Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 13
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Io parca am ace in ...basanau... Am stat ieri acasa si am intins rufe, am calcat camasi...am venit la munca sa ma hodinesc. Eu n-am stare...parca-s titirez. Al meu se plange ca ma scol de Shabat cu gainile...nu poa' sa doarma si el ca un sfant Pe vremea cand eram valabila dpdv sexual , il trezeam si eu in anumite feluri , ca adica e pentru a procreea si pt a-ti multumi barbatelul)da' acum.....ies pe tiptil si ma duc la vecina sa-mi beau cafe ( o batranica de vreo 85 de ani, mi-e draga ca o mama. si ea ma iubeste ca pe o fiica)Nico, cum e la musulmani in ziua de vineri? ai voie sau nu Cat poate sa scrie un om... Scuze ca nu recitesc Mona :) |
mona,monaaaaaaaaaaaaaaa,te mananca!!! bataita la

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Shshshshshshshshs, dorm gravidutele
:
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/4dff79264b1f60
galliciana spune:
da,chiar,sorry!
si a mea doarme!![]()
![]()
![]()
sforaie!!!!!
,chiar!!

guzelnico spune:
Floricica
, la tine se referea Libruta cand a zis de musafir cu "mot" (cred ca vroia sa citim "bb")?!
Cum iti mai sunt mainile si picioarele? Mai sunt umflate?
Frumos shopping ai facut. Si io sunt fan Ikea. 
galliciana spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Frumos shopping ai facut. Si io sunt fan Ikea. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
care?ce?cine?cand?
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Cine a scris acum? A/V? ![]() ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Nico, cum e la musulmani in ziua de vineri? ai voie sau nu |
LIBER la "liana"!
Dar, cu o trompa clemata, cartonasu' il pun mai rarut, nu prea imi arde, mai ales in luna in care ovulez pe stanga.
Asta e, astept in ian. FIV3-cel norocos
.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Floricica , la tine se referea Libruta cand a zis de musafir cu "mot" (cred ca vroia sa citim "bb")?!Cum iti mai sunt mainile si picioarele? Mai sunt umflate? Frumos shopping ai facut. Si io sunt fan Ikea. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Cred ca am pierdut faza cu musafir cu mot. Daca am timp, poate mai citesc din urma.
Da, sunt umflate, depinde de ...nu stiu ce. Ca de baut apa, beau, de mancat sarat nu mananc, tensiunea e buna, nu stiu de ce depinde. Probabil de functionarea rinichilor, asa mi-a explicat nenea doctorul, ca este modificata functionarea rinichilor in sarcina si ca nu are ce sa imi faca.
30+
galliciana spune:
nico, sa dea DD!!!!!
ma duc sa fac cateva ........clatite!!!![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

, ca adica e pentru a procreea si pt a-ti multumi barbatelul)da' acum.....ies pe tiptil si ma duc la vecina sa-mi beau cafe ( o batranica de vreo 85 de ani, mi-e draga ca o mama. si ea ma iubeste ca pe o fiica)