Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, esti prin zona?
Eu am mari dileme cu doza de Clexane dupa ce aflai ca am si PAI1 4G/4G homozigot. Austriecii au zic ca ei inclina sa imi recomande 0.6 ml din Z1 de stimulare, ca acum am 'cocktail' de mutatii, nu mai am doar doua heterozigote, aparu si homozigota, dar ca ar fi bine sa merg si la un hematolog sa vedem ce parere are si el. Oh, nuuuu, sa incep iar sa caut hematologi??? .
Tot ei zic ca in conditiile in care am combinatia asta de mutatii si varice, devine obligatorie purtarea zilnica a ciorapilor medicinali si nu din Z1 de stimulare cum ar fi fost daca m-as fi limitat la MTHFR si protrombinica....
In prima faza, i-am scris dr Uscatescu, care era foarte calma in privinta lui PAI1, care PAI1 cica nu are manifestari clinice. Mda, n-o fi avand, dar eu am totusi 3 mutatii+insuficineta venoasa cronica bilaterala si mi-ar fi placut sa priveasca si ea situatia in ansamblu...In fine, ea zice sa raman pe Clexane 0.4.
M-as duce la dr Ionita in TM, dar mi-e teama ca nu o sa am nervi sa ma investighez cat o sa imi ceara ea...
M-as duce la Budapesta, la hematologul de acolo, dar sa se termine cu iarna asta...
Sau as lasa partea cu hematologul pentru cand voi merge in Austria pt FIV; mi-as face acolo o programare la un hematolog si as ajusta doza de Clexane in functie de ce mi-ar recomanda el...
Si mai am o dilema: Clexane-ul o fi cu mult mai bun decat Fraxiparine? Ca sa stiu si eu cu ce anticoagulant sa incep (Fraxiparine inca se mai gaseste pe la noi).

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Imi spuneti si mie daca si ce tratament pt. trombofilie ati facut inainte de a ramane insarcinate? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

LA MULTI ANI!!! Sa fim sanatoase, sa avem parte de liniste, lucruri frumoase si bebelusii mult doriti.

multi pentru toate!

balanta_tm eu dupa experientele avute aici cu medicii (de toate felurile)te-as sfatui sa incerci sa faci o programare la un hematolog in Austria. Te-as ruga daca poti sa imi trimiti si mie un PM cu clinica la care mergi tu. Banuiesc ca ma pot programa la o consultatie chiar daca nu fac FIV. Eu cu medicii de pe aici am cam terminat-o.

rocris75 trombofilia este de multe feluri, asa cum vezi la semnaturile noastre avem diferite feluri deci si tratamentele difera. In principal luam vitamine si B-uri in cantitatile de pe prima pagina iar apoi diferentiat in functie de caz aspenter si clexane.

O seara placuta si un an norocos!

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Lavinia! Joi sper sa primesc rezultatul analizelor (pt. 5 mutatii genetice ale trombofiliei). Pana atunci cred ca o sa ma apuc sa cumpar vitamine, presupun ca rau nu fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

neata si La multi ani!

Rocris,

ar fi bine sa nu iei tot felul de medicamente pana nu-ti faci testele pentru proteina C, S, antitrombina III si Anticoagulantul lupic....parerea mea. Asteptam sa vedem rezultatele.

va pup fetele,
raluca

Mergi la inceput

Raluca, anticoagulantul lupic l-am facut, a iesit negativ. Sa ma duc la Synevo sa-mi fac Proteina C si S si antitrombina pana-mi vin rezultatele de mutatii genetice?
Multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

etelor, la multi ani.
eu sunt tot cu bebe la purtator, tot la Polizu am ajuns, dupa ce am facut alergie de la dexametazona si am fost de urgenta la CFR, am dat de o dr care nu mi-a recomandat sa nu nasc la Cfr daca fetita este asa mititica.M-am speriat, mi-am sunat dr. si mi-a confirmat ca aparatura e mai slaba si ca la Elias, asa ca am dat tot de dr. ''minunat''de la Polizu. Deco am inceput sa ne intelegem , dar e pe toane, cred ca depinde cum isi bea cafeaua dimineata. In principiu ma opereaza pe 7 ian, sa vedem acum.

Rein cu noutati.

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Nicoleta , iti tin pumnii! Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si mancacios!! La ce dr ai ajuns la Polizu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta sfatul meu e sa-ti gasesti un hematolog cat mai aproape de tine pt ca dc ramai gravi nu te poti deplasa la 2 sapt la Buc sau in Austria. Deci sol ta e dr Ionita care vad ca a reusit sa o faca fericita pe Zapp. Nu cred ca iti va mai cere alte anal pt ca esti parainvestigata. In paralel fa-ti o programare si in Austria sa vezi ce zic si ei. Despre mutatia PAI nu stiu multe, nu am cercetat-o pt ca nu mi-am mai facut-o dar am obs ceva , se vb de 4G/4G homozigot si 4G/5G heterozigot dar de 4G/4G heterozigot sau 4G/5G homozigot nu de parca hetero/homozigotia e data de repetarea ac 4G si 5G. Eu asta am retinut si mi s-a parut mai ciudat.
Cred ca sunt la fel de bune clexan si fraxiparine dar stiu ca Uscatescu recomanda dc ai inceput cu una sa cotinui cu ea, adica sa nu schimbi. In Franta se merge acum pe Lovenox, am sa caut si eu sa vad ce contine.
Fetelor am aflat ca in Grecia se stab doza de clexane in fct de anal Anti fact X .

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lavinia, miki, multumesc de raspunsuri. lavinia, ai MP.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput