Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 12
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana tarzan urmareste stirile |
Si de ce nu spui tu, fata, ca le vede pe net.
Iete cum ma conversam io de zor cu sotu' lu' Galli, pe mess. Dragut din partea lui ca mi-a si raspuns.
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Si de ce nu spui tu, fata, ca le vede pe net. Iete cum ma conversam io de zor cu sotu' lu' Galli, pe mess. Dragut din partea lui ca mi-a si raspuns. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Libra,rapida,usoara si gustoasa e crema de zahar ars(oua,lapte si zahar si esente) Ce zici? s-ar potrivi? |
Niste prajituri deja facute de la cofetarie ... sunt si mai rapide.
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Si de ce nu spui tu, fata, ca le vede pe net. Iete cum ma conversam io de zor cu sotu' lu' Galli, pe mess. Dragut din partea lui ca mi-a si raspuns. |
Doar crezi? Fii sigura!
galliciana spune:
sorry,fete,nu am avut ce face!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
fug la tigaita!!!!!
pupici la gagici!

!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Libra spune:
| citat din mesajul lui brunadria gagici eu inchid un pic ochisorii, cand ma trezesc raspund :prezent!! ![]() |
Braaavo! Exemplar! Si somnul si raportul! Ti-e cam frica de bataita! Si mie, asa ca... si eu ma parchez un pic. Nanii, naniiii, puiii mamiii!
_
made in Romania, '73
Mona40 spune:
Fete,
Io parca am ace in ...basanau...
Am stat ieri acasa si am intins rufe, am calcat camasi...am venit la munca sa ma hodinesc.
Eu n-am stare...parca-s titirez.
Al meu se plange ca ma scol de Shabat cu gainile...nu poa' sa doarma si el ca un sfant![]()
Pe vremea cand eram valabila dpdv sexual , il trezeam si eu in anumite feluri
( ca la ovrei tutut-ul de shabat este binecuvantare
, ca adica e pentru a procreea si pt a-ti multumi barbatelul)da' acum.....ies pe tiptil si ma duc la vecina sa-mi beau cafe ( o batranica de vreo 85 de ani, mi-e draga ca o mama. si ea ma iubeste ca pe o fiica)
Nico, cum e la musulmani in ziua de vineri? ai voie sau nu
( teoretic evident , ca practic, nimic nu te poate opri pe tine cand ai ceva in cap sau cand esti pe DO Not DIsturb![]()
Cat poate sa scrie un om...
Scuze ca nu recitesc
Mona
:)
blue_flower spune:
Salutare la toate fetele si gravidutele!!!!
Sorry ca nu am mai avut timp de forum, si ca sa fie scuza completa va dau detalii despre programul nostru de uichend.
Vineri dupa-amiaza, ca m-a luat sotul mai devreme de la servici, am aterizat in Real sa cautam globulete, fundite si alte prostii de atarnat prin casa precum si ace de siguranta. Vineri seara am impodobit toate perdelele, draperiile, mobilele, etc,etc, scarile, etc, etc. E f frumos. Cu rosu si auriu.
Sambata, cum ne manca de zor si nu mai aveam stare, am plecat la KIDEX, de unde am cumparat in ordine salteluta de cocos, baby-monitor, sterilizator de biberoane, biberoanele cu pricina, tetine si alte prostii gen protectii pt mameloane. Ne-am abtinut cu greu sa nu mai luam hainute, pt ca avem tone.
Apoi am plecat inspre Ikea, de unde am luat 2 cosuri pline cu mobila alba de bebei, de paturici, saci de dormit, lenjerii, etc, etc. Super faine preturile.
Cand am ajuns acasa aveam picioarele umflate ca la balamuc si chef zero. Mancare ioc, bine ca mancasem in oras.
Duminica al meu sot nu a mai avut rabdare si a inceput sa asambleze mobilele cu pricina. A iesit super. Ne-am distrat cu monitorul de bebe, am facut incercari prin casa.....ca doi 'plozi nebuni' in asteptarea unui bebe minunat si foarte dorit.
Am fost si la vot si apoi am gatit si eu ceva, nu de alta dar e mai bun acasa decat in oras.
So, nexam timp de forum.
Azi am fost la dentist, pt ca una din maselele mele de minte s-a hotarat sa se mareasca acum, in sarcina, si imi zgandare gingia si obrazul. Imi vine sa ma urc pe pereti, dar nu ma lasa burta.
Mi-a pus tanti doctor niste solutii pe acolo, acu ma doare si mai rau!! Sper sa treaca la noapte.
In rest, bebe Alex e bine, e cu capul in jos si picioarele in stomacul meu, am uneori niste senzatii minunate, de nedescris, ceea ce va doresc si voua sa simtiti!!!!
Mai am nitel de lucru la servici si apoi il astept pe al meu sot sa ma recupereze ...sa ma duca acasa.
Va pup si va doresc o seara frumoasa.
Libra, stai cuminte la caldurica si vezi ce faci cu arefamul ala. Incearca cu utrogestan. Cand faci BHCG?
Mona40, Brunadria, gravidutelor.....va 
si
la toate fetele.
30+