Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui guzelnico
Ai fost la eco sau asa simti? Sa-ti pun cartonasu'?
Unu. De cand te pasioneaza pe tine politica? ![]() Doi. Pe ce program, tu? Ca io n-am gasit. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
se pare ca nu e in direct!
nu am de ce sa merg la eco, ar fi trebuit sa mg la cj....
dar, nu mai stiu nimic!asta e!

nici nu voi mai intreba nimic,m-am saturat...
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Lumy, bine ai facut ca ai stat acasa. Pentru sanatatea ta si a bebelusilor. Ai vazut cum le aseaza DD: au plecat 2 rude la EL dar va trimis alti 2 membrisori in familie. 
guzelnico spune:
Galli, oricum e miros de Craciun si Revelion. Savureaza sarbatorile, incarca-te cu energii pozitive si ia-o de la capat in 2010. Am uitat sa intreb la clinica noua info dar revin cu detalii. 
galliciana spune:
mda, nu te contrazic, dar banii s-au cam dus............
brunadria spune:
neata buna asa aproape l amiaza...
m am trerzit m am invartit un pic prin casa si am pus sa fac ceva papica..si sunt la apel...
va doresc o zi minunata...

galliciana spune:
amy,ce faci? rezisti?
lyly,ani, cam rar pe aici,fetelor!
brunica, iar nu esti cu noi....
guzelnico spune:
Bruni a venit! Ea leneveste mai mult dimineata, de fapt, nu ea, bruneii din burtica.
brunadria spune:
galli daraga mea cum sa nu fiu cu voi? eu sa lipsesc? doer anuntat de acuma![]()
gravidutelor cum va simtiti?
eu n am nimic sunt nou nouta...oare o fi de bine ??
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana ce face trupa de brunei???? ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
eu cred ca bine , nici nu stiu tare bine ...feztelor ma simt tare bine si nu stiu daca i de bine
stiu maine sigur