Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
sper sa nu te piste degetele, ca vin peste tine!!!
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
ada 
lumy condoleante..d zeu sa l odihneasca...
nico lapte pui cat sa fie o pasta omogena ...vezi tu dupa ochi![]()
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana sper sa nu te piste degetele, ca vin peste tine!!! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
nuuuu , ca m au piscat si am facut in z5
de ce te dor ovarele?
galliciana spune:
![]()
![]()
![]()
nu stiu,mi-s mari,ca naiba!
poate de la medicamente,ma gandesc
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
libra iti trece mai usor vremea la lucru![]()
monaliso nu te pisca degetele sa faci un test![]()
nu ti face ca nu s valabile![]()
brunadria spune:
monaliso hai acasa , nu sta prin vecini![]()
spune aici , cu se simte fata? ceva simptome??
Mona40 spune:
Tzop si eu...
Gali fata scumpa, daca iei medicamente, din toata saracia...fa niste egografie...sa nu faci kronkobauri....ai grija nu te juca...
din cate stiu eu tu iei closty ...si asta e al dracu' de scarbos...
Bruna, eu fres bombon. n-am nici un simptom...in afara de faptul ca mananc pentru un pluton....![]()
Da' asta n-are legatura cu nimic.
Nico, nu cred ca are importanta sa fie tigaia cu talie joasa, imp e sa fie cu teflon pe dinauntru.
Lumy, condoleante, si asa cum au spus si fetele, unul se naste si altul...se duce....asta-i viata.
Important este sa pastram amintirile cu scumpii nostri bunici, care au parfum dintr-o alta lume, mult mai linistita si mai simpla. Din pacate, vremurile se duc odata cu oamenii.
Ce filozoafa...Ce ziceti? Este boala de gravidoasa?![]()
Pupi
Nico,
ce m-as face fara tine
Mona
:)
brunadria spune:
| citat din mesajul lui amy2007 Buna dimineata dragelor. Eu sunt bine, nu am mai facut nici febra si am si papat ieri. Sper ca si azi sa fiu ok. Ma pregatesc sa fac bagajele si la ora 10 plecam spre Arad. In noaptea asta dormim acolo si maine dimineata ne indreptam spre Viena, unde stam 3 nopti. Apoi iar o noapte la Arad si duminica seara acasa. Va vine sa credeti sau nu, oriunde ma duc, sa vad si luna de pe cer, tot mai bine e la mine acasa. Asa ca va pup pe toate, sa va gasesc cu testele pline de 2 liniute. Aveti grija de voi si promit sa fac poze cu beculetele. ![]() ![]() ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
amy sa aveti distractie si profita din plin de aceasta mini vacanta...
asteptam pozici cu beculete

brunadria spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Bruni a venit! Ea leneveste mai mult dimineata, de fapt, nu ea, bruneii din burtica. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
intr adevar imi place sa lenevesc dimineata dar e si chestia cu fusul orar deci daca voi va treziti la 9h00 eu nu ma trezesc deodata cu voi la 8h00...
dar compensez ca stau seara mai mult...deci ma iertati..