vede mai degraba ca era putin indragostit de te-a prezentat el familiei si DA, poate era foarte mult atras de tine ... nimic rau in asta, nimic, nimic rau.
Daca zici ca ai suferit atata dupa el, inseamna ca si tie ti-a placut, trebuia sa te sexezi cu el - nu ai de unde sa stii ce urma, poate atractia sexuala indeplinita, se indragostea si mai tare de tine ...poate nu.

Oricum ideea este ca in ziua de azi, este oarecum normal ca o relatie sa contina, pe langa plimbat de mana, iesit la film, discutat la o cafea, pupat pe banca in parc ... este normal sa contina sex, este ceva firesc. Si de aici - in timp, relatia se sudeaza sau nu, nu sexul o sudeaza dar lipsa lui s-ar putea sa o destrame.

Mi se pare ca prea te poticnesti in sexul asta - mvai, daca ala ma vrea numai pentru asta ... asa te gandesti si inainte de a te saruta cu un pretendent ? Daca in a te saruta nu ai nici o problema, atunci nici sexul nu ar trebui sa fie o problema.

Ai dezvoltat foarte bine ideea mea. Nu vreau sa monopolizez discutia cu posturi prea lungi, dar consider postul tau o completare binevenita...mai ales ca spune lucrurilor pe nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mai suporta topicul o concluzie?

Parerea mea e ca unele femei isi vand prea ieftin pielea.
Este o asemenea risipa sa faci sex cu un barbat care nu te iubeste si pe care nu-l iubesti...
Iar singurele chestii pe care sa ti le spui dupa si in timpul, sa fie "aoleeeeu, ce grozav e sexul cu tine" [omulet pleostit si dezamagit].

Ok, dupa, inainte si intre va intelegeti perfect, radeti de va prapaditi, discutati despre filozofii greci, despre revolutia sexuala si hippy-oti, despre foametea din Somalia, despre Hurezeanu si despre un catralion de chestii.
Asa! Si? Atat???? Doar atat??? Astea sa tina oare loc de sentimentul ala minunat ca cel cu care faci dragoste te adora? [omuletul de mai sus, ala dezamagitu'].
Tare cred eu ca femeile care sustin sexul sportiv cred, de fapt, (fals), ca nu se poate ca cel cu care fac sex pt. o experienta in plus sa nu le iubeasca. Macar un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Nu ma bag la subiectul propriu-zis...doar vreau sa va spun despre o practica foarte veche in Olanda, de pe vremea cand traia Rembrandt si anume, cum o numeau ei "logodna de proba"...nu se mutau iubitii impreuna, dar "logodnica" accepta seara in camera ei tipul cu care urma sa se casatoreasca, in casa parintilor ei cu alte cuvinte...nu se ajungea automat pana la dezvirginare, din cate am citit unele chiar doar se jucau sub plapuma cu ei, in ce fel si cum nu se mai stie, altele mergeau pana la capat si cam mereu existau copii nascuti imediat dupa nunta, sau chiar inainte(caz in care citez o chestie draguta ii ascundeau sub fusta miresei, ca si cum inca nu se nascusera, daca mergeau strengarii sau li se punea un sal pe fatuca, daca erau inca in bratele unei rude, bunici si asa mai departe).

Ce vreau sa subliniez cu chestia asta...e ca...ei spuneau si eu sustin ca e ceva foarte rar sa te potrivesti si sexual(evident fara sa incerci nu ai cum sa stii) cu cel care iti va deveni barbat tu fiind virgina...de ce?

Pai aici stiti si voi sunt multe de povestit.

Deci ei acceptau practica asta tocmai pentru ca vroiau ca femeile sa aiba o casnicie fericita...chiar in epoca de care vorbesc 1660 si ceva, femeile olandeze erau unele dintre cele mai emancipate din vremea respectiva, aveau un cuvant greu de spus in casa si considerau ca si acum de altfel...ca fericirea lor e cea mai importanta si numai de ele depinde.

Mergi la inceput

Denizel, eu nu cred ca exista femei care se simt bine facand sex sportiv. Ce naiba inseamna sex sportiv?

Cred ca orice femeie(normala) care face sex mizeaza pe cel putin(cel putin!) 2 lucruri:
-barbatul trebuie sa o placa, sa o adore, sa se uite intr-un anume fel la ea;
-placerea de a fi cu el acolo si deci , automat, niste sentimente, fie ele de indragosteala daca nu chiar de iubire.

O femeie care VREA sa faca sex cu un barbat SIGUR gaseste ceva la acel barbat, ca sa-si doreasca sa fie atat de intimi. Poate povestile despre Hurezeanu ii trezesc o admiratie fantastica fata de acel barbat, poate banalele povesti despre horoscop ii dezvaluie EI un nou unghi din care il poate privi pe el si deci automat niste dorinte. Dorintele nu tin tot de sentimente?

Deci, eu nu cred ca o femeie(normala) poate face sex sportiv. Pentru ca daca nu se simte dorita, daca nu exista acea chimie, daca ea nu doreste, daca nu simte NIMIC pentru el....barbatul nu are nicio sansa.

Insa mi se pare gresit, atunci cand tu placi sau iubesti un barbat, sa il santajezi cu sexul. Ceva de genul ´´pai eu m-as culca cu tine, dar promite-mi ca cutare si cutare si cutare´´...
A..ca se intampla ca doar EA sa simta ceva si el nimic? Si sa si minta netrebnicu`?Asta e viata. Nu putem trai dupa agenda.

