Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,drum bun si distractie placuta!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete cucuiete,
Gali merci de cafeluta
Amy, multa sanatate si superdistractie, goleste-ti mintea si traieste-ti clipa. Sa te intorci cu bateriile incarcate
Nico , ce ne-am face fara listuta ta. ESti ca D-na diriginta care striga catalogul la prima ora
Simonia, multa bafta si nu-ti fie teama. Nu e chiar asa de greu. Rezultatul merita
Brunia, cam mult zahar pui.
Eu fac tot asa, 2 oua, lapte si apa, un pic de pref de copt, 2 linguri ulei, faina cat cuprinde..aaa si era sa uit..pun si un praf de sare si o lingurita de zahar.
Apoi ung tava cu ulei dupa fiecare clatita. Iese beton. Foparte imp este tigaia in care se fac clatitele. Este de preferat una gen teflon...
Si nu uitati...prima clatita este intotdeauna a bucataresei
Cat despre umplututa, mie-mi plac si fara, dar ca diversitate, nou punem iaurt cu miere de albine, evident gem cu iaurt sau smantana....
Uneori cand avem chef mai punem si la cuptor cu smantana pe deasupra.
Pofta buna.
Libra, las ca-i bine si la scarbici...uneori faci mai putin efort fizic decat daca stateai acasa.
Ia-o incet incet, si nu incerca sa rezolvi toate problemele in prima zi. Oricum acusica incep sarbatorile si apoi iar o sa va petreceti.
Ce sa mai vorbim de faptul ca vei primi rezultatul PARALEL in cateva zile si atunci sa vezi distractie
Hai ca v-am batut capul suficient fug sa-mi termin cafeluta si treburile de imineata...liste etc....
pupi si o zi minunata.
La noi...dupa o furioasa zi de iarna ( ploaie) a iesti soarele. E rece dar e soare...misto

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Netza si de la noi!!!

Supravietuim cu drag si spor...behaiala multa, dar la orizontala, iar spre seara ne confruntam cu febra .

Aseara ne-a sunat mama soacra sa ne anunte ca a murit bunicul soatei..96 ani, soata pleaca azi spre tara ...pe mine nu vrea sa mai ia , sa care cumva sa ma imbolnavesc si mai tare sa pun bbei in pericol.

Anu asta ca niciodata ni se aplica principiul, cum incepi anul asa il termini....pe 01.01.09 a muirt bunicul soatei din parte tatalui, si dupa pregatirile de rigoare si frigul specific perioadei, mai ca am dat in pneumonie.

Sper sa imi revin cat mai repde ca nu imi place sa zac asa

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

lumy,mona,nico,amy,
fetelor,ingrijiti-va bine de tot pt bb.
lumy,condoleante, asta e viata.....
bine a facut ca te-a lasat acasa!!
asta o spun fara rautate.

eu am uitat sa va spun, am niste ovare,iar, cat mingiile....
sper sa treaca rpd

la ora 10 e o conferinta de presa de la birou electoral,
abia astept sa o vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata frumoaselor,

Bru

Amy drum bun si distractie placuta!

Ce pofta mi-ati facut de clatite

Rapid ca-s pe fuga,

http://www.trilulilu.ro/ciobanudoina/6d3e66d30779b2

Pup TOATE inimoasele,

Mergi la inceput

ada,

fetelor,multumim pt voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Nico , ce ne-am face fara listuta ta. ESti ca D-na diriginta care striga catalogul la prima ora

Deh, reminiscentele celor 8 ani de invatamant. In perioada aceasta pregateam serbarile de Craciun.

Mergi la inceput

Mai, fetelor, am inteles precis cum se prepara clatitele, multumesc. Voi incerca diseara. Poate am timp sa ma duc sa iau si o tigaie speciala de clatite., dintr-aceia subtirica, cu pereti mici. Dar ... cat lapte?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

eu am uitat sa va spun, am niste ovare,iar, cat mingiile....
sper sa treaca rpd

Ai fost la eco sau asa simti? Sa-ti pun cartonasu'?

Citat:
la ora 10 e o conferinta de presa de la birou electoral,
abia astept sa o vad!

Unu. De cand te pasioneaza pe tine politica?
Doi. Pe ce program, tu? Ca io n-am gasit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Mai, fetelor, am inteles precis cum se prepara clatitele, multumesc. Voi incerca diseara. Poate am timp sa ma duc sa iau si o tigaie speciala de clatite., dintr-aceia subtirica, cu pereti mici. Dar ... cat lapte?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

lapte sau apa minerala, depinde de cantitatea de faina.
pui treptat, sa fie ca o smantana groasa!

Mergi la inceput