Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana a iesit baseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! ![]() ![]() ![]() mona, bruna, ![]() cu fiecare, si in plus,![]() !!!astept inca o minune in viata mea!!! |
galli n ai cum sa

ca suntem gravi si nu putem face efort...iti dau o
sa ne ierti si un
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui Libra Mai mai mai, ce coincidenta, au aparut ambele closcute. Ma bucur ca ati aparut si ma abtin sa va trag cate o palmuta la fundulet. ![]() ![]() Mona, la fel simt si eu, cred ca e din cauza subconstientului. (Ma refer la burta, oboseala s.a. nu la handicapatii astia din politica.) Fetelor, care e mai gospodina si mai cu aspiratorul in mana, sa treaca un pic pe aici ca s-ar putea s-avem noroc de neamuri alese mai dupa-amiaza. Eu am facut supa de zarzavat. Daca ar veni si Mayan cu un dulce ar fi perfect pentru familia noastra. _ made in Romania, '73 |
Pai cand gasesti gospodina sa o trimiti si pe la mine!!!
E un dezastru total
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
Libra spune:
Alta! Mai, voi n-ati putut clampani la tastatura din cauza ca nu stiati cine-i presedinte?
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
au aparut si restul gravidutelor,
Mona,Bru

Libra,rapida,usoara si gustoasa e crema de zahar ars(oua,lapte si zahar si esente) Ce zici? s-ar potrivi?
Mona diseara pun in practica sfatul,ca e acasa si sotul![]()
Libra spune:
Merge Ada, gestul conteaza, o atentie, o maslina, ca doar e de-a casei, numai ca e mai ... cu mot decat noi.![]()
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Mona, tu iei ceva progesteron? Cat, pe ce cale? Ce altceva mai iei?
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Apai Libra daca-i mai cu mot musafira
atunci nu stiu ce sa zic,sa manance numai masline si niste muraturi![]()
Lumy,lasati voi curatenia si alea alea ca nu-s de voi,voi gravidutele prestati mai mult activitati canapeloase(vai ce-mi place)![]()
Gagici cu lipici sper diseara sa mai apuc sa intru ca avem niste drumuri de facut dupa masa,va pupichez pe toate
Mona40 spune:
Gagici,
Lasati curateniile ca e treaba de iobag![]()
Eu mananc niste furaje...zau..sunt niste frunze babysalat...bag la greu.
Fete....am emotii..daca e sa se prinda acum e momentul .....fac masaj si pupic pe burtic...
M-am screlozat...mai sunt aspirante la titlu ?
Pana la urma cine e vreje dinte
pup
Mona
:)
Libra spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Gagici, Lasati curateniile ca e treaba de iobag Eu mananc niste furaje...zau..sunt niste frunze babysalat...bag la greu. Fete....am emotii..daca e sa se prinda acum e momentul .....fac masaj si pupic pe burtic... M-am screlozat...mai sunt aspirante la titlu ? Pana la urma cine e vreje dinte pup Mona :) |
MONA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN! Cu masajul nu stiu, dar embrioloaga mi-a zis sa vb cu ei, sa-i rog sa stea la mami! Cu pupatul se ocupa sotul.
_
made in Romania, '73