Stii ca el vrea doar sex, si tu accepti sa faci asta chiar daca tu ai vrea mai mult? E problema ta.Inseamna ca ori te multumesti doar cu apropierea fizica STIIND ca mai mult nu capeti, ori faci asta sperand ca el apoi sa cada pe spate si brusc sa te iubeasca asa patimas cum visezi tu.In acest caz, trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te astepti la o deceptie.
Nu vrei ? Crezi ca ar fi si mai rau pentru tine si n-ai rezista deceptiei?...foarte bine! move on. Nu vad de ce atata filozofie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Asa! Si? Atat???? Doar atat???

Nu, nu doar atat... Dar nici nu vreau sa-ti zdruncin realitatea terapeutica pe care se pare ca ti-ai creat-o, atata timp cat ea te ajuta sa fi multumita cu tine. Dupa modul in care pui problema se vede clar ca parerile tale despre sexul liber (caci nimeni nu a vorbit aici de cel sportiv) nu vin din propria experienta.

Iubirea nu se naste din constrangeri, ea nu poate exista decat intr-un cadru liber. Plus ca in ceea ce priveste definitia ei clara, subiectul este inca deschis si nici nu cred ca se va putea inchide vre-o data (nu ma refer la forum). Iar faptul ca te referi la un concept atat de 'alunecos' si la niste oameni si situatii despre care de fapt nu stii nimic, spunand ca sigur nu s-au iubit dar sigur si-au facut iluzii ca se iubesc...nu este decat o alta descarcare emotionala negativa aici la subiect, si cum am mai spus-o si altcuiva, sper ca acum te simti mai bine. Si lasand la o parte asta, faci o asemenea distinctie intre femei si barbati, incat practic negi nevoia barbatilor de a fi iubiti si o atribui doar femeilor. Si barbatii si femeile cauta iubirea in egala masura. Si barbatii si femeile se expun si se pun intr-o situatie vulnerabila atunci cand fac sex, in egala masura.

Incep sa cred ca avem o problema antropologica cu dispretul femeilor fata de barbati, transmis pur si simplu de la o generatie de femei la alta, in mod verbal si gratuit.

Mergi la inceput

LadyJ, eu am pomenit despre sexul sportiv pentru ca acesta, sportivul , a cam reiesit din unele postari.

Asa cred si eu, sexul sportiv nu este pentru femei.
Femeile nu pot duce, genetic nu pot duce, sexul sportiv.
SExul sportiv sustinut cu fermitate de femei este rezultatul unei spalari a creierului femeilor . Iote ca si barbatii mai spala cateodata :)).
Sau... este o minciuna.

Femeile vor sa fie iubite.
Femeile vor sa aiba certitudini (ma refer la certitudinea ca sunt iubite, ca sunt unicele chestii importante din viata barbatului respectiv).

Ca sa nu mai spun ca, barbatii, atunci cand iubesc o femeie, nu stiu cum s-o ceara mai repede de nevasta.
Barbatii sunt posesivi, iar daca iubesc o femeie vor sa o aiba cu acte cu tot . Pronto!!!
Sunt rari barbatii care iubesc, dar nu vor casatorie.
Fie ca e vorba de o casatorie esuata, fie barbatul respectiv e o persoana mai speciala.
Avand in vedere numarul tot mai mare al femeilor care sunt de multi ani in relatii, fara a fi pusa in discutie casatoria, constat cu bucurie ca numarul barbatilor speciali e in crestere :)).

Ilse, ai dreptate, poate sa mearga, poate sa nu mearga.
Esential e ca perioada de proba sa fie intre doi indivizi care se iubesc, nu intre 2 sportivi .

Mergi la inceput

Accept, uiti un lucru esential: in situatie vulnerabila e cel care crede ca are mai mult de pierdut. Si de obicei, femeile se pun singurele in asemenea situatii. Pentru ca, in mare majoritate, ele sunt cele ignora semnele sperand la o minune. Si ma refer strict la femeile care accepta actul stiind ca mai mult nu primesc desi ele iubesc acel barbat.

Sigur ca si barbatii au nevoie de iubire,a negat cineva asta? La fel de bine cum au nevoie de intelegere, armonie, etc si etc. Insa nu putem nega faptul ca, efectv, femeile si barbatii NU gandesc la fel cand vorbim despre actul sexual. Sau hai sa spunem,nu intotdeauna.

Mergi la inceput

Citat:
Incep sa cred ca avem o problema antropologica cu dispretul femeilor fata de barbati, transmis pur si simplu de la o generatie de femei la alta, in mod verbal si gratuit.

Iata o concluzie cat se poate de stupida si fara vreo legatura cu ceea ce se tot discuta aici.
Sorry, accept, dar ai o idee fixa in privinta aceasta (pe topicul asta ai adus-o in discutie de cel putin 3 ori. Ca nuca in perete, desigur :).

Mergi la inceput

Citat:

LadyJ, eu am pomenit despre sexul sportiv pentru ca acesta, sportivul , a cam reiesit din unele postari.

Spune-mi si mie din care postari, ca sa stiu ce combat. Sau macar defineste ce inseamna pentru tine sex sportiv.

Citat:

Ca sa nu mai spun ca, barbatii, atunci cand iubesc o femeie, nu stiu cum s-o ceara mai repede de nevasta.
Barbatii sunt posesivi, iar daca iubesc o femeie vor sa o aiba cu acte cu tot . Pronto!!!

Viata bate filmul, dar mai ales telenovela.

Mergi la inceput